Fredag kväll


Bilden togs från webcam nyss :)
Idag har Helly och Pierre lagat middag till oss, de ville det. Det blev ris och fläskfilé med curry och banan i ugnen. Det blev jättegod. Ikväll när Devin har lagt sig då ska vi börja dricka lite, David har handlat mousserande vin Asti Cinzano och några cider till mig.. Vi ska nog spela kortspel och umgås.

Vad har ni för plan på fredagkväll idag?? :)

David, min älskling



David, min man i mitt liv!


Jag vill skriva för att jag vill tacka dig för allt du gjorde mot mig idag. Jag hade sömnbrist inatt, jag sov inte tillräcklig länge. När jag körde med min moped till jobbet så råkade min moped drivrem har gått sönder så jag blev jätteförsenad till jobbet. Det är jättevarmt på jobbet när vi promenerar över 1 timme i värmen, så blev jag helt utmattnad och jag somnade på soffan även jag har lovat att hjälpa till att städa men istället städar han allt själv. Jag blev chockad när jag vaknade och såg allt rent i lägenheten :D:D Han är så snäll och underbar :)

Jag älskar dig, David pusspuss

Mini PC



Jag har sålt min förra bärbar data, den är visst bra men jag ville kunna ta med min dator överallt så köpte vi en mini pc, den är så liten och den räcker gott i min handväska :) Jag är bara lite ovan med den men jag vänjer mig ialf!!

Batteri håller upp 6 timmar, såå länge :)

Den har webcam och mikrofon, perfekt för Devin kunna kontakta med släkt i Stockholm :)




Min senaste webcambild.. haha jag ser för jävligt ut :D

Gudmor Helly



Devins gudmor kommer hit på Torsdag med hennes blivande make. Det ska bli kul, Devin får ofta fina kläder av henne.. Vi har verkligen saknat henne otrolig mycket.. Jag ser verkligen framåt våra mysig filmkvällar tillsammans!

Onsdag natt kommer Devins farfar och farmor och andra tillbaka till Sverige, undra vad de har handlat till Devin?? Vi har sovit i deras hus men sedan saknar vi hem eftersom vi har våra saker men åker till deras hus och vattna deras tomatväxter som krävs få mycket vatten varje dag och matar fiskar och ha koll på huset. Vi tog med Bellman med oss hit, han trivs här även Devin har jagat honom men han har hittat en gömställe att vara i lugn och ro :)

I lördags var jag ute och festade med Vega i Malmö, det var kul men jag väntar att få bilderna av henne i alla fall.. Det känns konstig att vara ute på puben, det var jättefint pub i Malmö jag kan inte namnet men det var blandad av sorts folk och ålder. Det kom också två killar som satt soffan framför oss och försökte teckna med oss men de är bara skitdumma, Vega vill inte vara hörande så hon spelade döv som mig. Killar frågade om olika saker, vi orkade ej med dem och vi ljög om våra namn. Hahaha..Till sist gav de upp och stick i väg, tack och lov! :D

Jag har en fråga till er alla mina kära läsare, tycker ni jag bör byta bloggdeisgn? Jag har haft den lila rätt länge nu! :)

Devin



Devin, min son av min blod och kött. Jag tittade genom många bilderna, jag känner mig bara så lycklig. Ibland kan man inte fatta att jag är verkligen mamma när jag tittar på Devins bilderna när han var nyfödd. Har jag verkligen fött en levande bebis från min mage. Ibland kan man tänka konstiga saker..

Nu Devin är över 1 år och är mycket busig unge. Han är en envis och bestämd, han blir arg när han inte fick som han vill ha. Han håller på att testa mig och David jättemycket nu, han vet att han får inte röra våra bärbar data och vissa saker men ändå gör han det och vi såg honom göra med flit när han kollar på oss och räcker på datan. När vi säger "Nej!" så låtsas han som inget har hänt nåt.. Vilken lille listig unge!! :)

Men det innehåller självklart hans utveckling, jag märker att han försöker springa men han kunde inte det ännu. Han räcker ut tungan jämt som ni ser på bilden :) Man blir bara glad att se honom le för att det strålar starkt då!

Jag och David är mycket stolt över våra son, vi älskar honom så otrolig mycket!!

Låna svärföräldrars hus

Idag reser mina svärföräldrar och tvillingar Emma och Robin till Bulgarien, då betyder vi får låna svärföräldrars hus en vecka för oss själva! Mysigt!!

Förra gången reste de till Turkiet ifjol då var jag riktig höggravid, när vi lämnade dem i Malmö svågertorp tågstation så sa Mats och Susan mig "DU FÅR INTE FÖDA förrän vi är tillbaka först!!" Jag sa "Jag kan inte lova, bebisen bestämmer själv när han vill ut!" Mats sa "Neeej, du får hålla dig tills vi är tillbaka först!!" Haha.. De kom hem den 14 maj och Devin vill ut den 16 maj på morgonen! :)

Jag minns när vi lånade deras hus njöt jag av deras säng som kan knappa på fjärrkontroll att böja sängen upp och jag hade RIKTIGT svullna fötter så deras säng var perfekt jag låg med benen upp av sängs stöd och surfade :D

Hoppas att ni har det bra i Bulgarien, vi lovar attt ha koll på er hus :) Kramar till er familjen!

En lugn dag!

Det är skönt att det är bara en lugn dag, jag längtar inte tillbaka till jobbet även om jag trivs bra där! :) Det är bara så mysigt att vara hemma och umgås med familjen i lugn och ro. Jag lagar korvstrongoff med ris just nu, det blir jättegott!

Jag längtar efter våra nya soffa som kommer till oss slutet av aug, det blir spännande att se hur det blir när den är här. Den är mycket större än vad vi har just nu, det behöver mycket saker som ska inhandlas men vi tar i taget i alla fall.

Nej, här gången blir det kort inlägg. Devin står och skriker och är hungrig.. Hoppas riset är klar då!

Mina älsklingar!



Jag älskar er, mina älsklingar! Det finns inget bättre än er, ni ger mig en stort livglädje som lyser starkt. Ni gör mig må bra, även om de dåliga dagar men det blir alltid bra till sist!

Ni är så bäst, David och Devin! ♥

Jag lever visst! :)

Jag vet att jag har varit frånvarande från bloggen, jag har jobbat mycket och var nästan helt död när jag är hemma samt vi har också gäster härhemma så man får sociala med dem!

Martina å hennes Erik har varit hos oss och det var jättemysigt, vi spelade minigolf och biljardgolf i Ystad, när de åkte hem i söndags så kom Steffy hit och stannar här till lördag. Det är så roligt! På slutet av juli kommer Devins galna gudmor och hennes blivande make hit å stannar några dagar. Mysig värre! :)

Imorgon jobbar jag kvällspass, det blir skönt för att jag har gått upp tidigt några dagar och jag förtjänar visst en sovmorgon! Sen är jag ledig i 6 dagar - såå skönt.

Devin har det bra, han är hemma med pappa. Han har pappaledig just nu, det har funkat helt kanon. Devin gör bara roliga ansikteminer, just nu räcker han hela tungan ut och det ser kul ut! Visar bild för er nästa gång, hoppas att jag kommer ihåg det då.

Jag saknar Stockholm jävla mycket, mina knäppa föräldrar, syskon, deras barn, Dalarö, havet, mina vänner och allting där... Lite svårt när jag har inte mycket ledig och pengar att kunna resa dit. Men vi ska försöka i augusti eller nåt :)


Såå kul film!



Så ballt eller hur?? :D

Devin är trött :)

När jag var på jobbet för några dagar sedan var Davve och Devin hos farfar, men Devin vill visst inte missa nåt även han var SÅ trött :)

Två st filmer på honom här :)






Så sött!!

Trött!!!!



Jag veeeet att jag har tjatat att jag är hemsk trött, jag är ovan att jobba alldeles för mycket. Igår till idag har jag jobbat från 15.30 till 00.00 sen sova jour men jag sov inte så bra så jag sov bara ca 5 timmar och började jobba 7.00 till 16.00.. Fyfan!! Jag längtar att få 3-4 dagar ledig ialf :)

Men jag har fortfarande koll vid er bloggar och bilddagboken, men vill bara skriva att ni vet att jag är inte död :D

Jag längtar också till Kivik Marknad på tisdag, det blir roligt för att det är Sveriges största marknad.. Spännande!!

En del frågade mig om vad jag jobbar med, jag jobbar på en resurscenter för dövblinda och utvecklingsstörda. Mo Gård i skåne :P

Trött!

Jag ska jobba mycket under juli månad, jag är ej ju van. Jag har ju varit arbetslös jättelänge, jag har jobbat lite och jag är jättetrött. Haha, jag får vänja mig i alla fall. Jag jobbar från fredags till nästa lördag 8 dagar i skräck, hoppas att jag överlever!!

David är pappaledig just nu, det är kul för honom att få umgås med Devin för sig själv! :)

Kass inlägg idag, jag är helt dödtrött men tur att jag jobbar imorgon kväll pass så jag får vila ordentligen på morgon innan jobbet :) Sen ska jag ha två jour nätter då betyder det att jag börjar typ halv 4 till 00.00 sen jour sova på jobbet till 7.00 sen fortsätta jobba till 16.00... Jag brukar vara helt slut efteråt och jag ska ha det två ggr under en vecka :S haha men caaaaaash behöver jag!

;)

Mer och mer jobb!

Allvar, det är bara så sjukt hett här i Hörby. Vi håller på att smälta bort, jag och Devin är hemma idag och vi håller oss mest inne eftersom det är bara FÖR varmt ute för Devin. Han svettas och svettas.. Usch.. Det är ju Hörby marknad här, men vi väntar på David slutar jobba vid fem tiden så det blir nog bättre därute att gå på marknad. Jag har funderat på vad vi bör handla, sommar skor till Devin och foppaskor till mig, Jag vet att de är fula men skönt att ha hemma ;)

Ny plånbok behöver David ha, han tappar sina mynt från sin egen plånbok just nu. Haha.. och kanske en del gottis godis som marknad brukar sälja.. Vi ska nog också testa barntivoli för Devin, det blir kul att se hur han reagerar :)

Jag ska jobba mycket under juli månad, jag har räknat det blir 20 gånger som jag ska jobba. Det är väl 22 jobbdagar 100%?? Jag längtar till slutet av aug får jag feta lön som jag har aldrig fått :)

En del gäster kommer hit till Hörby, det blir jättekul. David ska ha pappaledig i en månad under juli. Härligt för honom att umgås med Devin mer för sig själv :)




Ang Devins hår, ibörjan var jag verkligen chockad och jag fick blandad känslor om att jag ångrade att raka honom. Men när vänner/bekanta kommenterar gulliga och snälla ord tex att han ser inte som en cancer unge som min första reaktion! :) Nu börjar jag tycka om hans rakad huvudet, han ser bara så gullig ut. Men det märks skillnad att han svettas inte lika mycket under nätter. Tack och lov.. Idag har jag rakat honom igen pga jag har missat vissa platser då var han lugn och still medan jag rakar honom. Duktigt!!

RSS 2.0