Gott Nytt År

Vi i familjen vill önska er Gott Nytt År

Hoppas att ni får en toppen nyårafton och ser framåt för den nya år.

Många kramar från oss i familjen!!


Inte nu igen?!?!

Hejhej på er alla kära läsare.

Jag har inte fått bilderna från julafton av Joa ännu, men lika bra att jag kan skriva om julafton och nyårafton senare istället så det blir en rolig inlägg, eller hur?

Vi har misstänkt att Devin har nåt likande av astma, för att han har rosslig hosta rätt länge och inget av medicin har hjälpt. Vi har gjort så mycket som möjligt men han hostar oftaste på nätter även han sover bra.. För några dag sedan hade han feber och den kom och borta typ. Så vi var på vårdcentralen och de lyssnade på lungor och sade det verkar som normalt och kollade i öron. Jaa, Devin har öroninflammation på sin vänstra örat. Fan också, inte nu igen.. Det är ju värst att ge Devin Kåvepenin 3 gånger om dan på 5 dagar, det ÄR inte roligt att ge honom medicin. Vi fick hålla om honom och tvinga att öppna munnen och ge honom flytande kåvepenin mrd spruta. Det är SÅ HEMSKT!! Devin skriker och är rädd, men han måste ha medicin så han blir frisk. Åh det är såå jobbig att tänka på det att vi ska börja idag tills 5 dagar. Åhh stackars min pojke!

Men vi ska få en ny tid för att jag VILL att Devin ska kollas igen med lungor, eftersom min syster jobbar på sjukhuset med barn som har problem med lungor/astma sånt där. Hon tycker att det lät nästan samma som astma när hon lyssnade på Devin när vi var i Gran Canaria. Då vi får kollas igen med det, men OM Devin har astma är det bättre veta det redan nu än upptäckta senare.

Ni, som har astma barn. Finns det något tecken som kan se på barnet att de har astma eller? Hur upptäckte ni er barn har astma. Jag skulle vore JÄTTETACKSAM för tips.

God fortsättning, hoppas att ni får en underbar nyårafton! :)


Jag lovar..

Jag lovar att berätta om våra julafton men jag väntar att få bilderna av Joa från julafton så är det roligare att berätta och visar bilderna... :)

Jag hoppas att ni har haft en underbar julafton :)

Julfilm

Try JibJab Sendables® eCards today!


Hahaha, det är så kul!! :)


Resan i Gran Canaria

Yees, nu ska jag skriva om våra resa.

Vi åkte från Skåne till Sthlm den onsdag 9 dec, vi åkte på kvällen så vi kom fram på natten i Dalarö. Devin sov nästan hela vägen, det var skönt ialf. Men resan var jobbig! :)

  

Torsdag morgon fick jag och Davve härlig sovmorgon, jag gick upp och såg min mamma och Devin satt på tvrummet och åt frukost tillsammans. Jag blev varm att se dem tillsammans, de är så gulliga ihop! :)



Vi åt frukost och åkte till Nynäshamn och besökte Erik och Nettan och umgås i några timmar sen åkte vi tillbaka och vi blev inbjuden på middag hos Helly och Pierre. Tacos! Det var riktigt gott!! Min mamma var också med, efter det färgade hon min utväxt och klippte Davve och Devin. Devin var rädd under klippning.. Stackarn..

Sen på fredagen fixade vi massa ärende för kvällen har vi fest för min 25 årsdagen. Lokalen i Dalarö, mina kära och nära kom.. Vi åt god köttgryta med ris och sallad. Jag fick mest pengar och halsband och armband. Tackar!!

 

Lördag steg vi rätt tidigt och pappa skjutsade oss till Arlanda, vi var riktig trötta :)
Flyget dit har funkat bra, Devin var ganska besvärligt och vill bara springa ifrån oss hela tiden. Vi fick jaga efter honom jämt :)



Hotellet är rätt stort område, det är på berg så recepetion ligger nära vägen sen har vi 11 våningar upp + 11 våningar ner också. Vi bor på våning 5 från botten ner :) Anfi har eget affär och stor område för tennis, fotboll och massor annat också.



Jag frågade Davve var bor vi, han blev osäker och sade att han vet ej. Jag fick tala "Anfi del mar" :D Såg ni utsikten från våra balkong. Härligt!

Vi handlade mat och kollade lite centrum på våra första dagen.

Söndag åkte vi till San Mateo, vi trodde att det skulle bli fin väder och jag hade typ sommarkläder och vi åkte dit och det ligger på bergen och det var KALLT. Alla folk hade varma kläder, vi hade sommarkläder. Det var PINSAMT, min syster vill till marknaden och kollade.. vi fröööööös och folk tittade på oss som vi var dumma turister. Uhhh vad pinsamt :D:D Sen åkte vi hem och badade lite i poolen, Devin var rädd att bada.

Sen på kvällen gick jag och David ut, vi gick långt på 1-2 timmar. Värme var underbart då.. Vi såg en skandianska pub, vi gick direkt in och Davve njööööt av stooor glas ÖL och jag svensk cider. Jag njöt för fullt! :)
   

Måndag var det regnigt väder så vi var mest i rummet och softade och nere på spelhallen och spelade lite..

    

Vi surfade på internetcafe och kollade lite affär och åt middag hemma, sen på kvällen var det varmt så gick vi ut och spelade minigolf, det finns ej bra bilderna pga det var för mörkt :) Efter det gick jag och David till en bar i Anfi och jag tog drink "Sex on the Beach" och Davve öl :) Jag är alltid såå kräsen när det gäller sprit. Jag tål inte mycket vodka och jag tycker alltid den smaken förstör all smaken så jag bad bartender att ta mindre vodka så drinken var SÅ perfekt det smakade inget vodka i..

 

Tisdag tog vi lugnt i rummet sen efter lunch åkte vi till Puerto Rico som ligger runt 4 km från Anfi, vi gick runt i stan och åt middag där också. Davve kände igen hans hotell som han har varit där med sin familj för 8 år sedan. Första bilden är hotellet som Davve bodde förut med sin familj :)

   

Efter Puerto Rico åkte vi hem till Anfi och tittade på show som visas spansk danser, det var mysigt kväll



Onsdag, jag och Davve badade lite i poolen men det var ganska kallt då. Vi gick till en annan by och kollade runt lite och sen bestämde vi att hyra bil så vi åkte hem till Anfi och packade lite saker sen tog taxi till Puerto Rico och hyrde en Renault Clio och körde runt lite och stannade och åt amerikans pizza. Gott var det. Men trist när det var riktig ÖSREGN.. Vi blev helt blöta när vi sprang till bilen :)

  

Sen på kvällen åkte vi till Playa del Ingles och bowla, vi var helt vilsen i början. Alla folk säger olika sätt hur man åker till Holiday World där finns en stor bowlinghallen men till sist hittade vi dit så jag, Davve och min systers make Patrik spelade två serie bowling. Jag hamnar självklart på sist plats men det var roligt ialf, bowlingshallen såg typiskt 50-60 tal bowlinghallen. Fint ialf.. Davve och Patrik tävlar mot varandra OM ALLTING, vem som är bättre eller bäst och sånt.. Karlar!!! Efter bowling gick vi runt lite och kolla. Davve red på tjur, han betalade 3 euro men han fick rida på den 6-7 gånger då blev Davve riktig svettigt :)

   



Efter det åkte vi hem men jag och Davve är sugen att åka ut med bil för oss själva, så vi åkte till Puerto Rico och satt och åt god glass.



Torsdag badade vi i poolen men sen vädret blev sådär så bestämde jag och Davve att åka till Las Palmas, Gran Canarias huvudstad på ön. Devin var med oss under resan, det tog 1 timme dit. Devin sov hela hela tiden :)

   

Vi har tänkt att stanna i Las Palmas men det var helt "kaos" där, för mycket bilar och vi blev vilsen i Las Palmas i smala vägar och vi fick lite panik och gav upp och letade och lyckas komma ut och strunta i stanna där och åkte istället tillbaka. Men det var roligt att se Las Palmas :D

  

Vi åkte till Puerto Rico och åt middag och lämnade tillbaka hyrbilen sen hem till Anfi igen efter långa dagen.
Sen på kvällen gick jag och Davve ut till Puerto Rico för att festa. Vi gick genom olika pubar och en kille lockade oss in och han lyckas så vi satt och Davve fick MEGASTOR två st ÖL för 40 kr, billigt va? Jag njöt för strawberry daquries ngt sånt :)



 

Vi fick lära känna killen som lockade oss in, han heter Zaki och är SUPERTREVLIG. Vi pratade om massor olika saker, jag fick också lära känna en tjej som är från Irland men hon bor i Puerto Rico och jobbar en år. Hon heter Annie och är också supertevlig. Vi trivs mycket väl på puben som heter Jack Daniel´s. Chefen på puben tycker om Davve så de rökte vattenpipa och pratade lite. Vi var kvar där till kl 4 på morgonen och puben stängdes men vi var kvar och tittade på dem när de städade och räknade ihop pengar sen gick vi tillsammans till en disko nere under shopping centret som heter Joker. Vi gick med dem då fick vi gå in helt gratis.. Det var HÖGT musik och olika ålder är där.. Alla folk dansade men vi är slöa och trötta.. Stannade där kort stund sen åkte vi hem halv 6 på morgonen :D

Fredag var vi helt trött, men det SKIIIIIINER äntligen soooool. Vi gick ut och solade och badade..

 

Vi var ute hela dan, sen på kvällen åkte jag, Davve och Devin till Puerto Rico och shoppade presenter och kom till Jack Daniel's och träffade dem igen för att vi vill säga hej då puls de vill också träffa Devin.

Devin diggade dem och musiken så han dansade och slå high five med dem. Det var roligt!!


Annie, jag, Davve, Devin, Chefen och Zaki :)





Söta filmer eller hur?? :)

Vi åkte hem till Anfi och gick runt på deras område och kollade lite, jag köpte lite presenter där och vi åt glass. Devin sov gott i vagnen.



Sen på lördag flyger vi hem, det var ganska jobbig eftersom Devin var riktig besvärligt och han hade också jätteont i öron när vi landade i Arlanda. Men det gick över.. Det var segt, vi var försenade och vi var irriterande och trötta. Vi kom fram i Arlanda vid midnatten. Pappa hämtade oss och vi sov hos mamma och sen på söndag var vi slöa och sega och gav presenter till pappa, mamma och Helly. Sen åkte vi hem till Skåne.. Min röv värkar efter 7 långa timmar. Usch! :)

Jag är nöjd med resa även vädret var ej toppen men vi hade riktig kul. Jag måste tacka MASSA min syster och hans make Patrk ställde upp och passa Devin ofta. Devin gillar er mycket, han säger Aje aje aje aje hela tiden :D Älskar er!

Hoppas att ni är nöjd att läsa om vårt resa, jag kommer ladda fler bilderna i bilddagboken istället :)


Vi är hemma i Skåne nu!

Halloj alla kära läsare!

Vi är hemma, igår var det ganska jobbig lång resa från Stockholm till Skåne det tog 7 timmar ink att stanna flera gånger.

Men seriöst! Det är JÄTTESKÖNT att vara hemma, borta bra men hemma är bäst!

Ni får inte tro att resan var dålig att vädret var inte så toppen, nej vi har haft ändå jätteroligt under resa. Visst blev vi besvikna på väder men det är inte min systers fel alltså ;)

Resan var underbar, och vi tackar min syster Aje och hans make Patrik för allting.

Jag lovar att berätta och visa bilderna från Gran Canaria nästa inlägg, när jag har lust och ork. Just nu vill jag bara njuta att vara hemma och se på Devin leka fullt med sina efterlängtad leksaker ;)

Aje och Patrik, tack för allting igen!!


Suuuuuuuuuuuck!!!

Det regnar hela tiden har, jag kanner mig mycket besviken. Jag har ej hunnit fatt sola, hoppas att det blir battre pa sista dagar.. VILL HA SOL!!!

Men vi har varit pa Puerto Rico igar kvall och at och tittade runt lite. Ikvall kanske vi ska aka till Playa del Ingles och kolla lite..

Nar det regnar har vill jag hellre vara hemma istallet och se pa film och sant, ni fattar :)

Ni, alla ar saknad!!!

Hola!!

Vi har det bra har i Gran Canaria, Anfi del Mar.
Vi har haft lite otur med vader igar men hann med sol och bad i nagra timmar. Idag ar det molnigt sa vi passar pa att surfa lite och hoppas att solen kommer. Men annars har vi det toppen, pa kvallen ar det sa underbart runt +23 grader varmt. Jag och David fick vara sjalva utan Devin sa vi gick ut och ta nagra glas. Igar kvall njot jag av drinken sex on the beach ;)

Vi fick en mms av en kompis att det snoar i Sverige, hoppas att det haller sig nar vi kommer hem. Vill att Devin ska fa se sno ocksa! :)

Ni ar saknad!!

Massor kramar fran Anfi del Mar :D


Dagis



Pappas gosse stod det på hans pipmugg :)

Här vecka har Devins dagis drop-in som vi föräldrar får vara med och stanna på dagis, Devin brukar vara där 3 timmar om dan så idag följde jag med och se hur hans dag på dagis. Det var roligt, man kunde se hur vild han är och lekte fullt med kompisar. Han har en typ "bästis" som är 2-3 månader yngre än honom och de lekte ihop. Så gulligt. Hans pappa är från sydafrika och mamman är från polen, han har blont hår och bruna ögon. Han har också unikt namn men vill ej skriva här. Sen åt vi lunch tillsammans så märkte jag att Devin äter finare på dagis än hemma med sked. Han åt 3 småa portioner med sked, hemma kunde han äta med händer.. Hmm.. :)

Sen var det kl tolv så dags för oss att åka hem, när Devin vinkade sina kompisar så kom en söt tjej som är nästan samma gammal som Devin, hon har söta hello kitty kläder och blond hår och hon sprang fram till Devin och gav honom en PUSS på munnen inför mina ögon. Jag blev bara sååååå kär... Att se dem pussas.. Åhhhh.... Jag grät nästan och log stort. Devin blev lite förvånad och blev sååå blyg och håller om sin ansikte och fnittar. Såå gulligt..

Det är ju självklart min lille pojke är ju en charmtroll!!! ;) ♥


Tack, läsare!

Ni är så söta som gav mig tips. Jag är verkligen tacksam.

Det närmar sig till resa, jag längtar verkligen att få åka. Nu på onsdag nästa vecka åker vi upp till Dalarö (Stockholm) men vi åker efter David har slutat jobba kl 17. Det tar 6 timmar till Sthlm så hoppas att Devin kan få sova mest av vägen. Så vi är framme på natten till min mamma. Sen har vi hela torsdag och fredag hos dem, mer tid då - fredag ska vi ha fest för min 25 årsdagen. Mina syskon + familj kommer och fler också. Jag ser verkligen framåt för det, jag längtar.

Sen på lördag 12 dec flyger vi kl 10 från Arlanda. Det ska bli jättespännande, en utmaning för mig och David att ta hand om Devin på flygplanet. Men jag tror att det går nog bra, Devin charmar folk jättelätt!!! :)

Jag har handlat saker igår i Lund, kritor och papper som Devin kan syssla med och rita/klottra och apoteketsgrejor som alvedon till Devin och oss och intoryl plåster och sånt saker. Devin har baddräkt som är skydd mot sol..

Åhh det blir såååå spännande!!!!

Min syster och hennes make reser dit och vara där själva i en vecka sen kommer vi :)


Gran Canaria

Jag har visst inte förklarat detaljer, vi ska resa till Gran Canaria. Men vi ska inte bo i hotell, så vi måste ta med res-sängen + egen bilstol. Jag vet att det blir mycket att bära men min pappa ska köra oss till Arlanda så han får hjälpa oss bära tills vi checkar in så slipper vi bära mer sen när vi är framme kommer min syster och hennes make och hämta oss så de får hjälpa oss bära.

Jag behöver tips hur ska jag skydda barnvagn och andra, finns det som kan banda med plast att skydda dem på flygplatsen? Hur gjorde ni då? Får man inte ta med barnvagn in genom tullen? Jag är lite osäker med detta.

Jag ska självklart packa ner Devins favoriter kex och russin då man får "muta" lite om han är orolig för nåt. Men vi kommer laga mest egna lunch eftersom det finns gemenskap pool på lägenhetområde så det är lugnt men på kvällen får vi äta ute eller nåt. Jag kan ej bestämma just nu, men det blir spännande att se hur Devin äter efter han är KRÄSEN. Han HATAR allt som är sås/sylt. Han vill bara endast torr mat, han tycker ej om köttfärssås eller korvstrongoff för att de är "sås" suck.. Han är precis samma som mig när jag var liten.. Jag minns när många blev förvånad när jag sade alla sås är äcklig. Men nu älskar jag det :) Men det ordnar sig ialf!

Devin har slutat med kvällsgröt, han sa bara stopp. Vill INTE ha mer.. Han nöjer sig med smörgåsar med mjölk innan han sover. Det har funkat bra. Han vill ej ha yoghurt men han säger att de är gott. Konstig unge! :)

Jag är lite resfeber och jag funderar JÄMT hur vi ska packa och osv.. Haha.. Jag får lugna mig tills helgen får jag se genom vad vi behöver men jag har lista vad jag ska handla innan packning. Salva till Devins rumpa måste man ha, köpa fler alvedon - för säkerhetskull och temp - allt där.

Åhh, vad jag längtar att få åka!!!


1 december

Oj, ny månad redan? Men jag har börjat bli liiiite resfeber, jag är smånervös när vi ska resa med en barn. Det har jag aldrig gjort tidigare. Jag oroar mig lite hur barnvagn och de ska vara skyddad. Vi ska också ta med bilstol eftersom vi ska åka bil i Gran Canaria.. Ressängen ska också med.. Men tur att den är så praktisk att kunna bära. Sen ska vi ha två resväskor.

Jag vet att ni några har rest med barn, ge oss gärna massor tips.

Under vecka ska vi julhandla, men söndags har vi julpyntat i lägenhet det är så mysigt! Smågrejor saknas, ska fixa dem snart!

Jag ska berätta från torsdags, vi var i köket och jag lagade middag. David kom hem och hämta nåt sen måste han sticka igen pga hämta nåt då blev Devin ledsen att David gick iväg. Så jag försökte uppmuntra Devin att tänka på annat och jag kittlade honom och busade lite sen blev han alldeles glad igen och han började snurra runt lite. Jag stod vid spisen och såg på honom, så fort jag vände mig och kollade på maten och det blev bara långsamt och jag såg hur Devin snurrade och tappade balans och trilla, jag hann inte fånga honom så han träffade pannan på trappakanten precis under grinden. Jag var riktig chockad och tog honom upp och han skreeeeeeek och hade FÖR ont och vill ner till golv typ. Jag håller om honom hårt att han ska lugna ner sig. Sen 5 min senare är han glad igen.

MEN DET BLEV EN REJÄLT STOOOOOR BULA!!!!! Jag blev chockad och osäker, smsade till svärmor och frågade. Hon frågade hur Devin mår och om han kräks eller mår illa. Nej det var han inte. Han är som vanligt... Tack och lov att han inte fick hjärnskakning! :)


Ska visa er bilderna..
(två första bilderna är från min födelsedag, han gjorde armband till mig men han hade på sig :) sen två andra bilderna är bulan på pannan - det kan vara lite läsklig att se på bulan men den är borta nu men bara litet blåmärke kvar så han mår bra)









Min lille pojke är ju en vilde, redan han var i min mage! :)


RSS 2.0