Devin James David



Vill bara säga att jag älskar dig, min son. Det finns inget bättre än dig, du är bara så bäst!



Earth Hour, jobbet och flytten

Har ni släck alla lampor, det gjorde vi utom en svagt lampa i sovrummet pga Devin sover där. Men jag och David badade ihop med levande ljus och umgås, det var så jättemysigt. Kollade även grannar, inte alla som är duktiga! :/

Idag har jag jobbat, jag var hemsk trött jag gick upp kl 7 men det är nästan som kl 6. Har ni inte glömt att ändra till sommartid? Jag kom till jobbet kl åtta, jag hade lust att kasta ut mina torra ögon och stoppa in pigga ögon. När vi var ute på utflykt så var jag mer piggare men sen bussen tillbaka till jobbet så höll jag somna hela tiden. Fyfan!! Kämpade att hålla ögon vakna, det är inte kul!

Nu är jag fortfarande jättetrött, hoppas att jag kan få vila lite snart. Jag misstänker att Devin har fått vattenkoppor, har upptäckt några prickar på rumpa och en på hakan. Såg en prick igår med vatten i men inte i andra.. Men den lilla vattenblåsa är borta idag, Devin har liiite feber, extra gnällig och trött idag. David och Devin har sovit tillsammans i ca 4 timmar efter när de lämnade mig på jobbet. David blev JÄTTECHOCKAD när han vaknade kl 1 och såg att Devin fortfarande sov och han trodde att Devin har dött så han väckte/skakade på Devin så Devin blev lite chockad och nästan grät.. Stackars.. Hihihi, när David berättade det till mig så började jag skratta.. Kan förstå Davve att bli chockad och reagerade så fort typ! Sånt händer..

Faaan, jag läääängtar att flytta! Igår kväll gick jag förbi och kikade genom fönster och såg att de har målat i köket vitt som vi har önskat oss men inte tvrummet är klar. Jag har suttit och surfade i blocket och olika sajter på möbler och sånt, jag har blandat stil som shabby chic, lantligt, fransk stil och sånt det. Jag dreglade som fan när jag såg bilderna.. Har hittat bra hemsida och nätbutik men den butiken finns i Skåne så vi ska dit och köpa några saker som jag har sett i hemsida! Jag vill gärna bli av mycket saker här som har funnit sedan när jag hade första lägenhet då vill jag ha mer nytt och snyggare! :)

Hoppas att ni har haft en bra helg!

Award



Jag fick en award av Jenny. Det är så gulligt! Man blev visst glad!

Jag skickar awards till :  Kalsongmorsan, Pussycake, Natty, Marran och Selin



Ledig idag!

Skönt med ledig idag, det är vårmarknad i Sjöbo. Jag är sugen att komma dit och titta, men David ligger och sovar på soffan just nu. Devin sover också i sin eget säng. Trötta pojkar! Jag får vänta snällt när de har vaknat så kanske fråga om man kan åka till Sjöbo och gå runt lite :)

Jag känner mig ganska deppig imorse, jag längtar att få flytta. Det är så stökigt här med lådor och så, det gör mig bli irriterande. Vill bo i den nya lägenhet och packa upp och planerar vad vi handlar nya saker eftersom det blir tomt för att jag och David har alltid bott max 65 kvm stor lägenheter och nu denna lägenhet är 86 kvm och är våninglägenhet då vi har trappa upp till sovrummet och två st toalett med dusch och badkar. Det är stort för oss! Men det blir spännande i alla fall!

Jag kommer väl visa er min lägenhet när det är klar, om ni är väl nyfiken? :)

Devin är en go kille, han börjar teckna lampa och nicka "ja" "nej" och han försöker teckna men jag förstår inte alltid honom. Han är bara såå mysig kille, han ger mig att må bra och få bra humör när han ler det räcker väl! Han har utvecklats mycket snabbt och forskar allt och provar nya utmaning och det händer olycka men han lär sig ändå. Igår när jag skulle hämta kofta i klädkammare och jag kollade Devin och såg honom att försöka stiga upp med Viggos rygg som stöd, jag tänkte lite för långsamt och Viggo såg mig att ta kofta så han tror vi ska gå ut så han springer iväg och vad hände? Devin trillade ner och slog sig på huvudet. Jag blev chockad och tog upp honom och tröstade skrikande Devin. Stackars lillen! Det var bara SÅ snabbt att jag reagerar långsamt.. Hoppas att Devin vet nu att han ska inte försöka stiga upp med Viggos stöd, det är inte bra idé! :)

Mamma, när du är hos mig kan du vara en sötnos mamma att ta med frisör grejor. Min hår behöver väl lite klippning :) Ha en fortsättning trevlig helg!


























Jag älskar min familj otrolig mycket, det finns inte bättre än det! :) ♥

Fredag!

Kul att filmer här i bloggen blev populär! :)

Skönt att det är helgen nu, även om jag ska jobba idag och söndag. Vi skulle flytta idag, sen städa hela lägenhet i lugnt och ro under helgen men det blev ändrad plan. Vi fick veta att våra nya lägenhet är inte färdigt med att måla på vägg, så det kommer att dröja. Gissa hur besviken jag blev, jag ser verkligen framåt att få flytta och nu fick vi vänta. Jävla surt!!

Mmm, imorse ville Devin gå upp kl FEM. Jag blev så förvånad och försökte få honom att somna om men nej vi SKA upp då upptäckte jag att han är så hungrig även jag har ammat honom, bröstmjölk räcker inte för honom alltid så vi kom upp och jag matade honom gröt. Sen väckte David och lade Devin hos honom och jag hoppade in i duschen. När jag var klar och gick in i sovrummet skulle ta kläder och såg att David och Devin har somnat tillsammans. Så gulligt, men väckte David igen för att han SKA till jobbet. Han var segt idag :) Devin sov bara kort stund sen vill han vara vaken igen. Snart ska jag ge honom lite smörgås.

Min mamma har bokat biljetter så hon ska komma hit den 10 april, gissa hur mycket jag har saknat mamma? :) Hoppas att hon tycker om våran nya lägenhet! :)

Nä, nu ska jag gå och ge Devin smörgås och jag måste ha frukost!!!

Trevlig helg!

Film på Devin och Viggo

Jag filmade Devin och Viggo lekte tillsammans, inte ofta de gör det. Jag blev bara så glad att se dem leka tillsammans! :)



Var det visst kul?? :)

Film på Devin



Film på Devin som togs imorse :)

PhotoFunia









Har ni tråkigt? Leka lite med dina bilderna
Klicka här!


Snö

Imorse blev jag förvånad när jag såg ut genom fönster, snö. Det är ju vår nu, vill ej se snö men de har smält bort nu. Jag har packat en del och ska fortsätta, jag ska packa mest eftersom jag ska jobba i helgen hela fredag-söndag så jag kan inte hjälpa mycket med flytten så jag får packa mest nu sen i helgen efter jobbet hjälper jag att städa. Jag längtar att allt är över och vi bor i den nya lägenheten. Åh vad jag längtar! Fixa Devins sovrum, får väl beställa Cars bård men vi måste mäta först innan man beställer och handla i Jysk lite Cars grejor och vi behöver några möbler till hans sovrum som bokhylla och fina lådor som man kan ha leksaker i..

Jag längtar också att min mamma ska komma på besök, hoppas under påsken om hon hittar någon billigt resa hit från Stockholm. Det är ju jätte dyr med tågbiljett, runt 800 kr från Stockholm till Lund. Helt sjukt!!!

Nej, nu måste jag fortsätta packa. :)



Min lille sötnos var runt 1 månad gammal på bilden och badade tillsammans med pappa David! :)

Dagens foto



Han är bara så fin, när jag nattade honom i sängen var han lugn och trött och somnade med kon i sin famn. Hjärtat smälter när jag såg honom med lilla ko, jag måste bara ta bild på honom. Min finaste prins!

Packa och packa..

Jag har packat en del, men lådor saknas så får väl fixa fler lådor så man kan packa mer. Men jag och David har hunnit mycket i tvrummet nu är det mest bara "skit" som vi ska slänga bort.

Vet ni vad? Min mobil överlevde, men den funkar inte som den ska men jag kan smsa och ringa videosamtal. Men jag måste knappa omväg till meddelande och sånt, helt knasigt. Men om ni vill smsa mig så skriv kort sms eftersom jag kan inte knappa "ner" att kunna läsa hela meddelande. :/

Jag längtar att allt här är över, flytten å så. Jag hatar flyttstäda, jag blir bara stressig att tänka på det att man måste bara städa. Men det ordnar sig i alla fall, lägenhet ska vara välstädad när vi flyttar ut.



Min lille älskling :)

Jag känner mig så DUM!

Vet ni varför? Igår var jag på jobbet och jag tappade min mobilen i badkaret, varför måste det hända just mig? Jag blev så j-vla sur. Men men vad kan jag göra, den trillade ur min koftafickan. Jag hade inga fickor på min byxan... Suck...

Men så ni vet att jag har ingen mobil för tillfället, jag blir mest nåbar på MSN eller mail..

Jag är såå dum! :(

Jag ska jobba ikväll.

Helgen var rätt lugnt, men den är inte slut än. Igår var jag hos Paula, Davve körde mig till Sjöbo så mötte jag Nettan och åkte med henne till Paula. Devin följde med, vi åt tacos hos dem. Det är alltid kul att vara med dem, Devin hade också riktigt skoj så att när han har fått kvällsmål och blev lite trött och jag ammade honom men han kunde ej somna för att det är nytt plats för honom så istället blev han mer pigg och vill leka.. Okej, det får han.. lekte kanske 1.5 timme sen blev han bara för trött och somnade hos min famn. Davve kom och hämtade oss och Devin sov djupt i bilen vägen hem och raka vägen till sängen så sov han riktigt gott.

Jag har kontaktat med min chef för att tala om att jag kan jobba på kvällar på helger, sedan igår kväll fick jag sms om jag kunde jobba idag (söndag) kväll 15.30-22.00, då tackar jag direkt ja. Det blir min första kvällpass, lite annorlunda rutin men det går nog bra.

Imorse åt jag och David gott frukost, Davve fick koka ägg själv. Han som HATAR att stå vid spisen! :) Ägg smakade perfekt i alla fall. Tog också en lång dusch, nu sitter jag här och håret är torkad och jag känner mig bara så ren och fräsch! Devin somnade vid min famn idag sen lade jag honom i våran säng med Davve, jag fick sovmorgon imorse så Davve var lite trött så han vilar med Devin och Viggo passar också på att dela med dem i sängen. Så jag får ha eget tid här vid datorn.



Min älskling somnade hos min famn, så mysigt!

Listan

Graviditeten:

*Vilka var dina favorit kläder?: Mjukisbrallor
*Vad var din/dina favorit rätter?: Tacos
*Vad var dina/din favorit dryck?: Blåbärssoppa
*Vad tyckte du inte om?: Ingen speciellt
*Var det någon favorit rätt som ändrades?: Ingen speciellt
*Vad var du mest sugen på?: Godis
*Hade du halsbränna?: Bara på slutet
*Hade du sammandragningar?: Jo, efter v 30
*Mådde du illa?: Fan, jag spydde i 2 månader i början alltid på morgonen
*Vilken sovställning var bäst?: Ryggen men när höggravid så på både sidor

*När var din BF dag?: 20 maj 2008
*Gick du över tiden?: Nej
*Hur mycket gick du upp i vikt?: 18 kg
*Hade du mycket vätska i kroppen?: Jättesvullen fötter och lite på händerna.
*Hur var ditt psyke?: Glad men kan vara lite gnällig
*Gnällde/klagade du?: Klart! :D
*Vad trodde du det var för kön?: I början trodde jag att det var en flicka men sen samma dag innan ultraljudet kände jag på mig att det är en pojke!
*Visste du vad det var för kön?: Ja, vi visste det innan födelse.
*Hur låg ditt SF mått?: Sist när jag var v 37 hade jag 34 cm
*Var du rädd för något?: Jag var rädd att dö under förlossningen.
*Hur ville du att din förlossning skulle se ut?: Snabbt!
*Hur ser du på graviditeten idag?: Underbart och vacker!

Förlossning:

*När började din förlossning?: Jag fick krystvärk vid kl 08.05
*Hur började den?: Jag sade att jag måste bajsa, då börjar jag krysta :)
*När åkte du/ni in till förlossningen?: 16 maj 02.45
*Varför?: Värkar var regelbundet och jag var öppet 4 cm
*Vem/vilka åkte du in med?: David
*Fick du/ni åka hem igen?: Nej
*Vilket sjukhus skedde förlossningen på?: Lund kvinnokliniken
*Hur mycket var du öppen när ni kom in?: 4 cm
*Vad hände under tiden du/ni låg inne på förlossningen?: Badade, fick EDA då fick jag sova i en timme sen föda :)
*Vilka/vilken var med under förlossningen?: David, barnmorska och undersköterska och teckenspråks tolk
*Tog du nått smärtstillande?: Lustgas + EDA
*Grät du?: Jag fick gråt reflex men tårar kom inte ut :P
*Vad tyckte du var jobbigast?: Att jag får lite yrsel varje värk och var illamående.
*Var du rädd för något?: Nej, det tror jag inte.
*Hur lång tid tog det?: Första värk till Devin kom ut tog det 12 timmar
*Hur ser du på förlossningen idag?: En upplevelse som man kommer aldrig glömma.

Barnet:

*Vad blev det för kön?: Pojke
*Hur mycket vägde barnet?: 3652 gram
*Hur lång var barnet?: 53 cm
*Vad var huvudomfången?: ca 36 cm
*Hur mådde barnet?: Jätte bra, friskt :D

Nu har morfar åkt!

Jag vet att jag var dålig att uppdatera på sistone, det är för att min pappa var hos oss måndags till idag. Han har precis åkt, det var mysigt att ha honom här. Han fick umgås med barnbarn och oss.

Vi har gått ute och jag visade honom lägenhet som vi ska flytta snart. I helgen ska jag och David börja packa ner massor saker, det blir jobbig att flytta eftersom jag och David har flyttat rätt ofta men när vi har flyttat kommer vi vara kvar mycket längre! Devin får eget rum, jag har kollat runt i internet och funderar hur Devins sovrum ska se ut. David vill ha lite Cars tema i Devins sovrum, jag har hittat fin väggdekorer cars bård till väggen som är bara klister som kan sätta och lätt att ta bort eftersom vi bor bara hyrelägenhet. Jag har också hittat söt Cars lampa och gardiner, det blir nog bra. Det ska inte bli alldeles för mycket i sovrummet.

Min pappa ville köpa Devins första skor, så vi gick till en affär igår och köpte skor. Det var svårt att hitta som passa Devin eftersom han har riktig "svullet" babyfötter. Men vi hittade en par skor som passade honom, men Devin tyckte det var konstig att gå i skorna. Vi ska träna honom att gå med skorna härhemma inne så han ska bli van med skorna.




Morfar och Devin

8 sanningar om mig

Regler:

Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar.

8 sanningar om mig:

♥ Jag kan inte matte, har matteskräck!
♥ Coca-cola beroende
♥ Lat
♥ Jag är en bra mamma till Devin!
♥ Kollar bloglovin + bildddagboken hundra ggr om dan
♥ Rädd att köra med manuell växel, därför ska jag skaffa automat körkort snart.
♥ Lätt irriterande - gäller bara mot David.. Haha
♥ Datanörd!!


Jag utmanar alla som vill bli utmanad.

Vet ni vad???

Jag känner mig trött å slut, under helgen har jag bara jobbat å jobbat och det är segt på jobbet så jag blev bara så sömnigt. Men annars hade jag riktigt kul i lördags kväll hos Nettan, först var jag på jobbet sen hos henne och kom hem runt elva tiden och svärmor passade Devin och det gick jättebra! Skönt :)

Devin har också börjat vakna tidigare än vad han brukade, som idag vill han UPP kl sju. Ni som känner mig mycket väl vet att jag är inte precis sån morgonmänniska :) Haha, jag får vila när Devin sover efter lunch.

Devin går hela tiden vid bord, gåvagn, det är bara så gulligt!! Förut när han steg upp och sen blev han ledsen eftersom han vågade inte gå ner och sitta utan bara stå och tror att han har fastnat.. Men nu har han lärt att böja ner sig ock sitta, duktigt min lille pojke! Det är bara så roligt att se honom att försöka hitta på nåt att hålla.. När han går med gåvagn till soffa sen gick han vid soffa sen håller han på bord och gick längre sen fick han tag i en av kontorstol och gick närmare mig och tog i annan låda sen till mig till sist.. Så gulligt!




Bilden togs igår, jag tänkte ta bild på oss och då började Devin skratta och fnittra och tittade på mig och jag började skratta men höll mig masken och tog bild.. Det såg bara så kul på bilden :)

Vet ni vad??????

DEVIN BLIR 10 MÅNADER IDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Kärlek är så stort!



Jag sitter här och bläddrar efter många bilderna när Devin var nyfödd, han var så liten. Jag valde en bild på oss, Devin var exakt 1 vecka gammal, jag minns känslan att jag var chockad samt jätte överlyckligt att få en bebis även jag hade svårt att fatta att jag är en mamma. Jag är så stolt att vara mamma till Devin, det är underbar känsla att älska så mycket sin eget barn. Devin har varit i min mage i 39 veckor och 2 dagar, och nu blir han snart 10 månader. Tiden har bara gått så fort.

Jag känner mig bara så lyckligt just nu, tanken att Devin är bara fin pojke som jag och David har skapat, att vi har helt knas hund Viggo, att jag ska gifta mig med min stora kärlek - det finns inte bättre än så!

Jag är också glad att jag har fin familj/släkt som är helt guldvärd, jag tänker också på mina svärföräldrar och Davids syskon. Ni är bara så underbara! ♥

Självklart glömmer jag inte mina kära vänner, ni är överallt men ni finns i mina tankar! ♥

Bildserie

Jag har fått bilderna av min god vän Sara, jag satt och skrattade när jag tittade på bilderna. Det var jättemysigt den dagen när vi var på besök hos dem, så jag vill visa er tre st bildserie som är roligt!







Bilderna säger tusen ord, men jag är nyfiken vad tänker ni när ni ser de bilderna som vad de säger å sånt? :)

Optiker

Det var en lugn morgon, Devin är visst snäll att sova längre imorse så jag får en timme extra sovmorgon. Vi gick upp runt kl nio-tiden, fixade fram frukost och gröt till Devin och vi satt och åt tillsammans. Det är så mysigt! Sen är det bara fullt av bus härhemma, han gick runt soffanbord och skrattar och plockar ut alla leksaker själv. Vid tolv tiden kom David hem så vi alla satt och åt lunch tillsammans, jag älskar det att sitta tillsammans och prata om allt och äta.

Nu är vi alla mätta och belåten så David har återvänt till jobbet, snart ska jag och Devin och vovven ut på promenerad som vi alltid gör varje dag så Devin ska få sova och vovve gör sitt behov :) Då ska vi gå till optiker och jag fixar syntest till tillstånd för överningskör, jag har snackat i luft men nu ska jag hålla käft och ta upp i kragen och ordna fram tillstånd och börja plugga teori och träna köra bil med Henke. Jag ser verkligen framåt det!! :)

Pappa ska komma hit på besök på måndag, det ska bli jätteroligt. Hans kompis ska till nån i Skåne då passar pappa på att följa med och stanna här till torsdag.



Devin fnittrar och spänner om sig när jag skulle ta bild, han är bara så söt.
Viggo ser lite fundersamt ut! :)

Mina fina småa pojkar!!


V70 R



Jag och David har köpt en familjebil - en familjeracer! :)

Är den så fin?? :)

Nu händer det!



Förut vågade han inte gå själv med gåvagn utan mig nära, men imorse gick han helt själv med gåvagn och han var jättestolt över sig själv. Jag blev bara så glad att se honom gå med gåvagn, han har också gå mer och mer vid bord, stolar, leklådor, överallt.. Han vill bara gå och gå.. Gulligt!!





Cattan

Jag vill skriva att jag är glad att du bor i Skåne, det är så kul att vi pratade om gamla minnen! :) Jag hoppas att du trivs där du bor just nu! :)

Jag måste fan ta upp min kragen och börja plugga körkort, jag vet att jag har dröjt det rätt länge men snart ska jag hålla häften och träna köra bil.. *nervöst*

Det blir kort inlägg idag :/


David svarar på era frågor :)

Postat av: Nanna

Tjo David!

Antar att du inte har glömt din gamla klasskamrat. ;P

1. Varför slutade du från vår klass?
2. Bästa känslan med att vara pappa?
3. När kommer ni till gbg på besök?
4. Det lät jättefint när du firade till Sofia - hur kom du på idén?
5. Vad är din drömbil? :P
6. Vem kom på namnet Devin?
7. Vad vill du ha för namn OM ni inte skulle kommit på namnet Devin?
8. Hur mår du annars?
9. Varför skriver du inte en egen blogg om pappalivet? Du kommer bli lika poppis som blondinbella fast som blondiedavve! ;)
10. KRAM, Nanna.

Svar:

  1. trivs inte och är skoltrött

  2. Härlig o se min eget blod o kött

  3. någon gång vet ej

  4. har kollat i internet o tittar vad finns det för olika slags av friande så såg nästan liknaden så tänkte jag det va coolt o roligt på något sätt

  5. Volvo v70r

  6. Sofia kom på det

  7. James typ

  8. Jättebra

  9. nej hatar skrivning tyärr du kan ju alltid läsa sofias så länge

  10. Kram

 

Postat av: ?

Hur kände det precis innan du friade Sofia? :)

Svar: Nervöst o hoppas hon blir glad på min sättet att fria


Postat av: Pea

JOKER!!!!!!!!!!=)
Vad tänkte du när du såg Sofia för först gång?
Skaffa mer barn?
Vad jobbar du med nu? (glömsk) hihi... ,

Joker du! :D

Svar: jag tyckte hon va snygg hmm minns ej hehe

Ja det ska vi skaffa flera barn :)

Mårtensson bil ab i hörby , som biltvättare, mekaniker, annat mer


Postat av: Tilla

vad är bästa egenskap som du tycker om hos sofia? :)
och vad är det du vill göra för saker tillsammans med sofia, sonen devin och vovven ? :)

Vad vill du uppfylla mer i dina drömmar som du ska uppnå? :)

Och förresten, varför märket volvo är din favorit? ;)

Svar:

Hon är jättesnäll, att hon tänker nästan samma sak som jag, hon är ej sträng med förhållande så är det jättebra!!!

vill skaffa hus, skaffa fler barn, leva lyckligt!!!

något projekt med min bilar, lära devin om bilar :)

För de håller länge o motor tål mkt samt billiga delar

Postat av: Sarah och Linus

Hej David!

1. Vad är din önskemål i framtid?
2. Sugen på att skaffa fler barn?
3. Vad jobbar du med?
4. Din drömbil?

Lycka till med giftemålet i framtid och allt annat som ska hända i livet! :d
kram

Svar: 1. Skaffa hus, flera barn,

  1. ja men inte nu

  2. Bil Mårtensson i hörby, Biltvättare, mekaniker och annat mer

  3. Volvo v70r

Postat av: Nike

Hur fick det sig att du tog ett största beslutet att fråga till Sofia ang om giftemålet? =)

Svar: jag tycker det är dags och älskar henne så mycket så jag vill leva med henne resten av vårt liv

Postat av: Selin

Hej! Hoppas allt är bra med dig!
Jag har funderat ett tag och här kommer frågorna som du får bestämma själv om du vill svara på dom eller inte. :)

1. Vad var det första du såg hos Sofia när ni träffades IRL för första gången?
2. Vad gör ert förhållande så bra med tanke på att du är yngre än Sofia? (självklart har åldern ingen betydelse!).
3. Hur reagerade du när Sofia berättade för dig om att hon väntar barn med dig?
4. När ni bråkar eller diskuterar "hårt" hur brukar ni lösa till slut? På vilket sätt? :)
5. Hur kommer det sig att du bestämde att fria Sofia, vad var det som fick dig att tänka "nu ska jag fria Sofia iår" och just datumet den 14e februari? :)
6. Hur känns det att du är pappa och att du har en son? :)
7. Vad är din bästa och sämsta egenskap?
8. Vad är det sämsta och bästa egenskap hos Sofia?

Nu får frågorna räcka, hihi men... för att vara lite rättvist så kommer det några frågor till dig och Sofia.

1. Hur kom ni på namnet Devin?
2. Hade det inte varit namnet Devin, vad hade han hetat då?
3. Sugen på att skaffa syskon till Devin inom snar framtid? :)
4. Kommer ni bosätta er någon gång i Örebro, isåfall vart önskar ni?

Kramar!!

Svar:

  1. Tyckte hon va snygg men trodde aldrig det skulle bli mer

  2. Vi tänker nästan samma sak o litar på varandra, samt vi löser lätt på problem o sånt

  3. jag blev chockad men jätteglad

  4. vi brukar lösa tills vi är överens

  5. jag tycker det är dags och älskar henne så mycket så jag vill leva med henne resten av vårt liv samt det är jättefin dag för allas hjärtans dag eller hur haha

  6. Det känns så bra att vara pappa och det är jätte härlig att ha son som mitt eget

  7. bästa egenskap är jag nog rolig, och sämsta egenskap är jag nog lätt irriterad

  8. bästa egenskap hos sofia är hon jättesnäll, sämsta egenskap är glömsk o lat


  1. Sofia kom på det så jag tog en fundering tills sist bestämt vi ha den namnet

  2. James Bond, nej skoja bara.. Bara James :)

  3. ja det ska han få massor

  4. jo någon gång

Postat av: Sofie


Hur tog du det hela med att du fick reda på sofia var gravid med Ditt barn och ni skulle bli föräldrar! hur kändes det ? =)
vad har du för framtidsdrömmar?

Svar:

det känns så härligt och se framåt det,.... skaffa hus, flera barn :)

Postat av: Johan

1. Planer att flytta till annat län?
2. Hur fort har du kört med en bil?
3. Föredrar: hus eller lägenhet?
4. Vad tycker du om Skoda Octavia RS Kombi 03-04?
5. Era nästa bostad, mitt i stan, på landet eller långt ut i skogen?
6. Vad skulle du göra med min blå volvo om du hade den?
7. Du har inte ägat samma bil i 365 dagar?

Svar:

  1. inte just nu men senare ja Örebro såklart

  2. 220 antar jag som flesta volvo klarar

  3. Hus såklart men lgh duger

  4. Den är nog bra men föredrar vw passat -05 uppåt den är rätt rolig bil

  5. mitt i stan i hörby (kanske) 3a 86 kvm få se

  6. Leka med den som jag brukade göra sen sälja den eller nåt hehe

  7. nej rekord är nog bara 3 månader :)


Postat av: Lilla-Anna

hej min kära barndomvän. :)

Här kommer frågor: :)

1. Hur känns det INNAN när du skulle fråga Sofia om hon vill gifta med dej. :) Planerar du jätte länge eller? :)
2. Vet att du gillar bilar mkt, men volvo e nog din bästa, så undrar jag vad orsak just volvo? :)
3. Vad är det bästa sida med Sofia? :P
4. När ni fick Devin vid sjukhuset, vad var din första tanke när du såg honom? :)

Det e nog allt frågor jag tänker på :P

Sköt om dig dawe..

//kram Lilla-Anna

Svar:

  1. Det känns jätte nervöst , jag tog ibland fundering o sånt men det tog snabbt sätt att fria henne

  2. Volvo håller länge, motor tål mkt samt billiga delar :)

  3. hon är jättesnäll, hon bryr sig om oss i familjen,

  4. jag blev chockad och tänkte inte först att det kunde på riktigt men senare inser jag att det är MITT


Tack att jag fick svara på frågor :)

Frågor till David

Jag har funderat och frågat David om han vill ställa upp för frågestund, han sade att det är helt ok och han svarar gärna på frågor. Jag vet att jag är härmapa men det är ju såå roligt!! :)

Ni kan ställa vadsomhelst frågor, David bestämmer själv om han vill svara eller inte! Var inte blyga! Ni ska ställa frågor just HÄR inlägget så lättare för David att läsa och svara på frågor :)

Han svarar på frågor imorgon (8 mars) kl 21.00

Varsågod!! :)



Devin står själv utan stöd på filmen!



Herregud, Devin stod själv utan stöd. Vi blev chockad och jag filmade honom och jag är så stolt att jag spricker!
Som ni ser bakom Devin är tvrummet men svärföräldrar renoverar där just nu :)

Devin, du är SÅ duktig! Mamma är så stolt över dig!

Vi ska ha en mysig kväll!

Det känns verkligen skönt att David är hemma, men han och Devin är förkylda idag. Min stackars pojkar! :)

Vi har gjort småa ärende idag, nu är vi hemma och ta det lugnt. Vi ska laga hamburgare och pommes frites idag, det blir enkelt och gott sen ska vi åka och handla extra gott till ikväll - chips och dipsås!!!

Devin är lite extra gnällig idag och vi gav honom nässpray, gissa hur helvete förbannad han blev! Han tänkte nog att vi är dumma som stoppa nåt konstigt i näsan! Hihi.. Han fick sova efter lunch inne i sängen, han är visst för van att sova ute. Men det är verkligen kallt och blåsigt och han är förkyld så bättre sova inne, men det var ganska hopplöst men han lyckas att sova 50 min inne, bättre än ingenting i alla fall.

Devin är så rolig, han skakar huvudet som nej hela tiden och hans ögon tittar upp och viftar sina armar och ibland ser han som en rockstjärnar som rockar loss och skakar om sina långa hår, ni fattar väl vad jag menar.. Han är bara så rolig.. Ibland kan han se helt crazy ut så jag och David bara skrattar åt honom. Men det ger oss att ha en bra dag! :) Barn är visst såå härliga, eller hur?



Jag älskar er otrolig mycket, jag är lycklig att ha er i mitt liv. Ni är så underbara! ♥
Mitt kärlek blir bara starkare för er, ni sprider livet med glädje och dagar blir bra.

Äntligen fredag!

Båda jag å David är hemma, idag är David äntligen ledig. Han har jobbat många fredagar, han jobbar egentligen bara måndag-torsdag kl 7-17 men han har jobbat många fredagar för extra pengar. Jag har också jobbat två helger i rad så både jag och David fick aldrig vara tillsammans för en dag :) Men nu är det vårt dag, mysigt! Jag vet inte om jag ska jobba i helgen, jag vill ju det!!

Vi ska till svärföräldrar ikväll och prata om lägenheten..

Det blir kort inlägg nu! Men jag hoppas att ni får en toppen helg! ♥

Matutmaning

Jag har snott en utmaning av Natty om 5 maträtter som jag har svårt att äta

Hennes lista ser ut så här:

1. surströming
2. julkorv
3. varma kopp/ snabb soppa
4. ostbricka med typ mögelost, brieost...det finns förstås andra goda ost!
5. ?


min lista ser ut så här:

1. Surströming
2. Sushi
3. Musslor
4. Sill
5. Ärtsoppa


Jag utmanar: Marran, Lilla-Anna, Selin och Nettan och ni andra om ni vill :)

Dålig dag?


Ledsen för det dåliga bildkvalitet eftersom jag tog bild med min mobil! :(

Bilden på Devin togs igår när vi åkte buss till Eslöv, vi var hos Sara å hennes söta vilda Alice. Det var kul att Devin fick träffa fler barn där, det blev 6 barn och 6 mammor :) Roligt! Jag väntar ivrigt att få bilderna av Sara! :)

Idag syns det att det är en dålig dag för Devin, han åt inte mycket på lunch och jag gav honom banan det är ju hans favorit men idag vill han inte ha mycket av det. Hmm, nu sover han sin rutinmässig efter lunch då hoppas jag att han kan få vila skönt därute i friska luftet! :)

Tisdags blev Viggo klippt och badad, nu är han mer mysigare att sova mycket närmare oss... Sööt!!

Bilden på Viggo är klickbart! :)



BVC

Vi har varit hos BVC nyss, 10 månaders rutinkontroll + läkareundersökning också. Allt ser fint ut! Läkaren ställde några frågor och han sa Devin är godkänd för sin utvecklig. Låter lite lustigt! :)

När han var 8 månader vägde han 9840 gram och 72 cm och hade 46,2 cm huvudsmått

Nu är han 10600 gram och 74 cm och hans huvudet är 47 cm, hans kurva såg jättefint även jag har minskat mycket med amning så det känns verkligen bra att veta att han har ätit bra. Så skönt!! Nästa tid blir den 18 maj kl 10..

Nu sover Devin, när han har vaknat så ska vi äta lunch tillsammans sen vi ska åka till Örtofta och hälsa hos Sara och Devins kompis Alice. Det blir nog mysigt! :)


Tisdag




Lat idag, färdigpizza från ICA.. :)




Måndag

Det är så skönt att vara hemma idag efter man har jobbat under helgen, jag och Devin var ganska sega imorse och vi myste ihop i sängen och vi gick upp runt åtta tiden. Devin fick sin frukostgröt och lekte efteråt.. Det är så lugnt idag, Davve kom hit vid lunchen.

Kl 1 var vi på lägenhetvisning, en större lägenhet på 3 rum och kök och det är en våninglägenhet. Vi har sett där lägenhethuset och vi fick veta denna lägenhet är på andra våning och jag såg att det inte fanns hiss och jag tänkte det blir jobbig för barnvagn, men idag såg vi att det fanns en hiss.. Vilken tur! Vi kom och tittade in lägenhet, när man kommer in så är det litet hall så kommer man direkt i köket. Det är inte så fint kök, äldre modell än våran lägenhet här. Det kan bli fint om man ändrar lite i alla fall.. Sen tvrum, stort och stor balkong.. Sen trappa upp finns en större wc med badkar och två st sovrum med stor klädskåp.. Det ser helt okej men hellre tapetsera om alla väggar.. Vi blir lite tveksam.. Vi ska kolla mer om detta och ta en beslut att om vi ska ha lägenheten eller inte..

Devin sov bara 30 min efter lunch sen vill han ej sova mer.. Han som brukar sova 1-2 timmar.. Så han blev verkligen trött tidigare och somnade vid halv åtta, skönt!

Jag har lagat en god middag idag



Kassler i ugn med paprika

Skär paprika i skivor och lägg dem i ugnform, blanda matlagningsgrädde i en annan skål med paprikakrydda, salt, peppar och pressa några vitlökklyftor och lägga kassler på paprika på formen sen häll matlagningsgrädde över kassler och paprikor sen strö riven ost och stoppa in i ugn på 225 grader varmt i ca 15 min tills osten är riktig smält och det kommer liite brunt färg och servera med ris..


Lovar er att det är jättegod och det är superenkelt att göra! :)

Söndag

Idag har jag jobbat som vanligt och det var ganska segt på jobbet, men samtidigt är det skönt också. Jag skulle gå bredvid en av personal idag men hon blev sjuk så jobbade jag ensam men det har funkat jättebra och jag hoppas att jag får jobba nästa helg också, more money!!

En del har undrat om jag och David börjar planera till bröllop, det har vi tyvärr inte gjort. Jag väntar på min mamma ska prata med präst på Dalarö kyrkan som är hennes kund på frisören.. Jag har visst titta runt bland klänningar och har viss lite dröm om det men det är ej bråttom att hitta klänningen.. Jag behöver inte tänka på frisör och smink, min mamma jobbar frisören och hon brukar styla brud också så hon ska få styla om mig, det blir ju perfekt och sminkning kommer nog en god vän göra åt mig.. Men vi har ej pratat om mat och så, bara lite men det är långt kvar det känns lite svårt att planera men vi har pratat lite om typ tårtor och tema och sånt.. Men det är svårt att bestämma sig än.. :)

Jag hoppas att ni har haft en bra helg! ♥

RSS 2.0