Devin har visst utvecklas så fort!









Devin tecknar mycket mer, och talar också. Nu för tiden säger han "OJ" till allting! :) Imorse när vi skulle äta frukost så tecknade Devin " Mer macka " Jag blev chockad att han tecknar två ord i rad, jag frågade honom "Vill du ha mer macka??" Han nickade och pekade mot mackor.. Jag blev förvånad. Sedan på förmiddag gick han fram till mig och gav mig en pipmugg som vatten har tagit slut så tecknade han " Mer dricka " jag blev så glad att han kan två ord mening.. Stolt jag!

Han ÄLSKAR skor, om jag tecknar "sko" då vet han att vi ska ut. Imorse tog han fram sina stövlar och stoppar in dem själv, visst var skorna fel plats och tog på mössa själv.. Jag skrattade, han var bara såå gullig. Sen tog han av dem och gick till mig och bad om hjälp.. Han kunde i början sen vill han hjälp.. Haha jag hjälpte honom stoppa in skorna och mössa så blev han stolt och stod still när jag tog bilderna. Min lille pojke!!

Nu är Devins vinter yttrekläder är klara, han har två st vinterovereller, stövlar som har fuskpäls i så den är varmt till vinter, vinterskor, vantar och mössor. Skönt. Men ska nog handla lite fler body till honom, jag har typ slutat med body förut men nu har han börjar stoppa in hand under blöjor och tar upp snoppen så han kissar upp ut från blöjor. GRRRR.... Då lika bra att handla fler body så att han ska sluta stoppa in under byxor! :)

Devin är riktig busig, han skrattar och ramlar där och där ofta. Men det är ju normalt. Igår ramlade han från och slog i huvudet från soffan. Aj aj, stackars honom. Sedan inatt kräkas han ut allt korv han åt vid middag, jag blev så rädd och tänkte om det var hjärnskakning. Jag hade koll på honom under natten och imorse vaknade han vid halv 9 och var jätteglad och pigg. Han är sig själv som vanligt och det var inget bula på huvudet, tack och lov.

Snart måste jag springa ner till tvättstugan, Devin sover gott efter lunch just nu! :)


Devin dansar..



Devin dansade!! Såå gulligt :)

Jag vet att jag har varit dålig att uppdatera min blogg på sistone eftersom mina stora data har blivit drabbats av virus så vi använder våra lilla mini pc och den är inte lika snabbt som stora data. Men när våra stationär data har blivit frisk kommer jag uppdatera oftare!!

Hoppas att ni alla har haft bra, mina läsare! :)

Tropikariet i Helsingborg

Jag, Devin, Joa och min mamma åkte till Helsinborg igår och besökte på Tropikariet. Vi fick se olika djur från Asien, Sydamerika, Afrika, Madagaskar och Hajrevet. Det är litet zoo på 3 våninghus. Det är så mysigt, vissa djur är fria därinne..

Bjuder bilderna istället..


Vacker, eller hur?


Devin tyckte det var så spännande..


Vi kröp in i ett litet tunnel och kom upp där och tittade :)


En söt apa, rädd för oss människor..


En annan apa, där kände jag igen när jag har sett på riktig i Brasilien


En nyfiken lemurer.. De är inte alls rädda för oss människor :)


Jag blev överraskerad när den hoppade och satt hos mig :D


Den satt på våran barnvagn och åt :)


Jag klappade på den, den brydde sig inte och bara åt :D


Devin tyckte det var så roligt på zoo, han fick lära sig teckna "apa" och han tecknar det hela tiden. Min mamma köpte en lemurer gosedjur då får Devin en minnesak med sig hem. Han brukar titta på den och teckna apa. :)

Hemsidan till Tropikariet: Klicka här

Nya möbler


Ny sideboard under våra TV, skönt ser det mycket bättre!!


Ny skrivbord och hylla, min kontorstol är visst i vägen :D Sladd från skrivaren ska fixas att de ska inte synas.


Ny soffbord och matta! Äntligen!


Dricka

Jag filmade Devin när vi åt mellis förmiddag, Devin tecknade att han vill ha dricka då fick han sin mjölk. Sen frågade jag "Gott?" Då svarar han också "Gott" :)


Pappa och son!

David och Devin lekte ihop på soffan, de har lite konstig lek men Devin gillar det.. Haha


Ni är bara så underbara!

Ni, mina kära läsare. Jag blev förvånad att det var många som kommenterade min förra inlägg ang vikten. Jag är glad att läsa era kommenterar. ♥

Jag känner mig helt okej även jag är en tjockis! :D

Jag får ändra min livstil när jag är redo, man kan inte tvinga sig själv då blir det bara så fel.

Jag blir glad att nån kommenterar, men det är inte en måste i alla fall. Jag vet att det är rätt många som läser min blogg, jag blev ibland förvånad någon som jag inte känner komma fram till mig och säger att hon läser min blogg och att den var bra och jag ska fortsätta att skriva. Gissa hur glad jag blir.. Dövas värld är rätt liten.

Vet ni vad? Devin har lärt sig teckna boll, katt och blomma. Så stolt jag är över min kära son. Han pekar på överallt så visar jag tecken vad det betyder. Han är såå intresserad. Idag berättade David att Devin har lärt sig teckna katt eftersom Devin tecknar "HUND" till ALLA djur.. Jag försökte säga att det är inte bara hund. Sött.. Jag testade att visa en katt bild på datorn så tecknar han katt. Jag blir bara så varm i hjärta att se honom teckna, småa händer och att han förstår saker - det gör mig stolt och glad.

Från måndag kommer jag vara ledig för det mesta så lovar jag att lägga ut några bilderna och filmer på Devin när han tecknar..

Hoppas att ni får en skön helg!


RSS 2.0