Söndag


Jessica, Linda, Johan och Devin

Idag har vi varit hos min äldste bror och frun Monica, där fick Devin träffa sina kusiner för första gången. Det var roligt och gulligt. Vi åt middag hos dem, 3 st olika hemgjord pajer som skinka och ost. Jättegott sen fick vi äta också hemgjord äpplepaj som äpple kommer från deras trädgården. Mums!

Devin fick nya kläder av Jessica, så snygga. Devin kommer se jättetuff ut i dem!


Devins kusiner

Vi ska åka till min äldste bror och äta middag hos dem, Jessica, Johan och Linda får äntligen träffa deras yngaste kusin Devin. Jag längtar som en tok att åka, vi åker nog halv 3 hemifrån. Min mamma ska också följa med, jag har duschat å fixat mig fräsch men jag ska be mamma torka mig håret. Jag berättar mer ikväll eller imorgon....


 

Hoppas att ni får en bra söndag :)

Devin är visst populär!


Igår var vi hos Jennifer med mina söta tjejkompisar, vi åt goda mat och var social länge. Alla tjejer turas runt att bära Devin och tog hand om honom hela kvällen, Devin var snäll hela tiden men han hade lite svårt att somna eftersom det är nytt miljön men han sov gott hos mig på soffan. Sen när vi åkte hem så däckar Devin på en gång och sov hela natten hemma. Mysigt..

Tack för kvällen!!

Teckenspråk

Nyss berättade David när han tittade sin kompis bilddagboken, att hans flickvän blev retad av okänd person därute att hon använder teckenspråk.

Jag vet att vi döva HAR blivit retad av någon i buss eller tåg eller varsomhelst, jag förstår inte på dem folk som vågar reta folk som de inte ens känner. Vi döva som använder teckenspråk, det är inget fel på det..

Jag önskar att jag kunde ge dem stryk, de fattar fan ingenting att det är inte vårt fel att bli födda döv...

Jag minns flesta folk som har retat mig som jag använder teckenspråk, jag brukar visa fuckfinger åt dem. De är ju dumma i huvudet!!



Har ni blivit retad av någon?


Katthäxa?

Igår kom vi till Stockholm, vi bor hos min mamma. Mamma blev överlycklig att ha oss hemma, då insåg jag att det var 3 katter innebär en av som är mammas katt är i hennes lägenheten. Mamma berättade att flesta grannars katter brukar vara hos min mamma på dagar, mamma sa "Alla katter älskar mig!" Viggo försökte göra nåt men alla katter är hundvana så de är inte rädda för Viggo..

Då frågade jag min mamma "Är du en katthäxa?" Mamma asgarvade och nickade "jaaa" :)

Just nu är jag hos min pappa, vi kom och överraskerade honom. Han blev pi glad. Devin sitter och leker med min gamla leksak när jag hade när jag var liten, han vägrar att ligga. Han vill sitta men han kan inte sitta utan stöd så han sitter på soffans "hörn" och leker.. Sött..  Meen, han kräks hela tiden nu. Jag som har glömt hans kläder och nu spyr han ner sina kläder. Suck, får väl tvätta hans kläder så han kan använda igen. Tur att mammas lägenhets tvättstuga är öppet dygn runt och det är alltid ledig sent runt elva tiden så vi kan passa på att tvätta :)

Ikväll ska pappa komma över hos min mamma så vi 4 ska äta middag tillsammans, ris och kyckling. Mums!

Byebye..

Jag är en idiot!!!

Fan fan fan, vi kom fram hos min mamma och bär in alla väskor så upptäckte vi att vi har glömt Devins väska med hans kläder kvar i Skåne.

Så idiot jag är..

Tur att jag tog med extra kläder i min reseväska och mamma hade fler kläder här så han kan ha dem så länge.

Suck!!


Oh my god

Ceestar, hon är SÅ duktig att göra snygg på min blogghemsidan. Den är så snygg!!!

Tack så mycket! ♥

Ceestar

Bloggkoll

Följ min blogg med bloggkoll

Drömmar bort..

Jag behöver massage, fotvård, ansiktevård, naglarvård allting.
Kan jag få?


Blogg x 2 :)



Jag kollade på bilderna när Devin var mindre så såg jag på filmen när han var exakt 1 vecka gammal. Det är ofattbart att han har varit så liten. Han växer så det knakar.. Jag minns fortfarande när jag filmade honom för första gången, han har ingen ögonkontakt. Han såg helt nykläck oskyldig liten pojke, min pojke!

Devin, du är så fin! Jag är världens stoltaste att jag har fött såå fin pojke! Mamma älskar dig!

Vem liknar han mest av oss?

Några har frågat efter en bild på oss tre så ni kan se vem Devin liknar mest. Alla har sagt olika, en del säger att han liknar pappan David mest men en annan del säger han liknar mig mest. Kul att se vem tycker det, jag blir absolut inte ledsen om flesta säger han liknar David mest. Det spelar inget roll ;)

Jag lägger ut en bild på oss tre :)


Stockholm


Yeees, vi kommer upp till Stockholm
den 27 aug till 8 sept.

Jag har saknat mina vänner däruppe, men jag måste få visa min världens finaste pojke för min familj som inte har träffat honom tidigare.

Åhh, vad jag längtar som fan!

Bloggtorka + Film

Ni har visst märkt att jag skrev ännu mindre, kanske lite bloggtorka. Det kan man vara ibland, det gör nog alla bloggare.

Devin blev 3 månader igår, han är stor kille. Devin är så mysig och fin kille, jag är så glad att vi skapade honom även det var inte planerat. Det finns inte bättre än Devin, han är världens bästa bebis. Jag vet att alla mammor säger samma sak till sin egna barn, men det är ju självklart. Innan jag fick honom kunde jag inte förstå hur känns den kärlek som alla mammor får för sina barn, nu vet jag hur det känns.

När han tittar, jollrar, ler och skratta med mig då känner jag mycket livgläjde. Han är bara för fin!

David har slutat på sin skolan, nu söker han jobb. Jag längtar VERKLIGEN att han ska få jobb så har vi mer trygg ekonomi, just nu är det så rörligt och jobbigt. Men det ordnar sig snart i alla fall. Jag längtar också shoppa så jag kan ge bort mina kläder som är STORA :)

Funderar att be min svärmor och boka en tid på salong till Viggo, han behöver klippas å få pälsvård så sen kan pälsen växa till vinter. Viggo HATAR gå till salong :)

Nä nu får det väl räcka :)

Vänner, ni är saknad!


Miss universal for the deaf 2008 och BVC


GRATTIS TINA HÖGBERG!

Du vann för Sverige och vi är så stolta över dig!




Idag har jag och Devin varit hos bvc, han väger 7265 gram och 63 cm. Han fick också sin första vaccin, han satt på min knä så barnmorska gav sprutan. Devin regerade och blev ledsen men snabbt över av mina pussar och kramar :)

Jag har inte ork att skriva idag, kanske bättre nästa gång :)

Gratis saker

Ni ser länken därborta under min profilfotot, där är länken att man kan bli medlem och värva av era vänner. När man har samlat 7 personer så kan man få gratis, det finns olika saker.. Jag valde MQ på 500 kr, jag skulle behöva lite nya kläder och om man har samlat 20 person så kan man välja ngt större och jag valde presentkort på IKEA 1000 kr..

Värt att testa, hjälp mig så kan ni hjälpa andra att få gratis saker! :)

Helly och Devin

Helly, min barndomsvän som ska bli Devins gudmor. Hon har rest hit till Skåne och hälsa hos oss, jag har inte berättat det på bloggen så hon tjatade att jag SKA skriva. Hon kom hit den 4 augusti med flyget från Stockholm, David hämtade henne i ösregnet. Helly kom hem till oss och fick träffa äntligen sin gudson, jag kan se i henne att hon är glad och lycklig att få gosa med Devin. Devin gillade henne rätt mycket, han jollrade och skrattade när hon pratade med honom.

Samtidigt fick jag också lite fria armar, det skulle jag behöva ibland. Vi tog mycket lugnt, åt goda mat och ta promenerad. Hon stannade fram till den 7 augusti, jag längtar att hon kommer hit igen.





Helly och jag har varit kompisar sedan vi var 6-7 år gamla. Vi har masssssor minnen tillsammans, det skulle bli flera a4 papper sidor vad vi har gjort. Haha..

Helly, jag älskar dig!

Fler filmer på Devin!

 


Jag ville bara visa två filmer på Devin när han log under babygym, man kan se hur mycket han rör sig. Härligt att se! Han har börjat gripa lite, men inte alltid men han försöker hela tiden :) Snart är han 3 månader gammal, oh my god!

Gratis smink

Bli medlem å samla poäng och få presentkort på Kicks hemskickat!
Klicka här.

Jag och Devin



Jag och Devin hade mysigt ihop på soffan när Helena (Devins gudmor) filmade oss. =)

Slingor



Mamma gjorde slingor på mig så jag ser mer sommaraktigt ut. Jag är nöjd! :)

Är det fint eller?

Babygym

                                                                                                                                      
Dagar har rullat, Devin växer så det knakar. Det är roligt att se hans utveckling, han ler och rycker upp axlar. Han är mer å mer rörligt, ha sina benen uppe och snart upptäcker han egna fötter. Han ser bättre å fastnar starka färger, han älskar babygym.

Vi har fått låna babysim från en god vän, sen kom mina föräldrar med present babygym så nu har vi två st. Men bra att ha två st så ena kan vara hos svärföräldrar eftersom jag och Devin är ofta på besök hos dem, det är alltid bra att ha saker hos dem i alla fall.

Min mamma tycker det var kul att höra Devin använder mycket rösten, när jag pratar med honom så svarar han. Jag kommer aldrig kunnat höra hans röst men det spelar inget roll ändå. Jag känner mig verkligen lycklig varje dag när jag ser Devin.

Devin, min son som jag och David skapade ihop en liv. Våra första barn, han betyder jättemycket för oss.

Gäster

Jag har inte varit vid datan så mycket på sistone eftersom vi hade gäster här hela vecka med 3 småbarn, fullt i lägenheten. Ikväll kommer mina föräldrar hit, så jag ska städa å fixa rent härhemma.. Tar det lugnt..

Vi ska nog grilla ikväll, mysigt!

Jag orkar inte skriva så mkt när det är så fint väder, men jag återkommer senare! :)

RSS 2.0