Julafton + juldagen

Det var RIKTIGT mysig hemma hos Joas och Henkes hus, riktigt juligt och varmt! Jag orkar inte skriva så mycket men jag bjuder på några bilderna, de säger ju tusen ord i varje bild :)


    


(Bilderna är klickbara så blir de större!)


Devin fick jättemånga julklappar, det blev runt 17 julklappar. Men han tyckte att julklapp-papper är roligare. Men det var jättefina julklappar. Han fick mest leksaker, morgonrock, bodies, pyjamasar, strumpor :)

Vet ni vad? Devin fick sin 8.e tand så nu alla hans framtänder är "klar" så är det bara hörntänder och och kindtänder kvar. Han fick 5 tänder bara under dec-månad, inte konstig att han blev en monster! :)


Idag tog vi lugnt, vi åt god frukost imorse. Vi sov hos Henke och Joa över natten, det var mysigt!




Trött Devin :)





Devin blev glad för vagnen, men han är fortfarande för liten för vagnen. Kanske vänta några månader så han kan använda den, den går att användas från runt 9 månader.. :)

Vi känner oss lite seg idag, så vi kommer beställa hem mat och storstäda här i lägenheten sen imorgon åker vi till Örebro! Vi ska fira nyårafton där med goda vänner :)

Det är allt! :)

R.I.P Lennart




Lennart Fredlund, min mosters make. Han dog idag vid fem-tiden, jag fick sms av min mamma och jag blev så chockad och grät. Jag tänkte tillbaka på våra gamla goda minne, han har sett mig sedan jag var nyfödd och gjort en många äventyr med mig. Han är så speciell, härlig gubbe. Han älskar att reta om allting, lurar mig att titta på annat håll så tog han köttbulle från min tallrik, eller nypa på min näsa och sa att näsan är borta.. Småa gulliga skämt som jag älskade när jag var liten. Han har varm hjärta och busig av sig och gör alltid andra glada med roliga berättelser.. Jag minns när jag var liten var vi i våra sommarhus därute på ön, han körde med skottkärra för att hämta vatten så satt jag alltid i den och han gick genom skogen och jag tyckte det är alltid roligt.. Jag minns att han och jag gick vid berget och samlade på speciella småa stener och gjorde dem till ankor.. Han lärde mig massor olika saker.. Bilden är den sista gång vi träffades..

Nu är han död, herregud.. Varför?? :( Jag kommer alltid sakna dig!

R.I.P Lennart! Du finns alltid i mina tankar och du finns också plats i mitt hjärta!

Tack tjejer!

Tack tack för en jätterolig kväll igår hos Paula, jag behöver det verkligen. Vi åt pizza och snackade om allt möjlighet och sen satt vi på soffan och åt gott snacks.. Tiden bara rullar bort, Devin hade också kul med söta tjejer som tog hand om honom..

Måste berätta en sak, igår Devin sov på min säng och sedan när han har vaknat så ramlade han från min säng. Jag var i tvrummet och surfade och kände ngt smäll och bellman vibbade och jag känner nåt som är inte stämmer och jag sprang och öppna och han fanns inte på sängen och jag hittade honom på golvet och gräääät... Jag blev chockad och tog upp honom och kramade om honom.. Jag tänkte "Nu måste vi använda spjälsängen!!" Devin sover typ aldrig i den, alltid hos mig och han sover bäst i min säng. Jag har massor kuddar under madrass som skydd men nu är han mer rörlig så nu är det dags för honom sova i spjälsängen på dagens tid. Sen under nätter sover han fortfarande hos mig.. Stackars honom, men sånt händer..

4 dagar kvar till julafton, guuuud vad jag längtar!

Rent lägenhet!

Skönt med rent lägenhet!!

Idag är det lugnt dag som vanlig, jag har städat och fixat ordentligt och fick paket på posten. Det är en julklapp till Devin från min äldst bror och hans familj, Devin får öppna den på julafton. Jag väntar på David att komma hem med kotlett så jag ska laga mat. Potatis kroketter (eller vad stavas det?) med kotlett och bearnasiesås, enkelt men gott!

Jag längtar till julafton, särskilt julbord. Då kommer jag frossa mig en massa, gott gott! Jag är också nyfiken vad David kommer köpa julklapp till mig, han har sagt det blir en överasskning och skrattade då undrar jag vad det är för något?!? Ha ha..

Imorgon kväll blir det ett litet tjejkväll hos Paula, hoppas jag kan komma. Jag behöver en massssa tjejsnack :) Det kan kännas ensamt här i Hörby, jag som inte har körkort så det blir mer svårare för mig att åka varsomhelst när jag vill. Men jag ska försöka satsa med körkort så snart som möjligt, kanske jag lyckas till sommaren?


Ooh, jag är såå hungrig..


Gratis Mode

Jag testar här också, hoppas jag får presentkort, jag berättar om gratis mode så får jag poäng..

Jo, du får 50 poäng om du värvar en vän som blir aktiv (dvs samlar på sig 100 poäng) plus 4 poäng direkt för själva värvningen.
Du får 40 poäng om du skriver ett inlägg om Gratismode.se på din blogg och din bilddagbok (20+20 poäng).

Presentkortet kan du välja att lösa in på en mängd olika butiker, då de använder sig av Superpresentkortet. Du kan själv välja var du vill handla saker. H&M, MQ, Lagerhouse, SIBA, Bianco, Cubus osv.. massor av olika butiker.

Dessutom så har de just nu en tävling, där de fem första som värvar 100 aktiva medlemmar får ett presentkort värt 1000:-.

Om du blir medlem via mig, så får du 50 poäng direkt. Klicka här för att bli medlem: [Registrera dig]

Gratis makeup



Tack Gratismakeup, jag har samlat till 400p och fick den på posten idag. Perfekt julklapp till mig själv!!





Klicka på den så kan du också bli medlem och börja samla poäng och värva fler vänner så får du också gratis presentkort från Kicks! Det funkar!! :)

Devin fyller 7 månader idag!



Min store kille fyller 7 månader, ofattarbart! Tiden har bara gått så snabbt, han har utvecklat otroligt mycket och flera tänder kommer ut. Han har 6 tänder nu!

Devin, han är bara så fin. Jag är glad att han är vårt son, det finns inget bättre än honom och han är världens sötaste unge. Självklart säger alla mammor för sin egna barn, men det är ju sant!! :)

Mamma älskar dig, Devin! ♥

Jordbävning!

Det var jordbävning imorse, jag och David blev inte väckt av det. Vi sov gott, jag har vaknat pga amma Devin men jag märkte inget att det skakade kanske jag var för trött att upptäcka det! :)

Det finns kanske risk att det kommer efter skalv, vi får väl vara beredda.

Det är konstig det händer här i Sverige, det brukar ju inte hända mycket här..

Jag kommer ALDRIG glömma att det var jordbävning, eftersom det är Devins 7 månaders dag idag! :)

Tillbaka den gamla

Jag känner mig inte "hemma" med den nya bloggdesign, den är inte jag. Jag kommer ändra lite senare så tog jag tillbaka den gamla bloggdegisn men en annan header för tillfället. Jag ska göra om nytt då ska jag ha gott om tid att fixa en snyggare kanske? :)

Jag har lärt mig lite, som bildlänka min blogg. Ni kan klicka "Följ min blogg med bloglovin" där till vänster, men jag fattar inte hur man ta bort där lika kant. Hjälp mig? :)

Anfi Del Mar



Min syster och hennes make bjuder mig, David och Devin på en resa till Gran Canaria nästa år. Vi ska bo i ett lägenhet i Anfi Del mar, där på bilden. Balkong utsikt mot havet, 100 meter till strandet och pool som anpassar till alla åldrar. Det låter mysigt! Vi ska resa vecka 50 nästa år, det är 1 år dit så vi ska börja spara fickpengar. Det är såå spännande att resa, det är första gången att jag å David reser tillsammans och det blir första gång för Devin också. :)


Bloggdesign..

Jag vet inte om jag gillar den.. Jag kan aldrig bestämma mig :)

Vad tycks??

Ej färdig!

Bara ni vet, header är inte färdig men jag orkar ej fixa och Devin skriker efter mig så jag fortsätter igen senare.. :)

Min lille busfrö!





Jag och Devin busade lite tillsammans och fick gott om skratt :)

Trevlig helg!

Tänder spökar..



Devins tänder kom upp, han blir en monster. Men han är fortfarande alltid glad, men han har ont när tänder växer så vill han ha allt i munnen och bet på hårda saker.. Min lille pojke!

Han äter bättre med mat nu, han har envis av sig men det blir bättre och hoppas att det håller sig. Man vet ju aldrig med småbarn. Han har varit förkyld så han blev mer mammig av sig och vill bara amma ofta och vara nära mig hela tiden, sov dålig på nätter och väcker mig hela tiden och vill amma och amma. Min lille pojke!!

Jag längtar att Marran ska föda, det är snart dags för henne att bli mamma. Jag tänker på henne, OFTA! Jag är glad att ha henne som min vän, hon är speciell människa och jag vill aldrig förlora henne som min vän. Jag är glad att vi lär känna och blev goda vänner. Hon kommer bli en supermamma, hoppas att vi ses igen snart. ♥

Klart, jag glömmer inte er mina vänner! ♥

Helly, tack för helgen du var hos oss!

God Jul!

Hand och fot



 


Jag fick bilder som jag har skickat så jag tog en bild och sätta in den som Devin har gjort på hans 6 månaders dag. Minne för livet. Blev den visst fint?? :)

Ikväll kommer Devins gudmor hit till Skåne och stanna hos oss över helgen, det ska bli mysigt. Vi ska också fira Davids tvillingsyskon på deras 16 års dagen under helgen. Jag som minns dem som 12 åringar :)
Emma är speciell och vacker tjej, pratsam och alltid glad medan Robin är en riktig clown i familjen. Robin är proffs att spela teater som kan ge mig skratta sönder min mage. Jag som har tjatat att han borde studera mer djupare i teater men han vill inte.. :)

Det blir nog en mysig helg! ♥

Svar på era frågor!

Så är frågestund avslutat och jag har skrivit ner alla svar på er frågor :)

Josannah:
hmm =) Vad är det bästa som hänt i ditt liv?
Vad har du tänkt att göra efter mammledig?


Svar:
Bästa som har hänt i mitt liv, att jag blev kär i David och att han är far till vårt barn. Jag funderar fortfarande vad jag vill göra efter mammaledig, jag har blivit lite sugen att plugga till undersjuksköterska men jag vet inte om jag vill det. Men annars söker jag efter nån jobb.. :)


Lilla-Anna:
1. När ska ni gifta er? Är det inte dags nu? hehe :)
2. Vilka är din bästa minne? :)
3. När ska du skaffa körkort? Innan sommar? :)
// Hoppas att det är inte så illa frågor.. :P
Krampuss Anna


Svar: Jag tar inte illa upp för dina frågor, jag är ju gammaldags eftersom jag väntar fortfarande att David ska fria mig. Jag vet att vi kommer gifta en vacker dag men det är David som avgör när han vill fria mig. Bästa minnen, det finns massor men senaste den bästa minnen att jag föder Devin, det kommer jag aldrig glömma :) Jag ska sätta i gång i januari att plugga körkort och hoppas lyckas innan sommar, vem vet? :)


Monika:
Hur träffar du o David första gång?

Kram


Svar: Det är lite lustig historia, kan berätta kort. Jag hoppade av skolan och tog sabbatsår från gymnasiet och jag flyttade hem till pappa i Stockholm och jag är hemma på dagar och surfade mycket på internet och jag var inne på ivisit en plats som man kan träffa fler döva på webcam. Där såg jag David, men jag var inte intresserad eftersom han var så ung. Jag satt och snackade med en vän och jag gav henne min msnadress och alla kunde se min adress så David addade mig på msn.. En natt var bara vi som var online så vi började prata, men det leder till att vi pratar varje nätter till morgon. Vi pratade genom msn/webcam i 2 månader sen åkte jag till Skåne eftersom jag blev kär. Vi träffades första gången 7 maj 2003 och blev tillsammans samma dag till nu :)


Natty:
1. har ni planerat att devin ska få ett syskon..snart?...eftersom ni ville ha 4 barn? :)

2. hur länge ska du vara mammaledig?

3. var devin en planerad barn?`

:)


Svar: Vi vill gärna ge syskon till Devin men inte nu. Om några år i alla fall.. Det stämmer att vi vill ha 4 barn :) Jag ska nog vara mammaledig fram till Devin fyller 1 år.. Men beror på när han kommer in på nån dagis och beror på om jag lyckas få jobb. :) Devin är tyvärr inte en planerad barn, men vi blev ändå glada att vi fick honom! :)


Jossan:
tänker ni gifta er snart? :) vad är din framtidsdröm? du saknar nog något i ditt liv så vad undrar jag? :)


Svar: Du får fråga David, jag väntar att han ska fria. Jag drömmer att skaffa en STOR hus med 5 sovrum och stor pool på trädgården. Jag kommer inte på nåt vad saknas i mitt liv just nu, jag antar jag har allt just nu :)


Smultron:
Planer för en till barn eller giftemål?;)


Svar: Vi vill självklart ha fler barn och gifta oss men vi planerar inget nu.. :)


Nike Cervantes:
När fick du besked att du var med barn i så fall vilka dagar av de mensperioden det var?


Svar: Haha, lustig fråga.. Jag fick mens runt 11-15 aug 2007, det var min senast mens ialf. Jag kollade i famileliv, det stod att jag blev gravid runt 25 aug 2007. Men jag upptäckte att jag var gravid 11 okt, sent men skitsamma :)


Sia:
Hur många barn vill ni ha?
eller räcker 1? :-)
 

Svar: 4 barn skulle vi velat ha :)


Pea:
Hmm...:)
vad tror du hur ditt liv ser ut om 10 år?...=)
Är ni sugen på att skaffa flera barn?...
Ska ni köpa hus något gång?...:)


Svar: Kanske ha redan 3 barn och fjärde på väg om 10 år. Jag vet inte.. Vi kommer ha en hus en dag, hoppas jag! :)


Kardemumman:
när gifter ni er?:)


Svar: Jag väntar fortfarande på att David ska fria mig.. :)



Haha, jag hoppas att ni är nöjda med svaret! :) 

Kramar till er!
 


 


Frågestund?



Nu ska jag våga!

Ni får ta en chans fråga mig vad som helst!

Frågestund avslutar den 2 dec kl 21.00

Elaka/dumma frågor tar jag bort! :)

Varsågod! :)


RSS 2.0