SIsta dag..

image32

Som vara intro på arbetet, jag följer på personal så kan jag lära mig och se hur det funkar att jobba där. Det var intresserant, att jobba med utvecklingsstörda.. Igår på jobbet lagade jag lunch helt ensam åt alla på platsen + till chefen... Jag var så orolig och rädd att gör något fel, en kille som bor där är jättekräsen. Men alla gillade maten + den kräsna killen också, han åt två stora portioner.. Tack å lov!

Jag trivs bra på jobbet, om jag får jobbet så är det timvikarie så länge tills när det kommer fler utvecklingsstörda flytta in så har vi mer chans att bli anställda.. Hoppas hoppas..

Idag börjar jag kl 15.00, skönt med sovmorgon.. =) Jag tog lugnt imorse och åt god frukost och lekte vilt med Viggo i vardagsrummet..  Passa på när Davves föräldrar är på jobbet, annars klagar de för högljudda :D

Jag längtar att få flytta in våra nya lägenhet, det är ju snart! Men det kommer bli tuff för ekonomi, men vi får kämpa å klara oss iallafall :) Men vi ska köpa ny soffa på IKEA, jag vet att många har samma typ av soffan. Men skitsamma men det blir ialf hörnbäddsoffa så gäster kan komma å sova över... Soffabord har vi inte bestämt oss ännu... Men annars är det tur att vi har allt kvar möbler från förra lägenhet :) Vi är sugen på ny sängstromme till våra säng, vi har ju den svarta sängstomme Så tänkte vi sälja den bara sängstomme och köpa den annan på IKEA..



Det finns fler som behövs men man kan inte köpa alla på en gång :D

Jobbet

image31

Yupp, så man ska prova jobba på en gruppbostad här i Skåne. 4 dagars prövetid från imorgon måndag till torsdag sen får man så hur det blir senare.. Så jag är lite nervös just nu eftersom jag har bara jobbat som kontaktperson å ledsagare åt andra men nu är det en gruppbostad med utvecklingsstörda/ funktion hindrade människor så jag tycker det är spännande..

Ni vissa som vet att vi ska flytta in nya lägenhet här i Hörby Skåne.. Det är mycket fint lägenhet på 63 kvm två rum och kök, badrum, tvättrum med tvättmaskin å torkskåp, klädkammare i sovrummet. I köket finns det snygga vita randiga luckor som jag är mycket förtjusit i.. Men vi måste köpa nya soffa och soffbord + sängbord, men vi får låna fula soffor bara tillfället men jag kommer dölja med nån fin tyg över soffan :) Har ni någon bra tips på billig tygaffär som jag kanske kan köpa?

Byee..

RSS 2.0