Mozilla Firefox

Jag upptäckte att min bloggsida ser FUL i vanliga expoler internet, jag använder ju Mozilla Firefox så är min bloggdegisn mycket snyggare och perfekt.. Varför blir det olika?? :S

Haha..

NU sitter jag hemma helt ensam, min mamma är ute med Devin. Det behöver jag VERKLIGEN!! Igår kväll blev jag lite ledsen, jag hatade Devin hans sätt att gråta.. Jag blev bara SÅ irriterande på honom, han vill BARA till mig.. Jag hatade honom, men sen när han är glad så blir jag glad igen och ÄLLLLSKAR honom.. Haha...

Egentligen hatar jag honom ALDRIG men ibland känns det som.. Ni fattar ;)

Devin fick smaka annat fullkorngröt imorse, han verkar gilla det. Hoppas att han gillar den bättre nästa gång så får jag mata den innan han sover typ.. Få väl se :)

Ikväll ska vi vara hos Helly, vi blir bjudad på middag... TACOS!! Jippi jag är pi glad!!

Måste berätta en kul sak, som ni flesta vet att jag är GALEN i tacos. Jag kan gärna äta 10 ggr under samma månad typ :) Imorse på msn retade Nettan mig "Vet du vad jag ska äta tacos hos F ikväll!" jag svarade att jag ska OCKSÅ ha tacos ikväll så blev hon tyst och sa"Då får jag sluta förvåna mig!" Hahaha jag kunde ej sluta skratta :D

Jag undrar vad vill ni jag ska skriva, vill ni se mer min hemort Dalarö där som jag växte upp. Vill ni att jag tar bilderna på Dalarö eller??

Devin är SÅ mammig!

Herregud, Devin är inne den typiskt mammagris. Han är såå jävla mammagris, bara jag som får trösta honom och han gråter å är gnällig. Jag blir helt galen, just nu sitter jag här och har huvudsvärk och jag kunde ej ens ha egen tid.. Blääh, det är såå jobbigt..

Det är skönt att vara här i Sthlm, visst saknar jag mina älsklingar. När vi åkte tåg till Sthlm så höll Devin vaken hela vägen och fick många uppmärksamhet av andra i tåget. Han sov inte mycket då men ändå glad..

Ledsen jag orkar ej skriva så mkt, jag är helt slut.. Hoppas att jag får sova ut imorgon!



Jag använder mammas data, hon har ej photshop :)

Begravning

 

 

Begravning var jättevacker!
Jag fick också stå där på scenen bredvid kistan och berättar från bloggen som jag skrev.

Läs här inlägget!

Men inte precis från alla texten men ungefär så.

Lelle har det nog bra däruppe. han finns i mina tankar

Öppna förskola

Imorse vaknade jag å Devin tidigt och fixade oss och vi gick till Öppna Förskola här i Hörby, jag vet inte var den ligger så jag mötte Bvc- Gun och tolk och vi gick tillsammans till Öppna Förskola och träffade förskoleläraren Marie och hon visade oss runt och det var ingen där. Jag å Devin, hrmm.. Men Devin fick se runt och leka med deras leksaker, och Marie berättar olika saker om hur det funkar och så. Sen kom andra dit efter kl 10, Devin fick träffa andra barn. Det blev 4 barn innebär Devin också. Alla är i olika ålder.. Vi fikade också, mysigt. De andra är nyfiken på mig och hur det funkar med döva och så. Det blir alltid så..

En timme efter så tolk stack så Marie skrev ner allt på papper vad de pratade om, snällt av henne. Sen började Devin bli riktigt trött och jag kunde se direkt på Devin han HÅLLER på att gnälla.. Så jag sade hejdå till alla och klädde om Devin då blev han riktig sur och bitter. Gick ut från Öppna förskolan och gick bit bort då somnar Devin direkt.. Sov hela vägen och vi är hemma och han sover fortfarande nu. Vi kom hem för 1 timme sedan, Devin hade visst roligt men det är mycket nytt för honom! :)

Det är imorgon vi ska resa till Stockholm, guud vad jag lääängtar! Men vi ska till babycafé i Lund imorgon på förmiddag sen hem igen till Hörby och fixa och äta middag sen åker vi tillbaka till Lund igen och åka tåg på kvällen och framme till Stockholm typ innan kl tolv på natten. Då kommer min bror och hämta mig, kör mig till Dalarö. Så snäll bror jag har!


Babykungen



Jag beställde den tröjan innan jul, den är från 12 månader men jag testade att ha på Devin och det passar men ärmar var lite långa men det spelar inget roll. Devin blev visst tuff i den tröjan, jag kan tänka mig beställa fler personligt tryck kläder till Devin.. Men visst är han fin? :)

Babykungen

Beställt!

Nu har jag beställt något, det blir present till mina svärföräldrar + mina föräldrar och det är HEMLIGT!

Nu blir ni visst nyfikna va?? ;)



Måndag

Det är en tråkig dag, men jag har en del att fixas härhemma men känner som jag har ej lust men jag vet att jag måste fixa det. Imorgon ska vi vara på Öppna Förskola i Hörby och få lite infomation med tolk sen kan jag komma när jag vill. Jag längtar att få åka till Stockholm, jag vet att det är tjatigt men jag längtar att få träffa alla nära och kära. Devin får också umgås med sina släkt från min sida, det blir nog jätteroligt.

Lite shopping blir det nog, bara till mig. Jag behöver det! :)

Skönt att alla räkningar är betalt, fick också rolig post med Nalle Puh böcker och pusselbitar i trä som Devin kan leka med senare när han är lite större. Jag samlar böcker från Nalle Puh, de är inte heller så dyra. Samlar ni något särskilt till er barn? David vill satsa på CARS till Devins framtidens sovrum, Davve har drömt det. :)

Vi söker nytt lägenhet här i Hörby just nu, våra lägenhet är 2 rum + kök är litet och hemskt dyrt. Vi har bott här över 1 år och hyran har höjt 3 ggr, helt sjukt. Men vi söker 3a med ungefär samma pris som här, få väl se om vi får det. Svärmor Susan hjälper oss att leta, hon är duktig att hitta boende i Hörby. Underbar och snäll svärmor jag har ;) ♥

Visst drömmar vi att flytta från Skåne men det får vänta eftersom David älskar sin jobb, och våra liv är mer ljusare nu så det är ok att stanna här och vi måste också tänka på Devins framtid också. Så vi flyttar när vi kan och beror på jobb också, jag vill också ha anställd jobb i framtiden. Vi tar dagar som kommer..

Devin är visst envis unge!

Devin vill ej somna än, han är jätteenvis att hålla sig vaken, jag har ammat honom till sömns och David lade honom i sängs och efter halvtimme vaknade han och var förbannad och vägrar att somna om, nu ligger han hos David och tuggar som ni ser på bilden. Det har gått några dagar han vill ej somna, hoppas att det går bättre snart. Jag ska åka bort till Stockholm och kanske min mamma har nåt tips hur jag kan få honom somna och SOVA kvar i säng länge.. Han har svårt att sova hela natt, det har han aldrig kunnat. Jag vet inte varför, alla säger så olika. Det är lite svårt nu, men efter Stockholmveckor ska jag börja gå på Öppna Förskola och kanske få bättre rutin så han kan sova hela natt någon gång.

Nu helgen har tagit slut typ, alla drar och jobbar imorgon. Jag ska ta det lugnt och planera lite inför packning och sånt. Jag längtar att få åka, träffa kära vänner och familjen! Vi ska också gå på begravning, det känns lite jobbig men Lelle har det nog bra nu i himlen. Han är saknad från oss alla i släktet! ♥

Dagismassakern

Ni flesta har säkert läst om dagismassakern som kom till dagis och dödade barn. Han ville döda 67 barn! Men fan herregud hur kan han tänka göra. Läs på aftonbladet.

Jag förstår INTE på folk som VÅGAR döda oskyldiga barn - alla människor. När jag läste att han kom till dagiset och dödade barn, det skär i mitt hjärtat och jag tänkte på barns föräldrar. Stackars dem, de tänker VARFÖR just deras barn, de förtjänar INTE att dö på dagiset. Det känns hemskt, kanske fler föräldrar blir rädda att sätta sin barn på dagis i framtiden. Hemskt!

Jag tänder ljus för alla oskyldiga barn, inte vara från dagiset även andra oskyldiga barn i världen som blev mördad för ingenting.



Dagens foto

Jag har skapat nytt kategori "Dagens foto" jag kommer sätta roliga och fin bilder..



Mr Happy!

Wow..

Jag blev så glad när jag loggade in i blogg.se och såg många kommenterade, det värmade mig. Jag blev så glad och vill tacka er alla som kommenterade.  ♥

Jaa, jag vet att David klarar det bra. Devin kommer ha det toppen hos honom. Ibörjan kommer jag bli lite orolig och kollar i mobil, självklart jag har ju moderkänslor och jag är VAN att ta hand om Devin för det mesta! Haha..

Imorse ca över kl 8 var Devin helt vilt och försöker gå över mig från sängen och jag försökte få honom somna igen. Men nej, han vill vaken så väckte jag David och fråga om han kan ta över då var det innan kl 10 och Davve tog honom så fick jag sova igen och Davve kom in och sade att Devin sover därute och han lämnar Bellman till mig så han kan sticka till garaget med sin nya bil. Jag blev lite förvånad och undrade hur länge jag har sovit.. Till kl 11 men det känns som jag har sovit hela natt typ. Jag frågade hur länge Devin har sovit, hinner jag duscha då? Han sa att jag hinner duscha nog, då springer jag in och duschade och kollar ofta med Bellman. Han sover fortfarande, sen gick jag ut med morgonrock och sitter här fortfarande med handduk på huvudet och morgonrock och Devin sover fortfarande. Jag åt också frukost i lugn och ro! GUD vad skönt!!!!

David, jag är sugen att skriva om honom. Han är bara SÅ underbar, min man. Det finns inget bättre än honom. Jag är mycket tacksam att han är min kille och pappa till min barn, jag kan inte tänka mig annan person typ. Jag älskar honom otrolig mycket. Jag vill leva hela mitt liv med honom och skaffa fler barn. I ♥ you, David!



Rehabiliteringsassistent

Idag var jag på möte om jobbet, jag ska börja jobba på helger endast dagtid. Det blir roligt, men jag blir nervös att tänka på det. Jag kommer vara utan Devin 8 timmar, herregud. Men jag kommer vänja mig :)

Jag ska börja jobba v 7-8 sen ska jag få schema av chefen när jag ska jobba.

Vet ni vad vi åt på middag? Tacos! Jag vet att vi äter det ofta men vi älskar det :) Devin åt jättebra idag, det känns jätteskönt! :)

Det blir lite tråkig inlägg idag!

Devin sover bäst ute

Jag och Devin och Viggo har varit ute på promenerad, sen när vi kom hem så sov Devin fortfarande i våra balkong i ca 1 timme. Han sover alltid bäst ute än inne, självklart har han varma kläder och fleecefilt och man kan verkligen se att han har jättemysigt i vagnen så jag vill gärna byta plats med honom. Haha.. Men jag hann fixa tvätten, hänga upp och stoppa in smutstvätt och fixade köket och vikat kläderna. Det är alltid bra att göra hemmasysslor när Devin sover!

Devin är inne i typiskt utvecklingsfas som han gnäller och är mammagris, han vill bara till mig. När han sitter hos sin pappa David så stirrar han på mig hela tiden, stackars Davve. Devin vet inte vad han vill, han skriker när jag klär på honom och vill ej ha blöja på sig, när han sitter hos mig så drar han min hår och nypas och bits på mig. Då tar jag bort honom från mig då gallskriker han och är helt vansinne förbannad. Han äter också lite sämre och vill hellre ha mina tuttar, jag kommer väl få lååååånga hängtuttar som kan kastas bakåt :D

Hoppas att det går över snart i alla fall! Bara ni vet att han gnäller INTE JÄMT utan han kan vara sig vanligt och glad och leka vilt.

Jag längtar helt sjukt att få åka till Stockholm fast jag är också lite nervös att resa ENSAM med Devin till Stockholm. Jag funderar hela tiden vad jag ska packa och vad jag ska ta med Devins saker å sånt. Jag är visst lite bortskämd att tycker det är bekvämt med bil så jag kan ta med massor saker men inte härgången. Hihi.. Jag bör skaffa körkort men det ska jag väl göra. Jag ska väl gå till optiker och gör syntest, tror jag ska göra det efter helgen! :)



Bilden togs när han var vaken, han har sovit därute i ca 1 timme.



Davids och Devins busstund ihop på filmen!



Jag såg dem busas ihop så jag ville filma dem tillsammans så kan jag visa er hur gulliga de är tillsammans!!!

Alviska namn

Såg den roliga inlägg hos Splukendya

Då fick jag också testa med min familjs namn :)

Hobbit name:

David : Drogo Loamsdown of Deephallow
Sofia: Ruby Brandybuck of Buckland
Devin: Till Brandybuck of Buckland

Elvish name:

David: Elrohir Carnesîr
Sofia: Merenwen of Dorthonion
Devin: Elessar of Dorthonion

Haha, det är roligt att se våra hobbies namn och Älvans namn. Testa ni också! :)

Devin hittade på bus vid matbordet!



Det hände igår kväll, det var jätteroligt. Tänkte visa bilderna till er andra som inte har min bilddagboken! :)

Devin bits!

Men herregud, Devin har börjat bitas på min ben och armar när han vill ha sin uppmärksam. Jag har också märkt att Devin blir mer mammagris, han är hellre hos mig än hos sin pappa. Det blir nog bra om jag kan jobba på helger ibland så Devin och David får umgås mer tillsammans utan mig.

Idag blir det en lugn dag som vanligt, när David kommer hem från jobbet så ska vi storhandla mat. Jag älskar storhandla mat, då känns man tryggt att man har gott om mat hemma. Idag blir det nog spaghetti och köttfärssås som vi skulle egentligen äta igår. Då får jag INTE glömma köttfärs haha..

Äh, nu är Devin riktig arg. Så lika bra vi går ut och samtidigt får Viggo göra sin behov ;)

BVC - BOEL TEST

Halloj alla söta människor!

Idag har jag och Devin varit hos BVC, då blev det boel test som Gun kollar Devins hörsel och syn. Gun är mycket duktig att dölja de småa silver klockor bredvid Devins öron och Devin reagerar jättefint av hörsel. Gun kollade också med synen också och hon sade att det var bara fint. Då blev jag visst glad för Devins skull, men vi kommer självklart få remiss kallelse till Lund Sjukhuset och de vill kolla ändå på Devins hörsel eftersom jag och David är ju döva då vill de ha extra koll. Det blir nog bra, jag är säker på att Devin kommer vara hörande.

Sen vägde och mätte honom också, han är 9840 gram, 72 cm lång och har 46,2 cm huvudsgång. Jag som trodde att Devin är runt 10 kg, men jag hade fel :) Men han har växt 610 gram på 2 månader och 2 cm, hans kurva var perfekt säger Gun men hon säger att risk att kurvan kan gå ner mer när Devin börjar röra sig ännu mer. Men det var helt normalt säger hon.

Jag har börjat ge liite vanligt mat till Devin, när vi var hos Nettan på tjejskväll då fick Devin prova smaka på tacos, köttfärs med creme frachie och lite gurka, tomat och lite riven ost. Han gillade det men han var lite osäker hur man ska äta, han lär sig tugga. Jag brukar ge honom mest burkmat men jag ska ändra på det och börjar laga mat som vi brukar äta och se om han gillar det. Jag är medveten om kryddor och salt ;)

Efter bvc besöket gick vi till mataffär och handlade, jag har tänkt göra spaghetti och köttfärssås idag och jag handlade som det behövs till det och gick hem och plockade upp varor in kylskåp då upptäckte jag en sak. Jag tänkte "Fan, jag är en världens dummast människa att jag har glömt köttfärs!!" Suck :D

Jag har bett David köpa det, men jag vet ej om han hinner eftersom han ska sälja våra bil igen. Jag vet att han byter bil ofta men just den bilen är visst kass. Dörrar går inte att öppna, man måste öppa bakdörr att kunna öppna framdörrar. Skitjobbigt.. Hihi..

Men om han inte hinner köpa det så får jag äta färdigpaj som vi har hemma :)



Vi var på hästaktion och det var riktigt kallt ute och Devin hade det mysigt och sömnigt, han somnade precis efter bilden togs :)

Hittad!

Min mobil är hittad!

Den log helt gömt i skötväskan, min skötväska håller att gå helt sönder och massor hål.. Det är dags att köpa en ny skötväska snart ;)

Snart ska vi åka till Joa och sen byter vi och åker med Joa vidare till Sjöbo och möter Nettan sen fortsätter till där platsen som ska ha Islandhästar aktion. Jag har aldrig varit med på en hästaktion. Det blir roligt att se hur det funkar..

Igår på tjejkväll var jätteroligt, god Tacos. Njöööt hårt! :)
Det blev en massor snack och skratt, Devin fick mest uppskämsamt av söta tjejer, så att han inte kunde sova. Han lyckas bara somnat i 15 min sen vaknade han igen.. Var gnällig och övertrött, stackarn.. När Joa skulle köra hem så Devin var helt vaken och sen väntade vi att Davve skulle hämta oss och sedan somnade han i bilen och blev väckt när vi är hemma och vi har tänkt att lägga honom direkt i spjälsängen men han har skitit så tvungen att byta så blev han väckt och blev förbannad.. Sen lyckas han somna och sov.. Idag får han sooooova länge i vagnen i friska luftet :) Det behöver han!

Tack för igår! :)

Trött som fan!

Fan nu är det 03.00, jag vill bara springa å krypa å få sova, men jag måste bara skriva och tala att jag hittar inte min mobil så ni vet att ni kanske inte kunde nå mig. Fan hopplöst!

Jag skriver nu eftersom imorgon jag ska följa med på hästauktion, som jag har aldrig varit på tidigare :)

Godnatt

Tacos

Om halvtimme kommer Nettan hit å hämta mig och Devin så vi ska ha tjejkväll hemma hos henne och hon bjuder på tacos. Så snällt! Jag blir hungrig av tanken, jag älskar tacos så mycket!

Jag kan berätta mer senare när vi kommer hem..

Devin vill hälsa att han tackar er alla som gratulerar honom!

Ha det en toppen dag, ni alla! ♥

Devin fyller 8 månader idag!



Min lille kille har blivit 8 månader idag!
Märkte att han har blåmärke på pannan, hans första blåmärke kanske? ;) Snart kommer han ännu fler av spännande bus. Jag känner mig så lycklig att ha honom, jag är stolt att jag är mamma till honom - för alltid!

Vi älskar dig Devin! ♥

Biljetter är köpt!

Yes! Har precis betalat för biljetter, vi åker den 28 jan kl halv åtta på kvällen och kom fram till Stockholm 23.39. Lite sent men billigt biljett, då hoppas jag att Devin kunde sova lite :)

Längtar att få åka!!!

Jag känner mig lite nervös!

Idag var jag hos försäkringskassan och fick veta att min mammaledig dagar räcker bara till april, då är Devin runt 11 månader. Jag blev helt knäckt.. Höll mig masken och gick hem.. Jag önskade att kunnat vara ledig mycket längre än så men som sagt jag har ej råd med det. Så detaljer behöver ni inte veta ialf :)

Jag blev bara orolig eftersom jag ammar ju fortfarande. Devin är beroende av mina tuttar, dem är ju hans napp/snuttefilt. Men jag måste jobba ibland på helger att kunna få lite extra pengar, jag kommer vara borta 8 timmar. Jag känner mig ledsen, och rädd när jag tänker att Devin kommer vara ledsen. Men han är 8 månader imorgon då ska han klara utan amma ibland, David kommer ta hand om honom.

Jag blev helt knäckt av alla tankar och jag bara grät och grät, jag satt och pratade med en vän men hon har inte barn så det är lite svårt så jag skrev i familjeliv och det hjälpte mig. Några mammor skrev att det är inget fara, en del var tvungen att jobba när deras barn ammar fortfarande så barnet pappa hittar nåt speciellt tröst med sin barn så det är inget fara.. Jag kände mig mycket lugnare och slutade gråta. Jag kan amma Devin när jag är hemma. Jag var livrädd att tvingas sluta amma, visst jag har sagt att jag har tröttnat på att amma men idag inser jag att jag älskar att amma honom fortfarande. Det är något speciellt kärlekband mellan mig och Devin, även om jag ammar honom 100 ggr under nätter älskar jag det! Det är trygghet jag ger till min son är mycket viktigt för mig. Men visst jag vill inte amma honom när han blir 3 år, han ska inte bli som mig. Mamma ammade mig tills jag var runt 3 år.. Haha ;)

Jag känner mig nervös att börja jobba igen, jag är van att vara ledig länge men man kan inte vara ledig hela livet. Så jag har tänkt börja gå på Öppna förskolan här i Hörby och se om Devin gillar det. Vi behöver ändra våra sov vanor, jag är riktig en nattmänniska och Devin brukar också vara vaken sent som mig och vi vaknar sent. Det finns ju inget liv här i Hörby. Men när jag ska börja jobba och Devin börjar på dagis så självklart måste vi ändra tider och rutiner.. Det blir nog bra..

Det känns jätteskönt att skriva av mig här! :)

Bloggdesign

Nu har jag bytt bloggdesign, blev det visst fint? Var gärna ärligt!! :)

Imorgon ska jag boka tågbiljett till Stockholm, jag kommer stanna däruppe runt en vecka och träffa alla nära och kära. Jag skriver nästa inlägg NÄR jag och Devin ska resa till Stockholm, oh my god vad jag läääängtar!





Kladdigt

Idag matade jag Devin, han fick också ha en eget sked. Men det är lite svårt att stoppa in maten när han är koncenterad med skeden.. Men det är gulligt ändå, det tar visst tid att han ska fatta det.. Men jag är glad att ni kommenterade och ge tips, det är jag mycket tacksam. Det är alltid kul att alla mammor kan ge tips och berättar hur de gör så hjälper vi varandra att ge det bästa möjligheter. Visst, alla har olika åsikt för sin egna barn det är bara att respekta och gör det vad man vill.

Angel, min vän undrar om dagis. Vi ska välja dagis som ligger närmaste våra hem, jo det skulle vore bra att Devin kunde gå på dagis med hörande barn med döva föräldrar men det ligger i Lund och David har sitt jobb här i Hörby då blir det jobbig att pendla och lämna. Så vi struntar i det och Devin får gå på dagis närmaste hemma. Jag och David har vårt dröm att flytta närmare Örebro, men det blir inte snart. Vi båda måste ha jobb där innan vi flyttar dit. Får väl se hur det händer senare..

Idag upptäckte Devin att tvättmaskin rullar runt, han satt där och gapade stort och stirrde på den. Det såg bara såå gulligt, jag skrattade hela tiden. Jag tog några bilderna på honom och lyckades ta en bild på honom när ALLA 8 tänder synas, jag blev så glad även bilden blev inte perfekt men syftet mest att tänderna ska synas.. Kan visa er..



Gulligt va? :)

En lugn dag



Idag har Devin ramlat och slog sig på huvudet så det blev rött märke på pannan och nära ögat, lille vilding! Han var så busig och vild som alltid, han är så aktiv och ålar fort härhemma. Vi har redan börjat ge mat från 8 månader och en del innehåller fullkorn och han blev mätt och nöjd. Ibörjan tyckte han det smakar konstig med burkmat med bitar i så han spottade ut, men det tog lite stund fattade han hur man skulle tugga. Han tuggar duktigt och äter bra..

Jag undrar bara på en sak, när börjar ni "lära" att barnet ska kunna äta själv? Jag har provat ge skeden men han kunde nästa peta den mot ögat eller i öron och få mat på ansikte :)

Idag känns det lite segt, vädret påverkar. Det är bara så grått här, jag känner mig bara deppig å nere. Jag är sugen att ha tjejkväll igen snart, äta gott och umgås med vänner. Paula, när kan vi ses som vi har pratat om? ;)

Tiden går bara för fort!

Igår laddade jag bilderna i bilddagboken när Devin var nyfödd och månader han växer, jag blev bara rörd av titta på bilderna. Jag fattar inte att det har gått för fort, visst alla säger att tiden går för fort när man har barn. Det stämmer verkligen men det kan kännas lite läskigt att tiden går bara för fort. Därför måste man hinna njuta av babytiden, det gör jag.. Jag tänkte på när Devin var så liten, som bara sover och äta och skiter det enda han gjorde. Nu kan jag inte hålla Devin som man bär en nyfödd bebis längre, han är mycket aktiv och vill göra något annat.

Snart fyller Devin 8 månader, min lille pojke. Jag känner mig bara så lycklig, ibland känns jag mig ledsen och ensamt men Devin sprider gläjde så jag blir glad igen. Mamma älskar dig, Devin!

Ibland känns jag jättesugen att skaffa bebis igen, men det känns ändå för tidigt just nu. Självklart vill vi ha syskon till Devin en dag, men inte nu. Devin har ej hunnit bli 1 år, vi väntar nog efter när Devin fyller över 2 år kanske. Vi har litet lägenhet och inte tillräckligt med ekonomi med två barn just nu, men sugen är stort :) David har märkt att jag drömmar mycket, om framtiden. Hus med barn, stort trädgård som Viggo kan springa fritt, ljust kök och vackra vita möbler. Romantisk stil bland lantig stil är min största dröm, en stor sovrum med fullt av leksaker och spännande saker för Devin.. Hihi, jag drömmer.. Men det är ju inte förbjudet att göra det :D

Hoppas att jag kan få det en vacker dag ;)

På bättringsvägen

Jag och David är på bättringsvägen medan Devin är JÄTTESNORIG och har lite hosta.. Stackarn..

Hoppas att vi alla blir piggare och friskare snart.

Jag har pratat med en chef på en jobb om jag kan jobba som timvikarie på helger endast på dagstid, jag ska dit på möte nästa vecka och se hur det går. Jag har jobbat där tidigare men bara 4 gånger sen började jag skolan och var gravid. Det är en gruppbostad i Skåne. Jag skulle behöva lite extra pengar och jag måste fixa föräldrapenning eftersom min tar snart slut och jag ska få av David så jag kan fortsätta vara mammaledig. En del saker måste fixas, så det blir nog bra. Svärmor Susan ska också hjälpa mig att fixa att ansöka Devin för förskola, det är ju dags att ansöka. Det känns konstig att göra det, tiden gick bara för fort.

Idag var vi hemma hos svärföräldrar och det var mysigt, åt goda mat och umgick sen blev Devin alldeles för trött och gnällig och så vi åkte hem och Devin somnade direkt härhemma. Han sov i spjälsängen själv 1,5 tim och sedan vaknade han och vill ha tutte. Jag ammade honom typ i några minuter och så somnade han igen och jag lade honom i spjälsängen igen. Hoppas att han sover längre till, han har lite svårt med spjälsängen. Men jag har upptäckt att han gillar lukta på våra kuddar och ha dem nära så jag provade att flytta min kudde i spjälsängen och han myser med den och somnade. Sött.. Han använder inte napp, inte snuttefilt heller :)

Jag saknar Stockholm, vi kommer nog upp snart. Jag pratade med min mamma genom mail och hon sa att Ulla (min moster) har läst min blogg när jag skrev om hennes makes bortgång. Hon gillade min text så hon vill ha den med i begravning. Vi får väl hur det blir..



Nattuggla

Jag har inte lagt mig än, jag var lite datanörd.

Men jag har fixat mappen här så ni kan klicka direkt till min förlossningberättelse, kanske ni har glömt bort min historia så kanske det skulle kul att läsa igen, eller hur? Det finns "Förlossningberättelse" under där "Olika mappar" :)

Eller länka er hit! :)

Jag har gjort Silva med hennes nya blogg, hon blev nöjd med sin bloggdesign som vi har samarbetade ihop och skapade det. Hon blev nöjd då är jag också det. Spana in hennes blogg.

Glömde berätta att Devin har fått nytt tid hos bvc, det blir 19 jan istället för 7 jan för att han hade feber. Jag och David upptäckte när Devin hade feber vid 12-tiden och vi hade tid kl 13.00 så jag mejlade till bvc men fick inget svar så körde vi dit ändå och jag gick in och Devin fick stanna kvar i bilen med David. Jag frågade Gun hur det funkar, hon sade att Devin får stanna i bilen med David men hon ville prata lite. Jag gick in med teckenspråk tolk till rummet och hon ställde lite frågor och hur det funkat. Det var soft i alla fall och jag fick nytt tid..

Ehh, jag bör gå å lägga mig snart.. Natti natti! ♥

Devin klappar händerna



Han har lärt sig att klappa händerna, nu kan han aldrig sluta. Men man blir bara glad att se honom göra så :)

Jag är såå less att vara sjuk..

Suck, trött på att vara sjuk. David har blivit bättre och han jobbar, Devin har inte feber längre men han är lite förkyld medan jag är fortfarande såå snorig och har rethosta. Kan någon byta plats med mig? ;)

Igår kl 22.30 kom jag bara helt plötsligt att ska ta bort julgran, Davve tyckte jag var tokig att det var sent. Men vi tog bort julgranen och packade ner kulorna och sånt. Sen insåg jag att det var sent att dammsuga annars skulle mina grannar bli störda. Så jag dammsugade imorse och såg att det är jätteljust nu här i tvrummet och Devin har mer plats att springa med gåstol :)

Jag vill göra så mkt just nu, jag vill vika kläder och tvätta, ta upp rena från diskmaskin och ta in smuts in diskmaskin och gör rent härhemma. Men jag orkar inget..

Min näsa är helt förstörd.. Låt mig bli frisk!!!

Fortfarande sjuka

Vi allihopa i familjen är sjuka, Devin fick feber idag 39,3 grader och gav honom alvedon och han fick bära bara sin body och leka i gåstol.. :)

Jag har ont i halsen och huvudsvärk och matt, David har haft feber och ont hela kroppen men han håller bli bättre. Det var en jobbig natt, Devin sov så dålig han vrider om sig hela tiden och var ledsen och det var inte konstig att han hade feber. Stackarn.. Jag är också själv sjuk och jag VILL bara sova men jag har en barn att ta hand om.. Jag drömde att jag skulle få hjälp att nån kan ta hand om Devin så jag kan få sova ut. Men när jag vaknade känns jag lite bättre än i natt så jag orkar idag.

Devin skulle till BVC kl 1 idag, men vi har mejlat och fråga om vi ska dit eller inte. Det är första gången för oss att ha en sjuk barn att skulle till bvc, hur brukar ni göra.. Avboka dagen? Och få ett nytt tid?



Glad ändå även när han har feber :)

Suck, vi är sjuka idag!

Både jag och David har blivit sjuk, så den viruset har smittar överallt att det blev halva av Sverige är sjuka nu(?) Haha..

Jag har ont i halsen och känner mig lite matt. David ligger fortfarande på soffan och sover, jag var tvungen att sparka ut honom från sovrummet eftersom han hostar högt och störde Devin. Stackarn

Idag ska vi vara hemma och myser och se på filmer och tycka synd om oss själva, Devin är lite förkyld men han klagar ju inte utan bara springa runt med gåstolen! :)

Vi hörs senare.. :)

Kina-mix



Kina-mix, det finns färdig fryspåse som man kan köpa på affär men jag föredrar hellre att laga "hemlagad kina-mix".. Det är också superenkelt, steka bara köttfärs och hacka paprika i bitar och stoppa in i köttfärs och en liten burk majskorn och steka allt.. Och fixa ris i andra kastrull och tills den är klar så stoppa den i mixet och steka lite till och ha grill/kött krydda och paprikakrydda

Färdigt!

Supergott och ni bör prova!

Nu ska jag berätta..

Det har hänt så mycket i Örebro när vi var där på besök, vi åkte dit den 26.e med Fleur och Lilla Anna och min lilla familjen. Vi kom fram och var hos Steffy som vi bor hos dem..

Det var lugnt och mysigt, vi skulle fira nyårafton hos Lilla Anna. Dagen innan nyårafton var vi hos Lilla Anna och såg att Marrans hundar var där men inte hon så man tänkte att de är i sjukhuset. Sen runt 20.30 kom Steffy till mig och sade "Marran har fött en flicka!" Jag trodde inte på honom  och jag kollade direkt på mobil. Men inget sms av Marran så trodde jag ej på. Steffy säger att det är SANT så tror jag på honom till sist :D Jag blev SÅ chockad och glad!!!

Hela kvällen tänkte jag på Marran, hur det har gått och jag fattar inte att hon är en mamma som jag! Jag var så glad för hennes skull att det är äntligen över för henne..

Sen på nyårafton fixade jag hos Lilla Anna och fixade mat och Bennie kom och sa att Marran är hemma och är ensam med sin dotter och vi pratade om vem kan vara hos henne. Jag ställde upp direkt, så får Bennie festa med sina vänner och jag gör Marran sällskap. Efter förrätt och huvudsrätt packade jag ner saker och tog med efterrätt och åkte till Marran med Devin och såg henne i tvrummet med en liten bebis. Jag blev så glad.. Jag frågade henne om hundarna behövs rastas? Ja, hundar behöver det så tog jag ut alla hundar och gick ut.. Sen tillbaka och vi satt och snackade om allt då fick jag höra om förlossningberättelsen, ni får höra sen om hon skriver senare någon gång ;)

Vi satt och stirrade på klockan och sade "3 minuter kvar!!" sen GOTT NYTT ÅR och kramas. Det känns pi konstig att vi satt inne i tvrummet och skålade.. Inte ute.. Haha :D Vi åt också efterrätt tillsammans.. Mysigt!

Sedan blev jag hämtad hem..

Jag har varit på Marieberg Centrum och shoppat lite på mellandagsrea, jag köpte klänning, två st örhänge, huvtröja, en svartkofta och strumpor och tjock tight eller leggins :D Jag har också köpt lite till Devin, jag kunde ej låta bli. Det blev snygg Nalle Puh body och tuff mörkgrå byxa med skärp. David har också shoppat jeans och ngt mer.

Jag har också varit i stan med Selin och Sasa och åt frukostbuffé, det var så mysigt och gott och jag handlade kläder till Aimee (Marrans dotter)

Nä, det får räcka.

Men TACK Steffy och Jessie att vi fick bo hos er..


Jag är inte borta!

Jag är ledsen att jag inte skriver på blogg på ett tag, men jag är i Örebro hos goda vänner. Vi ska åka hem tillbaka till Skåne imorgon då lovar jag att uppdatera bloggen och berätta vad det har hänt i Örebro :)

Puss puss hej

RSS 2.0