Hurra!

Jag är bara så lycklig att det är över en månad sist jag rökte.
35 dagar har gått, jag mår mycket bättre att vara ickerökare. Min smaksinne och luktsinne har utvecklat mycket bättre så att alla mat som jag tycker om smakade mycket bättre. Jag tänkte på bara hur kunde jag började röka när jag var yngre.. Jag har säkert kastat en massor pengar på alla paketer som jag har köpt..  Det känner SÅ bra att jag har slutat.. mina kläder luktar ännu gott.. men en sak saknas att min älskling måste också sluta :) men jag tvingar honom inte, jag vet att det var mycket svårt att sluta.. men jag hoppas verkligen att han slutar snart..

Jag kan, då kan ni också!!

FIMPA CIGGEN!!!! =)

image43

Torsdag!

Är jag ensam som känner att veckor har bara rullat snabbare och snabbare, även jag gör inte SÅ mycket på dagar. Jag är ju arbetslös.. *fundersam*

Men men, jag längtar att åka till Stockholm och träffa min kära mamma. Vi kommer nog stanna i Stockholm en vecka kanske mer? Om min mamma håller mig fast.. *ler* Jag har bestämt att fira jul med mamma här året, gissa hur lycklig mamma blev. Mina föräldrar är ju skilda + Davids familj så det blir många familjer som jag måste välja på att fira julen med. Men alla får turas om *ler* då får jag hoppas att fira hos min äldst brors familj. Det brukar vara en stor firande med stor släkt.. Hoppas.. Jag längtar till jul, redan!

Idag tar vi det lugnt, jag har tvättat kläder. Skönt att de är rena nu. Sen har vi bara handdukar kvar att tvätta, men får tvätta dem imorgon. Kan inte ju hänga upp överallt i lägenheten! Ikväll blir det nog enkelt middag också..

Äh får skriva mer nästa gång =D

Tjejkväll..

Igår var jag hemma hos Lilla Anna, vi hade tjejkväll. Davve var så snäll som körde mig till Sjöbo då hämtade Nettan mig, vi åkte till Lilla Anna men Nettan körde fel väg (en omväg) Men vi kom fram iallafall, Paula och Sara K var redan där hos Lilla Anna.. Vi snackade å snackade en massa.. Sen åkte vi tillsammans i Lilla Annas "tillfället" bil saab till Skurup och handlade läsk, godis, chips och dip, sen åkte vi till ett gatukök och vi beställde hem mat. Jag, Lilla Anna och Paula åt hamburgare och pommes och Nettan och Sara åt pommes med nåt fisk =) Det var jättegott och ni alla njöt av maten hemma hos Lilla Anna..

Snackade en massa, jag har inte skrattat på jättelänge.. Skönt att få skratta tills jag började gråta av skratt.. Vi snackade om allt massor saker.. Vi njöt också chips å dip, ostbågar och allt skit.. Gott! Vi snackade fram till halv 2 på natten sen måste vi åka hem så vi stod i hallen och tog en massa bilderna och skrattade.. Sen Nettan körde mig till Sjöbo och Davve å hans lillebror Robin och Viggo hämtade mig och åkte hem.. Jag var jättetrött när jag kom hem men jättenöjd för kvällen..



Idag är jag äkta soffpotatis, har fortfarande morgonrock och kaos hår.. Har ingen ork fixa mig.. Haha.. Men jag måste duscha snart =)

Hoppas att ni är nöjd med er helg, det är jag!


Fredag!

Äntligen fredag..

Vi har ätit så himla god mat - Fläskkotletter, pommes frites och bearnasiesås och mycket av grönsaker. Vi har inte ätit den på jättelänge =) Davves storebror Henke är hemma hos oss och åt middag med oss. Nu slöar han på soffan och tittar på TV medan Davve busar vilt med Viggo som vanligt =)



Imorgon ska jag vara hos Lilla Anna, där har vi tjejkväll. Det ska bli roligt att få snacka en massa tjejsnack samtidigt det blir roligt att jag får lära känna nya personer. Det är alltid trevlig att få lära massor nya skånskar tösar =D

Igår smsade jag med mamma, fan vad jag saknar henne. Jag kände mig som en liten flicka igen som längtar hem till mamma. Haha, men jag lovade att åka upp till Stockholm och umgås med familjen + vänner. Jag ser verkligen framåt att få träffa min vackra brorsdotter Jessica som har börjat gå på skolan att bli teckenspråkstolk. Jaa, faster Sofia är JÄTTESTOLT. Ni som undrade hur jag är hennes faster när vi är nästan lika ålder.. Låt mig förklara, jag är ju sladdbarn - betyder att min mamma födde mig när hon var 44 år. Jessica är dotter till min äldsta bror som är JÄTTESTOR ålderskillnad mellan mig och brorsan =) Jessica är bara 1 och halv år yngre men ändå är jag hennes faster. Jag vet att det låter konstig, men så är det. Men våra uppväxt ser vi som syskon som grälar och vara med varandra ofta..







Är hon visst vacker? =)



Helena Eld - min barnsdom vän. Min alldeles första hörande kompis.

Jag har SÅ många minne med henne. Jag kan berätta hur vi träffades första gången.

Jag brukar vara på dagmamma på sommaren pga mina föräldrar tycker att det är viktig för mig att kunna umgås med hörande barn. Båda mina föräldrar hade egen företag så jag är mest hos min dagmamma Anki. Jag var ungefär 7 år gammal men andra barn är för liten och inte roligt att leka med. De förstår inte min dövhet, så jag blev oftast ensam. En dag kom Anki till mig och sa "Det finns en ny flicka som började här idag, hon är lika din ålder!" Jag blev SÅÅÅ lycklig att det finns någon som kan leka med mig. Jag började leta efter henne, där kom hon blyg på sin röda cykel och kort page frisyr. Sen är vi FAST vid varandra, jag lärde henne teckenspråk. Katt - hennes första tecken men på fel håll =) Vi leker alltid doktor och patient, eller affär som sälja saker, massor annat..
Lekte ande i glaset tillsammans och trodde att vi var häxor. Jag minns en gång bodde jag en stor villan som jag hade eget balkong och jag förslog att vi skulle hoppa ur balkong med en rep.. Helena tyckte det var bra idé så vi hämtade rep och hoppade från balkong och håller om rep men den var rätt smal så vi skadade oss på händer... Dumt idé eller hur, men tur att vi klarade oss.. Jag minns också att Helenas mus smet och vi letade hela huset och vi vågade inte berätta för min mamma. Tur att vi hittade musen till sist..

Jag tänkte på när vi åkte tillsammans i pendeltåg då började vi prata om gamla minnen så började vi bara skratta högt och grät av skratt.. Jag är jätteglad att vi har kvar kontakt till idag men vi bor MASSOR MIL avstånd mellan oss men Helena är alltid speciellt för mig.. Jag älskar henne som min bästa vän och det kommer jag alltid göra hela livet. Jag har redan talat för henne att hon SKA bli gudmor till min första barn.. Gissa hur lycklig hon blev =)

+ ni andra fina vänner. Ni är också mycket värda för mig. Ni vet vilka, jag saknar er alltid och ni finns alltid plats i mitt hjärta. ♥



Helena

Helena, min närmaste vän har skrivit till mig...
Jag kommer vara din bästa vän hela livet.. Jag älskar dig!


Du är den bästa..
Jag har skrivit detta för att jag vill berätta för dig hur jag känner. Vad jag känner för dig, om oss och alla stunder vi spenderar tillsammans.
Hur ditt leende, dina spegelblanka ögon och ditt underbara hjärta påverkar mig. Hur du får mig att må bra.
Du förgyller mitt liv och jag hoppas att vi för alltid håller kontakten med varandra även nu när våra vägar skiljs åt.
Jag vill genom detta brev för alltid lova dig att vara din vän, en som du kan lita på. Som alltid ställer upp, som alltid finns vid din sida.
Ring, sms:a, bara hör av dig så finns jag där.
Du är en av d bästa som hänt i mitt liv och jag vill tacka dig för alla stunder vi haft tillsammans och jag hoppas att det blir fler.
Jag hoppas att vi för evigt håller kontakten och att du vill vara min vän även nu när våra vägar skulle skiljs åt.
Tack för att du finns! underbara du
vet du hur mycket du betyder för mig
vet du hur glad jag blir varje gång jag ser dig le ?
så fort jag tänker på dig blir jag lycklig
alla borde ha en vän som du
en som bryr sig
en som förgyller mitt liv bara av att finnas till

jag brukar tänkta tillbaka på alla våra roliga stunder
det gör mig glad
jag brukar fundera på om du är en ängel
man kan tro det för du är den underbarasta jag vet

Vet du om att du är en av jordens änglar
att du är en av de få jag litar på
att du får mig att känna mig trygg

Vet du om att jag blir glad av att tänka på dig
att jag saknar dig varje stund du är borta
att jag varje kväll sänder ut en skyddsängel att vaka över dig

Vet du om att du är outbytbar
att du är ovärdelig
att jag tänker på dig ofta

Vet du om att jag alltid kommer finnas här för dig
att jag värderar ditt liv högre än mitt
att utan dig vore mitt liv mycket mörkare

Vet du om att du är den vän jag aldrig skulle byta ut för allt i världen
att jag aldrig kommer glömma dig
att jag är evigt tacksam att du finns.

Orka..

Jag har inte hunnit att blogga.. Har ingen ork av det =)

Men som sagt att jag och Davve har flyttat in våra fina lägenheten.. Mysigt!

en + till mig, som inte har rökt på 11 dagar *duktigt*

Skriver mer senare....

RSS 2.0