Tack tack tack tack!!!

Ni läsare, ni är SÅ underbara att tipsade mig.
Imorse sprang jag med Devin in på mataffär och handlade potatismjöl + zinksalva sen lämna dem till dagis. Dagis har ju skrivit i kontaktbok att jag ska ta med nåt så de kan vårda rumpan under tiden han är där.

Imorse fick Devin gå helt naket, lycklig han. Han brukar visst gå naket men nu får han vara det längre.. Gullunge!

Idag ska jag vara på möte på Östervångsskolan, bara en timme möte.. Känns lite onödigt att åka in till Lund för att ha bara litet möte. Men man får väl acceptera, chefen har bett mig att gå på möte. Hihi..

Vet ni vad?
Igår shoppade jag, allvar jag blev barn så nytt. Haha.. Jag tog med hem fina festballerina skor och tofflor från skopunkten, 2 fina toppar, halsduk och bolero från H&M, jeans och randig top från Gina Tricot, shampoo & balsam Bobby´s Studio och lösnaglar från Kicks, 3 par trosor och strumpor från Lindex. En del av dem är mest syfte att ha till Hellys bröllop.


Ni som har barn, jag BEHÖVER er hjälp!!!!

Jag är orolig för Devins rumpa, han har fått typ av svamp/klåda och det gör jätteont att tvätta honom efter han har kissat eller bajsat. Vi har blivit tipsad av BVC att använda salva Daktacort. Det har gått några dagar nu och den hjälper inte alls. Har ni något annat tips jag kan göra åt det? Jag har försökt kontakta med BVC men jag vet ej när jag kan få tid innan helgen. Vi ska ju resa till Sthlm nu i helgen.

Snäääääälla hjälp mig att hjälpa min son!!!

Kram på er!


Jobba ikväll..

Ikväll ska jag jobba på elevhem och jag ska också ha jour till imorgon så slutar jag kl 9 sen ska jag shoppa i Lund. Skulle önska mig ha sällskap. ;)

Jag behöver shoppa tofflor till jobbet, nya jeans, lite smink och kofta eller bolero till bröllop och festskor. Jag skulle önska kunnat gå i klackar när det är mode och de är SÅ fina men det är tråkig att jag INTE ens kan gå i klackar och min rygg klarar inte det heller. Har ni något tips fina skor till vacker klänning?

Jag har också beställt Osis Dust it, då kan jag ha vackert och tjockt hår ;)

Småa grejor ska jag också handla, de finns ju på H&M.. Det ska bli riktigt härligt att shoppa lite ialf!

Jag som shoppar alldeles för sällan för ekonomisk skäl, men nu har jag jobbat så får jag visst unna mig lite. Såå underbart!!!

Jag längtar att få åka upp till Stockholm, se min kära barnsdomvän Helly gifta sig och sen på söndag bitti ska vi gasa i botten och åka raka vägen till Örebro och vi är ju inbjudna på Aimees 1 års kalas. Sen på kvällen åker vi hem till Skåne då får Devin sova i bilen.. Helgen blir ju fullbokad men ändå spännande och kul!

Nu ska jag inte prata strunt ;)


Devin fick 3 st gratis mobil!!





Igår hämtade David och Devin mig i Lund på min jobb, efter åkte vi till mobilaffär 3 för att Davves mobil har gått lite sönder men han fick en ny samt sin mobil lagad för att han har garanti kvar.. Man får väl passa på att få gratis mobil.

Devin fångar som alltid andras uppmärksamhet på affär, särskilt kvinnan försäljare som stod och prata med David. Hon kunde ej låta bli titta på Devin och Devin pratar och försäljare blev bara så glad och skratta hela tiden då plötsligt gick hon in i förråd och tog en stor låda fullt av olika sorts av mobil men det är "reklam" mobil som visar på affär. De ser som riktig mobil men egentligen inte. Devin blev förvånad med stora ögon att se massor mobil så tog han 3 st och lekte med dem.. Han blev lugn i vagnen då.. När vi skulle gå så lämnade jag tillbaka mobil. Hon sa att Devin får behålla dem,  Devin blev visst lycklig och leker med sina fina mobiler..

Kul att när vi gick ut från affär så lekte Devin med sin en av mobil och han hade den på sin öra och låtsas prata så folk stirrade på honom och på oss. Tänk att de tänker "OH FAN, de låter sin son leka mobil så tidigt ålder?" Hahahaha.. Men de visste inte att den är inte riktig mobil ;)

Det var jätteroligt ialf!!


Ni är saknad ♥

  

Det är MÅNGA som jag saknar just nu! Jag vill bara säga att ni ska veta att jag har er i mina tankar. Ni är överallt i Sverige men ni finns alltid plats i min hjärta. 

Ibland kan jag känna mig ensamt och ledsen men jag är tacksam att MSN finns så vi kan ta kontakt närsomhelst eller hur? :)

Många kramar till er!!!


 


Polyperna


(Bilden togs idag)

Idag har vi varit på vårdcentralen eftersom jag har misstänkt att Devin har astma. Vi kom dit då sov Devin i vagnen och han brukar ALLTID snarka så sade doktor att det hörs i näsan att han har svårt att andas. Och när jag väckte Devin så hostade han. Jag förklarade att Devin dricker ALLTID mycket vatten under nätterna. Och han lyssnade Devins lungor och kollade öron. Han sa att hans lungor lät helt normalt och öron också. Ingen öroninflammation men av mina beskrivningar sade han att det är polyper som är någontans i näsan som mer svårt att andas genom näsa så att han snarkar och muntorrhet så att han blir törstigt.

Vi ska få remiss till sjukhuset, har bett om de ska skaffa teckenspråk tolk :)

Det är ialf skönt att få veta. David och hans syskon har haft det så kanske Devin ärver av dem? :)

Snart ska jag rusa till jobbet på Tuagården, Joa ska passa Devin i några timmar. Kul!! :)

Kram till er alla!


Ny vecka :)

Hejhej på er alla kära läsare!

Hoppas att ni har haft en bra helg, det har jag. Även jag har jobbat hela vecka och i lördags på Tuagården då blev jag riktig trött igår kväll. Jag har ju varit arbetslös rätt länge så det finns inte alltid nåt att göra men nu har jag jobb på elevhemmet och jag fick massor information så jag blev trött. Men jag trivs redan med min lilla arbetsgrupp. Det ska komma två nya, en av dem känner jag redan men en tjej som ska börja hos oss i feb. Hon kan ingenting teckenspråk!! :/ Jaja, det är ju inte mitt problem.

Idag är det ny vecka, jag ser framåt att jobba och lära mig. Samt skall jag också gå på olika möte och få info + få jobb-mail hos spsm.

På onsdag eftermiddag ska jag och Devin gå till vårdcentralen för att kolla Devins lungor. Misstänker att han har astma, men jag vet inte ännu. Han hostar ofta eller mindre det är olika dagar ialf. Sist hade han öroninflammation, hoppas INTE att han får det igen när vi är hos doktor!!! Jag avskyr att ge Devin medicin, jag håller ju om honom och tvinga att spruta in i munnen. USCH!! Jag längtar att han förstår mer så jag kan ge honom medicin med sked så kan han få lite gott att han har varit duktigt..

På torsdag ska jag besöka på annan elevhem Fornborgen i Lund för att se hur de funkar att jobba på elevhem så att jag kan lära mig att bli en ritkig bra boendepersonal! ;)

Jag längtar att åka till Dalarö slutet av januari, det känns konstig att min barnsdomvän Helly ska gifta sig. Jag är glad för hennes och Pierres skull. Förut gillar jag INTE flesta Hellys pojkvänner, de var dumma i huvudet och var inte snäll mot Helly. Sen en dag berättade Helly att hon har pojkvän, jag blev bara "jaaaha??" Jag blev inte glad att få höra eftersom jag är livrädd att pojkvännen skulle såra henne så jag bryr mig alldeles för mycket för Helly. Men sedan fick jag veta att Pierre firade henne med förlovning då fick jag tänka att om HAN verkligen ÄLSKAR henne på riktig, ja det gör han. Jag började tycka om honom, och nu ska de gifta sig den 30 jan. Jag är SÅ lycklig för deras skull, Helly har hittat denna rätte man i hennes liv. Men OM Pierre sårar henne får han mig med göra!! ;)

Helly, jag älskar dig. Du är en fin människa. Puss! ♥

Ni andra vänner, ni är inte heller bortglömd. Puss puss på er alla! ;)


Nytt header!

Jag har gjort en enkel header till min blogg, är den ful eller fint? :)

Jaa, klockan är mycket. Jag borde gå och lägga mig, jag ska börja jobba imorgon kl 10.30 men slutar tidigt 13.30. Det blir skönt ialf! På lördag ska jag jobba 16-24 på Tuagården.

Idag har jag jobbat 9-16 på elevhem, men inga elever där så jag är helt ensam i huset och städade. Elever har ej flyttat in, det har varit krångligt med värme men nu är det bra så det blir spännande att när elever flyttar in så börjar jag jobba mer. Allt är nytt för mig, jag blir bara lite förvirrad. Många möte som jag måste gå, tekniker som ska ge mig mailadress som jag använder till jobbet och massor annat också. Massor info som stoppar in min stackars skalle! :)

Nä, nu ska jag jäkla gå å sova! :D Natti!


Jul, nyårafton och nya jobb!

Aaah, jag har varit bloggtorka i ett tag. Det har varit så segt så det fanns ej kul att berätta men nu har jag fått bilderna från Joa som togs under julafton och nyårafton.

Jag kan berätta lite kort men annars hellre bjuda på bilderna!

Devin blev visst rädd för jultomte, han satt hos David och var såå rädd men sedan vågade han komma fram och vill hjälpa honom att dela ut julklappar till andra. Devin blev helt upphetsad att delar ut julklappar så att han vill ej ha sin egna julklappar. Davve hjälpte honom att öppna, Devin såg sina egna julklappar och sa "NEJ!" Vi alla gapskrattade åt honom. Men han lekte med sina julklappar dagen efter. :)

Nyårafton var vi några vänner som kom och firade med oss. Det var helt kanon. Jag väckte Devin 10 min innan 12 slaget och Devin blev bara fundersam och piggnade lite upp och när fyreverki kom så gapade Devin och tyckte det var underbart men några fyreverki kom lite för nära så blev Devin rädd och sedan blev han trött igen så jag lade om honom igen så han somnar om snabbt :)

Jag har haft en hemlig ett tag, det var inte stort ialf men jag har fått jobb hos elevhem till elever som går på Östervångsskolan. Jag jobbar 60% ialf. Bra början ialf! Skönt att jag har något att göra på vardagar.. :) Jag började idag, det var kul men lite för mycket info på en gång men jag får vänja mig och lära mig hela tiden..

Nu är det dags att visa några bilderna från julafton :)

    
  

Jag visar julafton bilderna här på bloggen men övriga laddar jag i bilddagoken eller nåt sånt :)


RSS 2.0