Grattis!

image26

GRATTIS EK & ANNETTE
för nyfödde pojke Dennis som föddes den 25 juli 23.30

Kraaaam på er båda!!

Vänskap



Helena och jag =)

Jag vill skriva lite om henne idag, jag som mindes helt tydlig hur jag träffades henne för första gången. Jag brukade vara på dagmamma på somrar så jag kunde umgås med hörande folk typ. Men jag minns den sommaren 1991 var jag enda som var äldst vid nästan 7 år ålder, men Anki (min dagmamma) berättade att det har kommit in en tjej som var i min ålder och jag blev så lycklig och glad. Jag letade efter henne och såg henne med kort page med rött cykel, sen vi fastnade vid varandra och jag lärde henne teckenspråk. Hennes första tecken var katt på fel håll *sött*

Vi har våra bästa minne som vi kan bara skratta åt det, vi är fortfarande vänner till idag även vi har tappat kontakt massor gånger men VI VET att vi finns ändå alltid för varandra.
Hon är den enda äldst vän för mig

Du är bara för bäst. Helena

I ♥ you

Underbart!

Först vill jag säga att det är JÄVLA SKIT att jag inte hade digitalkamera med mig idag =(

Jag var i Kölleröd (Henkes å Joas hus), där har de stor hästhage som Joas å hennes mammas hästar har sommarbete där. Jag och Davve kom dit, jag ville direkt komma till hästar eftersom jag är så nyfiken.. Joa tog med mig till hagen där tre hästar som kom och var så nyfiken på mig. Tre stora hästar kom och luktar på mig, jag klappade och var glad. Då kom en massor bilderna i min huvudet, jag tänkte när jag var liten älskar jag hästar så mycket men sedan tappade jag lusten för hästar.. Men sedan när jag börjar umgås med flera som är hästintresserad, så kom jag ännu närmare hästar.. Jag minns när jag följde med Marran till en sommarbete där Kvinninsta skolans hästar brukar vara på sommaren, det var MÅNGA hästar och jag blev såå rädd att komma nära dem, jag var så osäker eftersom tänk om de kan springa på mig. Marran sa att de är så snälla och det är inte fara så jag kom närmare dem. Sen red jag Marrans häst Bonzai, jag fick bara lite chockad att Bonzai ÄR SÅ STOR häst!! Innan red jag bara på ponny eller islandhästar..

Sedan har jag börjat tänka på hästar och vill verkligen gärna rida igen, jag kom bara närmare vid hästar. Men IDAG fick jag stor och härliga känslor när jag fick klappa på den yngsta sto Kajsa vid 2 år gammal, hon var så söt och nyfiken på mig så vi fick pussas och gosas tillsammans lite stund. Min hjärta smälte så mycket för henne, hon var så vacker.. Jag vill verkligen lära mig rida och utveckla mig lite, men inte att tävla eller sånt. Det är inte mitt stil.. Jag skulle behöva mer motion och jag tycker om hästar men jag är så nybörjare men som Joa sa idag, det är aldrig sent att lära sig om hästar eller rida..



Skåne..

Jag har inte gjort så mycket på sistone, men jag har umgås med vänner.. Jag har inte orkat att skriva på blogg när det är rätt varmt ute, men jag har laddat mest bilderna på bilddagboken.

När jag log på sängen imorse när jag vaknade, jag känner mig så himla lycklig att jag har fin pojkvän och fina vänner som jag är mycket stolt över. Jag tänkte på andra som vi inte ses så ofta men jag vet att vi har varandra kvar oavsett vi inte träffar så ofta. Ni vet vilka..

Men jag saknar speiellt JUST NU Marran, hoppas att vi kan ses snart å ha kul tillsammans. Viggo saknar Bubbel också =)

Den 22 juli är jag tillbaka i Stockholm..

Bye bye


Var är du?

Meen var är du vackra Solen? Vi alla har saknat dig! Det har bara gråtit från himlen,här i Skåne som har drabbats mest av översvämning och folk skadas och dör. Vad fan gör du i himlen? Kan det inte Solen kommer fram istället och gör oss glada?

Igår läste jag kvällposten tidningen, en gammal tant på 75 år gammal som inte såg att det var översvämning så drunkandes hon i sin egen bil. Stackare...

När jag och Susan skulle handla läsk så kör hon att kunna vända bilen och vi såg floden har blivit översvämning, vattnet ökadade och tog över hela parkningar och så... Jag blev chockad och har aldrig sett det tidigare och jag berättade för Davve å andra så vi köra en annan sida att titta så jag tog några bilderna...

image22

En av bilden som jag tog..

Hemskt!

Nattmänniska

image20

Kan inte sova.... zzz

Kl 04.20

Ska väl försöka sova.. =)

Beslutångest!!

Fyfaaan, jag får bara beslutångest hela tiden..

- Jobb
- Ekonomi
- Var vi ska bo

Det är skitjobbigt, men vi får se hur det kommer bli. Men jag tänker om jag vill stanna i Stockholm eller flytta till Skåne, men kan inte säga nåt just nu eftersom vi båda inte har riktig jobb.. Vi får väl se hur det blir, men om Davve får en bra heltid jobb i Skåne så kommer jag följa med honom till Skåne. Tur att jag VILL bo i Skåne men inte just nu iallafall. Får väl se hur det bli.. =)

Min framtiddröm är att gifta mig med Davve och födda våra barn i Skåne och ha en stor hus med fin trädgård och fler hundar =)

Får väl se om det blir det som jag ville =D

Bilddagboken

MARRANS MÖHIPPA + BRÖLLOPBILDERNA ÄR UPPDATERAT

http://redlip.bilddagboken.se/



Lilla Anna, tack för rolig kväll hemma hos dig igår. Skynda dig att skicka bilderna till mig så kan vi visa hur knasiga vi var. *asg*


Hästtokig???

Nu sitter jag här å är helt uttmattnad. Vi var på Kölleröd där har Henke å Joa huset och jag fick hjälpa till Joa med hästhage.. Det var varmt å svettigt. Men det känns bra att jag fick hjälpa till med hästhage som där ska hennes och hennes mammas hästar njuta av sommarbete =)

På sistone har jag blivit riktig sugen på att rida, jag började ställa en massa frågor om hästar, skötsel och sånt till Joa. Vad har hänt med mig? =) Jag drömmar ofta om hästar, att jag köpte en egen häst och red å sånt.. Konstigt av mig!!!

Det blir Hörby Marknad på onsdag-torsdag, jag ser framåt det att få festa i öltältet och ha kul, jag ska stanna här i Skåne till 11 juli sen drar jag hem å jobba..

RSS 2.0