Klassträff 2011



I lördags var jag på Manillaskolan, min gamla skolan som jag gick under de 10 år.

Först på morgonen åkte jag och Daisy till stan och träffades några i min gamla klass och åkte buss men det var kaos eftersom det var Stockholm Marahton (stavas fel) då bussar är avstängda men tur att vi tog spårvagn istället till Djurgården och gick till Manillaskolan. Träffades först våra gamla lärare Olle, Åsa, Liz och Eva. Kramade och kramade och gick in i matsalen och fikade. Det var jättehärligt att se mina gamla klass igen, tänk att det är 10 år sedan vi slutade på Manillaskolan.. Herregud..

Lärare visade oss runt i skolan, olika klassrum som massor minnen dyker upp.. Massor gott av skratt :) Sen tog vi gruppfotot i kyrksalen i skolan. Våra gamla tekniklärare Anders tog bilderna, han är speciell man som ger oss att börja skratta.. Ni som vet vem han är förstår varför.. Haha..

Vi är 17 st som kom, det saknas 4 st..

Efteråt gick vi tillbaka till Djurgården och tog spårvagn tillbaka till stan och vi gick till Fridays och vi åt där. Daisy var lugn hela tiden och vi pratade och njöt av maten. När vi var klara gick vi ut och disktureras vad vi ska göra.. Några gick hem och byter om kläder för festen på kvällen.. Vi övriga gick till dukis, ungdomgård för döva typ. Sociala och umgick tills jag och Daisy måste åka hem. Resan hem gick bra, Daisy var vaken hela vägen hem sen slocknar hon fort i sängen :)

Jag har haft riktig toppen dag, det är SÅ härlig att umgås med min gamla klass. Vi måste ordna igen sån träff om 10 år... MÅSTE!!

Tack för kvällen ♥


♥ Daisy ♥

Oh ja, jag har inte bloggat på ett tag.. Tar bloggpaus ibland när jag vill ha annat för mig men idag är jag sugen att skriva lite.. Jag har fått ny mobil Samsung Galaxy S2 då har jag haft tagit många fina bilderna på Daisy så här inlägget handlar bara om henne, jag kommer skriva om Devin och morsdag efter här.





Bilderna tog jag med min mobil.. Läckert va?

Daisy har utvecklat mycket, hon har börjat äta mer och oftare - stackars mina tuttar som nästan expolerar bort :) Hon har upptäckt sina fötter och kämpar att få tag i dem, härligt att se. Hon jollrar högt och har börjat skratta och hon är en lyxbebis, hon gillar att vara hos mina vänner och är alltid glad. Hon tycker om att titta runt med sina stora ögon, höjer sina ögonbryn väldigt högt.

Visar er film som hon försöker fånga sina fötter imorse, min lilla flicka!


BVC - 2011-05-18



Idag har vi varit hos BVC, Daisy fick sin 3 månaders vaccin. Men först väger och mäta henne.

Hon väger 5930 gram (+730) och är 61 cm (+3,5 cm) och huvudet är 39,7 cm (+1,1 cm)

Bm säger att hon växer bra. Sen fick hon 3 månaders vaccin 2 st spruta 1 på varje ben. Första vaccin reagerade hon inget, bara lite ryck sen inget, men den andra vaccin på annan ben reagerade hon väldigt starkt och blev riktigt ledsen men snabbt över när jag tröstade henne..

Nästa gång vi ska ses ska vi prata om smakportioner om jag ska börja eller vänta med det, jag ska fundera på saken ;) Sen gick vi till apoteket och köpa Daisys första alvedonpaket, kanske om hon får feber så bra att ha alvedon hemma. Men så länge mår hon bra men man vet ju aldrig. Devin fick ej feber vid 3 månaders vaccin men 5 månaders vaccin fick Devin feber :)


Grattis Devin på din 3 årsdagen.

Det är bara FÖR ofattbart att Devin har hunnit blivit hela 3 år gammal, tiden har gått alldeles för fort. Devin är en stor pojke! Vi har inte planerat kalaset eftersom vi visste inte hur Devin skulle må efter op, men han blev bra snabbt så blev det en litet kalas på sista min.. Devin blev nöjd och glad på kalaset :)









Devin blev bara så blyg när alla började sjunga för honom, farfar Mats hittade på någon kul sång. Andra försökte hänga med men det blev lite fel men det spelar inget roll.. Vi får gott med skratt :) Sen fick Devin blåsa på ljuset, den andra ljus råkade farfar blåsa.. Hahaha :)



Den present fick han av oss, han fick kläder och pengar och några leksaker + en dvdfilm Tom & Jerry :) Det var roligt :)

Vi älskar dig, Devin James David ♥


Daisys personlig tecken

Jag och David har pratat mycket vad Daisy ska få personlig tecken, det är jättesvårt. Idag har jag suttit och funderat jättelänge på personlig tecken. Kollade i internet vad hennes namn betyder.

Daisy på Engelska betyder Tusensköna (blomma)





Då kom vi på en perfekt personlig tecken till Daisy :)

 

 


Devins operation

Äntligen blev det av, vi som har väntat på det jättelänge. Han skulle opereras förra månad men otur fick han vattkoppor så det blev ändrad tid..

I tisdags åkte jag och barnen med buss till Ystad och fick träffa läkare som opererar honom samt narkosläkare också. De är trevliga, skönt med trevligt bemötande.. Devin fick glass när vi åkte hem :)

Sen onsdagen fick vi stiga upp rätt tidigt på morgonen och jag fick duscha Devin innan de åker iväg. Kramade Devin hårt och vinkade dem. Davve och Devin kom dit kl 6.45 och Devin fick byta till sjukhuskläder och fick lugande medel spruta på rumpan. Davve bytte till blå kläder och följde med in narkos och var med tills han somnade..



Operation gick ca 25 minuter, de skapar inte hela halsmandlar och skapar också polyper bakom näsa. Vad är de för något kan ni alltid googla och läsa om ni vill :) Jag ringde massa ggr till Davve men fick inget svar och då ringde jag till sjukhuset och kollade upp och de sade att op gick jättebra och Devin ligger hos sin pappas famn i uppvaket avdelning, jag började gråta av lättnad. Klump i magen försvinner..



Bilden togs när han var klar, blod vid munnen. Davve berättade att Devin hade svårt att andas så fick han hjälp med syrgas och han var alldeles FÖR trött att orka vakna. De fick stanna i uppvaket avdelningen på 8,5 timmar, Devin sover för det mesta. Devin fick panik av smärta så han blev rasande och slåss och Davve fick lugna ner honom. Han kräks också mycket, man mår ju illa av narkos.



Sen flyttade de till barnavdelning och Devin lekte lite i lekrummet men hade inte mycket ork.. De vilade i rummet..





Sjuksköterskor sade att Devin är en bestämd kille, han vägrade i början att andra ska ge honom medicin - endast pappa Davve får göra det. Han blev arg och tecknade "RÄCKER NU!" när han skulle få vätskaspruta :) Läkaren blev impad att han kunde kommunicera med tsp, det gör ju ont att prata. Tur att tsp funkar bättre :)

Han sov hela natt också och blev piggare idag (torsdag) lyckas dricka och äta lite och då fick de åka hem.

Han har lite feber men det är normalt efter op, han är mest trött och slö. Men han har ätit några tuggor smörgås och drack en del, det är ju jättebra. Han kommer nog bli frisk snart.. Han har saknat att åka hem, speciellt att få titta på filmer :)

David är helt slut, det har varit känslosamt för honom att fick vara med och se allt. Nu är han hemma igen och tar det lugnt.. Världens bästa pappa för Devin är han ABSOLUT! :)

Vi älskar dig, Devin ♥


Tandläkare



Idag har Devin varit hos tandläkaren, han var jätteduktig. Fina tänder har han och han fick välja 5 olika färger och han valde rosa. Visade stolt sin fina tandborste för sina kompisar på dagis, mammas hjärta smälter! :)

Jag har känt mig oro i magen nu i flera dagar, det är snart dags för Devins OP på nästa onsdag. Jag VET att det ska gå bra men ändå skär det lite i hjärtat..

Devin fyller snart 3 år, var tog tiden vägen. Han har utvecklats otrolig mycket. Han är väldigt duktigt på teckenspråk och talspråket, han är mycket intresserad av siffror och han försöker räkna.. Men när han har bråttom så tecknar han väldigt slarvigt som vi inte ens fattar. Måste lugna honom och be honom prata igen, det är roligt.. Ibland tecknar han konstiga tecken som jag och David inte förstår.. Men han försöker säga nåt ändå..  Härlig pojke! <3


RSS 2.0