Zombie!

Jag känner mig som en zombie, sömnbrist jag har bara sovit endast 4-5 timmar. Som ni såg min förra inlägg, larmet var trasig så att vi var tvungen att vara vaken under natten så jag fick sova kl 00-04 men jag kunde ej somna direkt vid 00-tiden. Jag sov typ aldrig ordentligt djupt, så jag känner mig helt slut och trött just nu.

Men att komma hem och se Devin sken stort när han såg mig, han sprang och gav en riktigt stort och hårt kram. Jag blev bara så glad att få se honom igen, det är alltid underbart! :)

Nu kommer jag ha mer tid hemma och sysslor, men jag ska fan i mig att söka jobb. Jag får väl klaga på arbetsförmedlingen och se vad för jobb passar mig. Jag är oftast osäker på vad jag ska ansöker och sånt..

Devin håller på att få sin 13.e tand, uppe där hörntand. Stackarn lillen. Han har börjat försöka teckna mer men de flesta tecken vi har ej fattat ännu.. Han tecknar jämt "hund" till allt.. Han har talat "pappa" också :)

Jo, han har lärt sig teckna "russin" det är ju hans älskling "godis" :)

Han börjar också vara mer bestämd och testar oss mycket nu, så fort jag tecknar "NEJ!" så blir han riktig rasande och ligger på golv och gallskriker! Vilken galen unge!! Ibland är det allting fel så han blir inte nöjd, han räckte ut sina armar mot mig och jag tar upp honom hos mig och myser men då visar han att han VILL inte vara kvar och försöker komma ner sig själv så jag lämnar honom tillbaka ner så blev han helt förbannad och gallskriker sönder sin hals på golvet.. Jag fattade ej vad jag har gjort för fel!! :D:D

En sak jag undrar, hur mår ni alla mina läsare? :)

Kramar..


Tråkig!

Det är bara så segt, jag är på jobbet just nu. Det var varit brandlarm här helt själv, då det blir "kaos" på larm här. Så jag får sova utan larm inatt medan en annan kollage är vaken under natten sen byter jag med henne vid kl 4 på morgonen. Men jag bör faktsikt att gå å lägga mig redan nu men jag är ej trött ännu..

Att tänka på att ska gå upp kl 4 på morgon, jag kommer vara "död". Jag brukar göra mina sysslor på kvällen men jag struntar i det så att jag kan göra det på morgonen istället som dammsuga och sånt tur att de andra hör inte det :D

Det är min sista dag på jobbet som sommarvikarie imorgon, då blir det "hårt" jobb.. Haha

Önska mig lycka till att stiga upp alldeles för tidigt :D


Nu vet vi varför!

Senaste inlägg skrev jag om strömavbrott, det var våra spisen som skapar allt problem. När mannen kom och fixade i våra lägenhet och allt funkade igen. Gissa hur glad jag blev, vi åkte och handlade mat och vi var jättehungriga och vi skulle fixa tacos till middag (som vanligt) och när jag skulle starta min spis så slocknar allt elen i lägenheten. Vi blev SÅ sura och besvikna! Mannen kom och fixade i källaren i elrummet, propp gick av. Nu FÅR vi inte använda våra spis tills till måndag får vi se hur det blir. Jag HOPPAS att få ny spis, våran är inte heller barnsäker spis.

Ikväll ska jag jobba + sovjour till imorgon jobbar jag fram till 16.00 sen är jag arbetslös igen efter sommarvikarie. Det suger..

Men då har jag mer tid hemma + vänner. Mina arbetslösa vänner, kan vi ses då?? Hahaha..

Igår sålde vi våra tvhyllan för 1500 kr, skönt att bli av med dem. Vi skulle få våra soffan som vi har väntat 2 månader, den skulle komma sista vecka av aug-månad men det blir senare. Surt!! David ska ringa till våra säljare som sålde soffan till oss imorgon och fråga NÄÄÄÄR kommer våra kära soffan.. Längtar helt sjukt efter den! Vi söker också snygg låg skänk eller tv-bänk att ha under våra tv på väggen. Det finns småa saker vi ska handla och jag ser verkligen fram det! Jag har ju jobbat och tjänat mycket pengar, det känns bra att jag kan betala av mina skuld och inhandlas fina saker till våra lägenhet och resa till Örebro på dövas dag. Det känns verkligen bra!!!


Strömavbrott!

Våra lägenhet har strömavbrott, det började när jag lagade middag pommes och hamburgare och när jag skulle göra sås då märkte jag att såsen blir aldrig klar.. då upptäckte jag att spisen är ej på.. Yes, den är sönder tänkte jag först.. Den är ju gammal och ful spis som jag vill gärna byta med.. men det visar att allt är strömavbrottet i lägenhet.. Fan!!

Vi klarar INTE utan el - data och TV livviktigt för oss så vi sover hos svärföräldrar.. Det ska bli ändå mysigt, det finns blåbärpaj framme i köket. Robins och Emmas sovrum är lediga så Devin får sova i Emmas rum och vi i Robins rum.. Hoppas att elen kommer tillbaka imorgon ialf!!

Jag har sovit över min jobb igår, jag fick sova en ledig lägenhet med tv och jag hade min lilla dator.. Det var mysigt ialf!! Idag skulle jag hämta min moped från verkstad men det visar sig att den är en skrot.. Då får jag sälja den i delar eller nåt.. 4000 kr bortkastad!! Fan skit.. Men jaja man får acceptera det ialf, jag kommer ej jobba så mycket mer sen.. Jag får hålla käften och börja plugga körkort ialf som jag har en skumt fobi att köra bil manuell..Men David har lyckas övertalat mig att prova köra manuell, åhh jag kommer att DÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!

Jag och Cattan ska ialf köpa en billig bil som vi båda ska övningsköra med, om vi krockar den så spelar det inget roll :)

Nu är jag ledig till imorgon sen lör-sön jobbar jag..



Ni, mina skånsktjejer jag ska ordna en tjejskväll när Lilla Anna är i Skåne då ska vi ha tjejskväll hemma hos mig - är ni med?? :)

ALLA mina vänner som finns överallt i Sverige - ni är så saknad!

Jobba, jobba, jobba och jobba!

Idag ska jag jobba kvällspass, min moped är fortfarande på verkstad så jag ska sova på jobbet ikväll eftersom jag ska ändå jobba imorgon dagspasset så onödigt att åka hem. Det finns ju en rum som är ledig så jag kan låna sängen.

Sen ska jag jobba lör-sön med sov-jour, sen har jag ingen jobb mer.. Det känns konstigt när jag har jobbat mycket under sommar och tjänat mycket pengar sen är det slut så blir jag arbetslös igen.. Lite ångest, men det ordnar sig. Jag får väl hitta nån jobb och hoppas att någon får bli sjuka då kan jag hoppa in och jobba. Nu låter jag lite elakt.. tss ;)

Idag kom Cattan hit och vi handlade och lagade tacopaj till lunchen, det blev jättegott!! Davve njöt av det också när han kom hem på lunchrasten. Mums!

Nej, nu måste jag rusa och packa ner ryggsäcken och fixa härhemma sen lämnar jag Devin hos hans farmor och vänta på min kära Joa och hämta mig då drar vi till jobbet..




Bilden togs igår kväll då badade jag Devin, då var han helt vild i badkaret! :)

Nu ska jag berätta om våra helg

Hello mina kära läsare, hoppas att ni har haft bra helg som vi. Just nu känner jag lite trött efter jobbet idag.

I torsdags kväll åkte vi till Sthlm efter David har slutat jobba, resan var ganska lång eftersom vi stannade i Hyltena innan Jönköpning i 1,5 timme eftersom Johan var där med sin lastbil så vi fick besöka och se inne i lastbil. Det var kul att se Devin gapa stort när han står nära stora lastbilar.. Han stirrade med stora ögon och gapar stort.. Inne i lastbilen var Devin helt fascinerande av alla knappar. Han stod där och tryckte på alla knappar :) Sedan måste vi gå till våra bil och fortsätta med våra resan och vi kom fram halv 2 på natten till Dalarö, gissa hur trötta vi var.

Fredagen tog vi mycket lugnt, umgick med Helly och övriga.. Åt grilla mat hos dem på kvällen, såå mys!! Devin fick massor uppmärksamheter och frossar sig med chips och mat.. När vi har lämnat Devin hemma så passar min mamma honom när han sover så var vi hos Helly och såg film. Fråga mig inte hur många filmer de har, säkert över tusentals filmer. Det blev bara såå svårt att välja men till sist valde jag Jumaii, längesen att se den.. Fick gott av skratt av filmen! :)

Lördagen fick vi lång sovmorgon, vaknade innan kl tolv. Haha, så skönt sen åkte vi till Nynäshamn hos Ek och Nettan och deras barn, först handlade vi present till Jesper & Dennis. Devin kunde ej följa med eftersom han var riktig förkyld då.. Men Devin fick present av dem, bok om lastbilar, motorcyklar, bilar osv och liten bil Cars :) Tack snälla ni! Det var kul att umgås med dem. sen måste vi åka hem eftersom vi har litet familjemiddag hos mamma. Min pappa kom på besök hos mamma och vi åt.. Njöt verkligen av middag :) Sedan tog vi det lugnt och tittade på Den gröna milen på tv..

Söndagen packade vi och åt lunch sen åkte vi till Galö förbi min storebrors husvagn, där har han säsongplats.. Mysigt ställe, lämnade mamma där de ska ju till fest min moster Ulla fyller 80år men det var synd att vi kunde ej komma men vi måste hem..

Vi kom hem vid halv nio på kvällen, vi var helt slut. Men det var skönt helg!!

Visar er några bilderna..



 









Nu får det väl räcka, jag hoppas att ni har haft en bra helg!! :)


 


Helgen

Jag hinner ej blogga vad som har hänt under helgen så jag bloggar nog ikväll eller imorgon kväll och berätta vad vi har gjort under helgen. Vi är fortfarande kvar, men vi ska åka idag efter lunchen :)

Så vi hörs senare.. :D

My new nails



Titta vad jag har gjort med mina naglar, Antonia var här och hon filade mina naglar som jag HATAR att göra. Sen målade jag med basfärg beige grund sen målade jag vitt kant där, det var kämpigt när jag skulle måla på min höger hand med vänster hand.. Det ser helt okej ändå, jag är inte så duktigt heller :) Det är så kul att kunna göra dem fina innan vi reser till Stockholm.

Antonia & Vikko, det var kul att ni var här ikväll.. Tack!!

Tvättmaskin

Våra tvättstugan härnere i källaren är bra men alldeles för lång "kö" att boka nytt tid, jag som älskar att tvätta ofta 1-2 ggr i vecka. Tänk att vi har barn som dregler ner allt sina kläder. Då jag och David har bestämt oss att bli av badkar och köpa tvättmaskin, det skulle bli super!

Förra lägenhet hade vi tvättmaskin hemma eftersom där lägenheter ingår ett eget tvättmasin eftersom det finns ingen tvättstugan. Då hade jag alltid kläder rena nästan jämt, men inte nu. Helt klädhögen, vi lånar tvättmaskiner hos svärföräldrar. Susan + Mats är guldvärda som alltid ställer upp att passa Devin OFTA, att jag lånar deras tvättmaskin och bland annat också. Devin har ju världens bästa farfar och farmor! ;)

Idag har jag haft gäst här, Jeanette. Tack för mysstunden ihop och att du körde och vi hämtade Devin. Vi ska också ha gäster ikväll, Antonia och Vikko. Det blir roligt.. Det är så längesen att jag träffades Antonia, jag tänkte på sist vi träffades fikade vi i Skanstull i Stockholm då hade jag Devins spyfläck på min axeln, fan vad det var så pinsamt.. Antonia bara garvade åt mig. :) Haha

Imorgon ska hela lägenheten städas och vi måste packa så vi sticker så fort när vi har ätit middag, så hoppas att Devin kan få sova nästan hela vägen dit.. Vi kommer nog fram vid midnatt hos min mamma. Guuud vad jag längtar!!


Devin kan...




Jag har visst glömt att berätta att Devin kan teckna några ord - sova, hund, lampa och gott. Han förstår mer vad vi tecknar till honom än han tecknar själv.  Det är roligt att se honom förstå, när jag tecknar till honom " Du har bajsat så vi går upp och byter blöja!" så går han själv till trappa och väntar att jag ska flytta på grinden så han kan klättra upp själv. Varje morgon frågar jag honom "Vill du ha mackor" så han nickar och går till köket och pekar på brödlimpa som ligger på mikrougn. Jag känner mig stolt att han förstår..

Men det är lustig att när vi är ute, ser han en hund så tecknar han "Hund hund hund hund hund!" även till katter. Jag försöker lära honom teckna katt men han envisar och tecknar "hund hund hund" Haha :)

När jag säger till honom att vi ska gå ut så brukar han gå till sin barnvagn och skakar om den, han vet att han ska få sitta i den men när jag säger att vi ska inte ha barnvagn så går han direkt till dörren. Gulligt :)



Yeeaah, 1 vecka ledighet!

Idag har jag jobbat dagpass, jag har jobbat 4 dagpass 7-16 i rad. Lite ovan för mig, jag har ju aldrig jobbat fast 100% så jag har aldrig vänjat mig att jobba så mycket under sommar. Men att vara timvikarie är bättre än ingenting!

Nu ska jag ha en vecka ledig, precis vad jag behöver just nu. Jag har varit nästan som en zombie på sistone, hade ingen ork att göra sysslor.. Men nu är jag ledig så jag har mer tid med hemmet, det SKA ialf bli rent och fräsch innan vi reser till Stockholm, åhh vad jag längtar. Vi ska bo hos min mammas trånga lägenhet, men det blir nog mysigt. Mammas hemlagat mat, mums..

Devin har varit på dagis hela dan idag, han var helt slut när han och David hämtade mig på jobbet. Devin sov gott i bilen, vad gulligt.. Jag brukar pendla till jobbet med moped men den funkar ej som den skulle, så den ska nog till verkstad imorgon. Jag var helt slut, då vi åkte till coop och handlade färdigmat. David grillade korv och Devin fick mumsa sig korv sen gröt efteråt då var han helt slut och gnuggar om ögon. Vi fick lägga honom mycket tidigt än vad han brukar sova. Han sover gott med sin älskling vattenflaska :)

Ikväll ska jag och min älskling David ta en varmbad ihop, det skulle vi ha haft igår men David däckade på soffan vid 21.30 :D och sedan när jag väckte honom då var jag också trött att orka bada så skippar vi det och gick direkt till säng och vi somnar så fort :)




Bilden togs idag, sött va? :D




Tog en webcam bild innan jag skulle publicera min inlägg ;)

Vet ni vad? Minns ni att jag skrev att jag har hamnat topp 100 bland mammabloggare, jag kom på 74 plats av 100 och nu har jag hamnat 59 plats. Det är så spännande kul. :)

Jaa, jag lever!

Hallå alla mina kära läsare!

Jag vet att jag har varit tråkig på bloggen på sistone, jag har jobbat och varit "död" när jag är hemma. Det händer inte heller så mycket här just nu. 

Jag längtar att åka till Stockholm, vi åker torsdag kväll efter när David har slutat jobba. Det blir 6 timmars långa resa. Men tur att jag har min pc som kan underhålla mig! :D

Jag misstänker att Devin håller få sina "vampyr tänder", de känns under tandköttet.. Stackars honom när tänder kommer ut, det kommer göra jätteont.

Jag har saknat många vänner, men ni ska veta att jag tänker på er! Hoppas att ni mår bra i alla fall! :)

Vi reser till Stockholm/Dalarö den 20 aug

Gud, vad jag längtar att få åka dit. Jag och Devin var där sist feb, det är ju längesen!

Att träffa min familj + vänner saknar jag mest, och min hemby Dalarö. Jag ser framåt för att långa promenerad i Dalarö vid hamnen, Dalarö är ju självklart vackraste by!! Hoppas att solen inte försvinner då.

Jag skulle önska kunna stanna där längre men det blir svårt när David ska jobba..

Vi ses snart!! :)


Gunilla Mann



Jag har alltid velat denna tavla som gjort av Gunilla Mann, hon har målat en tavla på Dalarö. Min barnsdoms hemort, Dalarö finns ALLTID i mitt hjärta. Visst är denna tavlan så vacker, men 2200 kr kostar den. Hoppas att jag kan köpa den någon gång och visar stolt att jag är därifrån! :)

Topp 100



 
Jag fick en rolig kommenterar när jag loggar in i Blogg.se.

Jag har hamnat på topp 100 hos föräldrabloggar.se, det är så kul och jag kikade in..



 



 

Jag har hamnat på 74 plats, det är så roligt..

Jag älskar att blogga, visar stolt för min finaste son Devin och hans utveckling!

Ta er ett kik hos föräldrarbloggar.se

Filmer på Devin

Devin har lärt sig rulla runt så att han blir helt yr och trillar, han kan göra det jämt om han vill. Han gör konstigt sätt med huvudet som ni ser på filmer som typiskt utlänning sätt säga "Tjena" och skakar huvudet bakåt - fattar ni vad jag menade? :)





Jag har visst en knas unge, men han är bara SÅ härlig!! ♥

Nytt header..

Som ni ser, att jag har fixat nytt header. Det var jättesvårt att bestämma vilken bakgrund färg, jag valde grå men det verkar lite tråkig. Men min blogg handlar mest om Devin samt skriver jag ibland för mig själv.

Var gärna ärligt och säga vad ni tycker om bloggdesign, jag skulle bli tacksam för svaret. Då jag ändra om bloggsign, den är sparad i psp-fil så man kan ändra lättare. Är bilderna på Devin bra? Eller nåt det är saknas?? Tell me! :)

Jag vet att det finns inte mycket liv i min blogg, jag jobbar mycket nu och blir trött efteråt :)

Kram till er alla mina kära läsare!

Monster mamma jagar Devin



Jag brukar leka monster med Devin då använder jag rösten som att jag morrar och låter "farlig". Det älskar Devin, han springer och skriker och skrattar högt :):) Han kan bli helt virrig och ramlar av skratt :D Härligt va??

Men måste fråga, hur låter min röst? Jag kan inte höra mitt eget röst alls :/

Film på Devin



Det är senast film på Devin, han var hemsk trött under maten och jag var tvungen att "väcka" honom för att han hade kvar sin mat i munnen.. Jag vill ej han skulle somna med maten i munnen.. Men visst är han så gulligt?? :)

RSS 2.0