Nu är Devin snaggad :)

Jag och Davve pratade att om vi skulle raka Devins hår, han svettas alltid när han sover och det är varmt så bestämde vi helt spontant att raka Devin. Devin gillade inte klippmaskin men vi kämpade och det blev bra till sist och han badade bort sina hår överallt på kroppen... Sen tittade han i spegel och skrattade och kände på huvudet och tittade på sin pappas snaggad frisyr och skrattade :)


I lördags

Jag, Devin och Joa åkte till Lund i lördags, där firade lundakarnevalen som firas bara på varje 4.e år. Det är första gången för oss att komma dit. Det var varmt och mycket folk som firas och hade olika show, tävlingar och osv. Senare på kvällen kom bröder Henke och Davve. Vi gick runt och kollade och hade kul tillsammans. Jag tog inte så många bilderna, så typiskt :(

Men tänkte samtidigt visa er Devins nya jeans jacka som han fick av sin farmor :)

Två första bilderna från fredags och de övriga är från lördags :)













Vi åkte hem ungefär 22-tiden, Devin höll sig vaken länge. Men vi hade roligt :)


Bilderna från måndags

Fick bilderna av Joa idag, Joa och Henke har passat Devin måndags när jag och Davve storhandlade på City Gross. När vi kom till deras hem såg vi att Devin hjälpte Henke med trädgården och Joa fotograferade med sin systemkamera, det var härligt att se Devins glädje av lycka!

Bjuder er bilderna, obs det blir rätt många ;)

Det blir som bild-serie, ni kan uppfatta bilderna på er sätt :)





























Underbart bilder, eller hur?

Alla bilderna togs av Johanna!

Ingen får stjäla bilderna utan min tillstånd! ;)


Filmer på Devin

Idag var Devin hos sin farbror Henke, Henke hämtade honom på dagis medan jag var på jobbet. Henke berättade hur rolig de har haft hemma hos Henke ute på landet. Devin fick köra gräsklippare och blå traktor..

Visar er filmer :)


Körde gräsklippare..


Devin fick köra stora blå traktor helt själv, den rullar mycket sakta medan Henke filmade på Devin kör. Han tutade också, hör ni? :)

Härligt, det gör mig lycklig och glad att han har haft roligt hos sin kära farbror! ♥


Kolla på Devin :)



Kolla på Devin, jag gick upp och kolla om Devin har somnat. Ja, han somnade med boken över ansikte. Han kastar alltid kudde, täcke från sängen innan han somnar. Jag gick fram och tog bort boken så märkte jag att Devin håller boken hårt, jag tog bort hans fingrar och han vaknade och somnade om snabbt. Jag ställer fram kudde under huvudet och fram med täcken, jag log när se på honom sova så fint :) Min lille pojke! :D


Devin's födelsedag idag!

Devin fyller 2 år idag, det är svårt att fatta att han är stor pojke. Han har fått växa-säng och sover fint i den. Idag hade vi haft en mysigt kalas härhemma med farfar, farmor, farbröder,faster, gammelfarmor, mormor och morfar och osv. Vi åt kladdkaka och kakor, gott. Devin var glad för sina presenter.

Bjuder några bilderna ;)


Öppnar första present


Överlycklig att få sin favoritgodis av farfar och farmor, choklad KINA :) Devin fick madrass till växa-sängen några dagar sedan som tidigt födelsedagpresent :)


Glad för present av mormor en massor DUPLO, Devins favorit :)


Kladdkakan med ljus (Devins namn) :)


Devin glodde bara på ljus, så jag fick hjälpa blåsa :)


Traktor med släp fick Devin av mig och pappa :)

Devin har fått flera olika bra böcker av oss och andra.

Devin är nöjd just nu, ligger och leker med sin fina traktor ;)


Devin invigar sin växa-säng idag!

Vi har mina föräldrar här i Skåne från igår och de stannar kvar fram till måndag, imorgon ska min pappa och David åka till Tyskland och shoppa öl/sprit :)

På söndag fyller Devin hela 2 år, tänk er va? :)

Idag fixade vi Devins säng, Devin förstod inte varför Davve struvar av sin spjälsängen sen en ny svart säng. Devins skalle var bara ???? :) När vi fixade med madrass som Devin fick av farfar & farmor blev Devin lycklig och hoppade på säng och steg av sängen och hoppa igen på sängen hela tiden :) Han har inte sovit lunchtiden idag så han somnade vid halv fem tiden och det blev lite fel med sömntider men det spelar inget roll, vi har långhelg.

När vi skulle natta Devin vid nio tiden och min mamma fick vara först att läsa bok för Devin, det gick snabbt så att det blev kl 22, jag gick in och sade att klockan är mycket då blev mamma chockad :) Sen fick Devin läsa lite själv men han ville ej somna men han var lugn och stanna kvar i sängen men han pratade och sjöng. Tills kl 23.30 somnade han till sist.. Rätt sent! Men jag förstod att han är ovant med ny säng, det blir bättre med tiden :)

Bjuder er 3 st senaste bilderna idag :)





Yeaah, Devin somnade till sist! :)

Nu när Devin sover i växa-säng känner jag mig att Devin har blivit stor pojke :)


Godnatt!

dsc00267 (MMS)

Jag är ganska pigg, suck. Jag är på jobbet just nu. Lite ensamt.. Vänner, ni är saknad!


Helly


Bild: Snodde den av Hellys facebook men fick hennes tillstånd ;)

Vi vill GRATTA dig, Helly som lyckas komma in på tolkutbildning i Stockholm. Jag blev jättelycklig och grät lite när jag fick sms. Hon ska börja i augusti, det blir spännande att se hennes utveckling på teckenspråk. Jag och Helly träffades på dagmamma Anki, då lärde Helly sin första tecken katt men på fel håll. Sen blev vi bästisar i många år, hon kan självklart teckenspråk men jag har tyvärr lärt henne många fel tecken pga jag var liten så vi hade eget språk och jag anspassar på hennes nivån hela tiden. Mitt fel! Men tolkutbildning kommer hon ändra mycket, men det blir jättespännande. Min brorsdotter Jessica är inne i 3 året och hon har utvecklat otroligt mycket då vet jag att Helly kan också. Spännande!

GRATTIS HELLY!

När David har åkt till jobbet då gick jag ...

dsc00255 (MMS)

När David har åkt till jobbet då gick jag och hämta Devin. Han sover gott med mig, det är ju mysigt här i sängen. Devin somnade ganska sent igår, tur att vi är lediga idag. Det är bara 2 dagar kvar då kommer mormor och morfar hit. :)


I garaget och målar Devins blivande växasä...

dsc00249 (MMS)

I garaget och målar Devins blivande växasäng. Är den visst fin? Men den är inte klar, måste måla om ofta så att den ska vara hel svart. Den var röd innan. :)


Idag har mina älsklingar badat ihop innan ...

dsc00243 (MMS)

Idag har mina älsklingar badat ihop innan Devins sängdags. :) De hade riktigt kul ihop. Nu sover Devin gott, han har tjatat dagis hela dag idag. Dit ska han imorgon, lycklig kommer han vara. Godnatt på er :)


Devin lagar lunch idag. Jag frågade honom ...

dsc00239 (MMS)

Devin lagar lunch idag. Jag frågade honom vad vill han ha till lunch. Han tecknade köttbullar och sedan pekade han makonerer. Gulligt va? Tycker ni det är okej jag mobilblogga ibland?


Fika hos farmor :) snart ska vi hem och la...

dsc00237 (MMS)

Fika hos farmor :) snart ska vi hem och laga tacos och henke kommer vara hos oss vid middag.


RSS 2.0