Lördag

Tack till er som har kommenterat och svarat helt ärligt, jag kan absolut förstå att ni tyckte alla familjen med i header är mysigare. Men jag behöver vara lite ego eftersom det är MIN blogg! ;) Det finns foto på Viggo och David på sidan mot vänster, men ni som kollar genom bloglovin kunde ej se den. Ni fattar vad jag menade! ;)

Jag har jobbat idag, jag som brukar gå bredvid en av personal och se hur det funkar att jobba där men idag var det första dag för mig att jobba ensam med boende och det funkade jättefint. Det var en lugn dag och jag fick baka chokladbollar :) Imorgon ska jag jobba igen, det blir roligt. David hade också det bra med Devin men han var lite gnällig eftersom han är lite snuvig, så typiskt. Han var trött tidigare än vad han brukade och han somnade direkt när David nattade om honom vid åtta idag, han är så duktig. Jag är så stolt över Devin som är så duktig att somna snabbt i sin egen säng!

Vi åt middag hos svärföräldrar, mysigt!

Jag hoppas att ni har haft en bra lördag!

Nytt bloggdesign


Jag har ändrat om min bloggdesign, vad tycks?? Var gärna ärligt! ;)



En till film ;)



Vill bara visa er en till film som togs igår kväll när han har ätit kvällsmål, då var han så glad och klappade händer jämt. Han är bara så gulligt, han sover bra i sin egen säng. Igår tog det bara 10 min för honom att somna, det känns verkligen bra och han var kvar i sängen runt 3 timmar, han har vaknat en gång men somnade mycket snabbare. Han stannar kvar i sängen lite längre varje gång. Det blir nog bra!

Äntligen fredag, ikväll ska jag och familjen mysa tillsammans. På lördag och söndag ska jag jobba, det blir kul!

Torsdag

Torsdag idag,redan? Det är fredag imorgon. Dagar går bara fortare hela tiden tycker jag.. Jag och Devin har varit på Öppna förskolan här i Hörby. Devin åt frukost fullkorngröt sedan gick vi till Öppna förskolan, då fick Devin träffa många barn som han inte har haft träffat tidigare. Kvinnan som jobbar där berättade för alla att jag är döv men Devin är hörande, så ingen vågade prata med mig. Det är så typiskt, men Devin fick mycket uppmärksamhet och flörtade med andra mammor! :) Sen vid kl tio tiden då brukar de börja sjunga olika korta sånger så jag fick bredvid den kvinnan så jag kan läsa vad de sjunger, när de skulle sjunga en sång så började Devin "dansa".. Han satt och "dansa" med kroppen, jag blev förvånad att han gjorde så.. Såå sött!! Han gillar mycket gitarr och han vill röra på den och lyssna på kvinnan som sjunger.. Devin fick mycket ljud och allt på förskolan så han blev helt utmattnad när vi skulle gå hem, han somnade direkt.

Vi skyndade oss hem, jag skulle ju fixa lunch till David och mig. Kom hem och fixade lunch och Davve kom hem och vi satt ihop och åt och han berättar vad har hänt på jobbet, jag känner mig glad att han älskar sin jobb så mycket. Alla som jobbar där trivs bra med David och de skrattar och retar varandra (oftast snuskigt) - karlar, ni vet!! :)

Jag har målat mina naglar idag, jag har ju köpt ny nagellack när jag var i Stockholm men jag har glömt bort att måla dem. Jag har inte målat mina naglar på JÄTTELÄNGE!! Det blev visst fint! :)





Matglad kille! :)

Film på David och Devin

Som jag sade förra inlägg att jag har filmat dem tillsammans.. De är såå gulligt tillsammans!




Jag översätter vad David sade på filmen, till er som inte kan teckenspråk! :) David tecknar bakom Devin, han sa "Hej jag heter Devin, förstår du? Jag tycker du är en dum mamma och är elak" Sen sade jag "Elak du!"  :D:D

5 minuters metod

Vi har kört med det nu i en vecka och det funkar, som idag somnade han direkt när David nattade om honom. Jag känner mig mycket lycklig och stolt, det är värst som vi har gjort som i början var det jättehemsk att låta honom gråta ensam i sängen men vi vill för hans bästa och han har acceptera sin egen säng och somna snabbt. Det känns jätteskönt! Men nu är det bara träna honom att stanna kvar i sängen mycket längre tid, jag har börjat ge mer ordentligt gröt på kvällar och han åt jättemycket idag fullkorn gröt. Han har också ätit jättebra idag så hoppas jag att han sover längre tid, det är mindre med amning på dag. Idag ammade jag honom sist på morgon sen ammade jag honom igen kl åtta på kvällen efter gröten sen sov han 20.45..

Imorgon ska vi nog gå till Öppna förskola, har inte gjort det på jättelänge. Det var lov förra vecka här i Skåne så det är stängt där. Idag har vi varit på Baby Caféet i Lund, Devin fick träffa Alice. De är roliga ihop, de har verkligen olika personligheter. Så gulligt!

Jag har filmat en rolig film med David och Devin, jag laddar den i youtube just nu och det är lite segt så jag visar den nästa inlägg..

Ha det så bra ikväll! ;)


Film på Devin

Filmen togs igår, han är bara såå gullig!!!





Fettisdagen!

Så det är idag som är fettisdagen, jag har tyvärr tjuvstart att ätit 2 semlor. Det är ditt fel, mamma! Haha..
Men äsch, jag har i alla fall köpt 3 semlor och två chokladbollar från konditori. David hatar semlor så han får chokladbollar istället. Jag har bjudit Joa och Henke till ikväll som de ska komma, det ska bli jättemysigt. Jag har ju saknat Joa såå mycket, vi har ej hunnit umgås på ett tag. ♥

Imorgon ska jag och Devin åka till Lund på babycaféet! Det blir nog jättemysigt, men då måste jag se till att Devin får inte sova för mycket under resor annars sover han bara för alldeles sent.. :)

Idag har jag och Devin varit ute och handlat och det var jättefint väder med skiner sol. Jag längtar verkligen till vår, och slänga in vinterjacka i förråd. Jag söker efter en fin vårjacka men jag vet inte vad jag vill ha.. Jag har inte typ egen stil och jag vet inte vad som passar mig. Men jag får väl hitta nån fin jacka eller kappa, få väl se! :)

Vänner, ni är saknad!

Devin är duktig!

Vet ni vad? Devin är så duktig idag, han somnade direkt när jag lade honom i hans säng. Han sov nästan 1 timme sen vaknade han av utan något orsak så David nattade honom igen och han somnade direkt, det är bättre att David ska alltid natta om honom annars skriker han efter mina tuttar. Jag måste typ gömma mig och undvika att Devin ska se mig, annars skriker han efter mig. Hihi.. Jag känner mig glad när han somnade så fort i sin egen säng, när han har lärt sig somna så bra så nästa steg att träna honom att kunna sova hela natt i sin egen säng. Men jag tar det mycket lugnt, ingen stress och press för Devin.

Mamma är stolt över dig, Devin! ♥

Godnatt!

Dagens foto



Nybadad och jätteglad! :)

Helgen!

Jag som har jobbat under lördag och söndag, det har funkat bra. Det känns visst konstig att jag är inte med Devin så länge. Men David säger att det har funkat så bra för dem själva, det känns jättebra!

Igår köpte vi en barnstol, vi åkte hemifrån runt kl sju på kvällen och kom hem lite sent pga det var ganska långt att köpa den men det gick ändå bra. Devin har sovit i bilen och var jättetrött när vi var hemma så körde vi 5 minuters metod som vanligt och det tog bara 10 min för Devin att somna. Jag blev så förvånad! Duktig Devin..

Men han kan inte fortfarande stanna kvar i sängen såå länge, men det är lugnt. Det tar tid!

Devin är hungrig så jag ska gå och ge honom lunch.. Jag kan visa bild på bilstol nästa inlägg ;) Om ni vill alltså?

Jag hoppas att ni har haft en bra helg!

Chockad!

Igår lade vi Devin lite sent pga vi hade gäster, det känns fel att köra 5 minuters metod när andra finns här typ. Så jag ammade honom och han somnade hos oss i tvrummet.. Sen när han var vaken och lade vi honom i hans säng och han blev förbannad direkt när han var i sängen. Men jag blev SÅÅ chockad att det tog bara 30 minuter för honom att somna i sin egen säng, han somnade typ runt 22.40. Han sov i egen säng till halv 1 och vaknade och var rädd och ledsen då fick han sova med mig och sov fram till halv 4 och snutta lite sen sov till halv 7.. Jag tyckte han var duktigt!

När det gäller om amning, ibland vill jag sluta amma men ibland inte.. Jag tycker om att amma Devin, även om det är nätter. Det stör mig inte SÅÅÅÅ mycket, visst kan det hända att det blev bara fel men det händer inte alltid. Jag vill gärna amma Devin så länge kanske till han fyller 1 år, kanske mer. Jag kan inte svara på det!! Den dagen kommer när den kommer i alla fall.. Men vi ska försöka träna att ge Devin gröt på kvällar, vi ska börja idag. Så kanske han sover bättre?

Jag jobbade idag första gången, David och Devin följde med och jag ammade Devin innan kl åtta imorse i bilen sen de åkte iväg och jag jobbade, det funkar jättefint. David berättade vad de har gjort, det syns perfekt. Det gör mig mycket lycklig och glad att det gick jättefint och David sa att Devin var jättesnäll och lugn. Men han blev gnällig när jag är hemma.. Så typiskt!! Det känns verkligen konstig att jag är inte med Devin i hela 8 timmar, när jag var på jobbet saknar jag Devin så mycket.. :)

Jag vill också säga att alla mammor som har skrivit till mig, jag känner mig bara så glad att ni skriver och uppmuntra. Då känner jag mig må bättre och tycker roligare att skriva på blogg.



Han fick också nya kläder av sin farmor, såå gulligt!! :)

Fy vad jobbigt!

När vi kör med 5 minuters metod, första natt tog det 1 timme att få honom att somna.. Men han vaknade igen efter 45 min så tog jag upp honom och var hos mig, jag kan ju inte vara FÖR hård mot honom så det tar lugnt med träning. Idag blir det andra försök, det tog 1 timme och 15 min. Jag har magkänslan att han är inte tillräckligt mätt, det är ju svårt att jag ammar fortfarande.. Så jag tog upp honom och ammade och han somnade och jag har lagt honom i sängs..

Det är så jobbigt, det är tufft när Devin är sån helvete envis. Han hatar välling, jag som har försökt massor gånger och ALLT sorts av välling. Usch! Jag försöker ge honom gröt men han vill göra ngt annat istället, det är svårt eftersom Devin VET att han kan få bröstmjölk istället än gröt. Kanske det är lättare att ge honom gröt när jag inte ammar honom typ. Jag ska prata med bvc hur vi ska lösa. Jag vill göra bara för Devins bästa att kunna sova hela natt och jag får egen tid och vila!

En person tipsade mig att ge ersättning till Devin på kvällar, har ej provat det. Man man kan alltid prova köpa en litet paket ersättning och se vad Devin reagerar..

Devin, mamma älskar dig och jag gör allt för din bästa!

Sårad

Jag blir bara så sårad när jag tänker på två personer, jag vill inte skriva nån namn. De är ju släkt med oss men de har inte träffat Devin än. De har barn och de har ej träffat och det gör mig mycket ledsen. Vi har varit i Stockholm i två långa veckor och jag har pratat med henne om att träffa och hon sa att vi kan ses någon dag, jag blev så glad men sen hörde de inte av sig mer och vi åkte hem. Det sårar mig så mycket inre i hjärtat, om de har nåt skäl kunde de säga till det är inte så jävla svårt att maila och tala om det.

Jag VET att ni läser här, jag bryr mig inte längre. Ni har sårat oss! :(

5 minuters metod

Jag och David har bestämt att testa 5 minuters metod med Devin. Devin KAN INTE somna själv på eget hand. Devin är tyvärr bortskämd (mitt fel) och han vill gärna snutta och amma OFTA under nätter. Det har han alltid gjort, jag är van vid det.. Men nu känns det som att han är stor för det och han borde kunna sova hela natt själv. Men först måste vi lära honom att kunna somna själv, jag ammar honom tills sömns utan problem men han vaknar ofta efter halvtimme till en timme och vill amma igen.. Jag får ju aldrig eget tid på kvällar, bara på dagar när han sover efter lunchen.

Så vi testade första gången idag, fyfan vill jag säga. Jag känner mig som en elak mamma som låter honom skrika men jag vill bara för hans bästa i framtiden att han ska kunna somna själv.

Han fick skrika nästan 1 timme, jag och Davve kom in varje 5 min och säga "godnatt" och "nu ska du sova!" klappa om honom och natta honom.. Det var hemsk 1 timme, nu sover han gott. Vi ska fortsätta imorgon och andra dagar och se om det blir bättre. Om det funkar inte så får vi hitta en annan metod att få honom somna och sova bättre :)

Jag vill också säga, jag VILL inte att ni ska ge kommenterar att det är dålig sätt att göra så. Det är MITT och DAVIDS val med våra son. De elaka eller negativ kommenterar raderar jag direkt.. Respekt det!

Dagens foto



Devin fick testa gunga för första gången på sin 9 månaders dag! Gulligt!

Gamla bilderna



Tittade på tavlan som David och hans storebror Henrik..

Såå söta!

Devin är visst lik David, jag har ej så bra bilderna på mig men en bild kan jag se att Devin har mina ögonform



Selin, jag och Staffan :)

Jag får fråga mamma eller moste Ulla för nån bättre bilderna och fråga svärmor Susan så jag kan scanna några bilderna och kul att se vem Devin liknar mest :)

Nää, nu är Devin sur å arg. Vi hörs!!

Mina ungar



Devin fyller 9 månader idag, herregud!! :)



Våra dvärgpudel Viggo fyller 4 år idag!

Ikväll ska vi firas!!

Mamma och matte älskar er otrolig mycket!

Tack tack

Vi vill tacka att ni sade grattis till oss!

Jag är såå lyckligt, jag har visst väntat att han skulle fria mig en vacker dag men jag visste inte att det skulle bli på lördags. Jag tänker på den känsla när jag läste kortet och hur jag skakade hela kroppen och började gråta som fan. Lyckligaste stund tillsammans med David..

Jag känner mig bara SÅ lycklig!

Ni många frågade NÄR blir bröllop, vi tror det blir nog nästa år. Vi ska planera och se vilken dag vil vill gifta oss, det måste bli en mål att börja spara och planera till bröllopet. Jag som är helt oerfaren men många tips skulle vore tacksamt!! Jag och David ska prata mer vad vi vill och hur våra bröllop ska se ut, men jag har ALLTID drömt att få gifta oss i Dalarö kyrkan. Då ska det bli!

Jag njuter att vara hemma och sitter i mysig fleecemorgonrock och har precis vitamindryck (Se, mamma. Jag dricker faksikt en glas vitamindryck) och ska snart ta smörgåsar.. Sen ska jag fixa tvätt och härhemma, det är visst lite kaos eftersom jag och David är helt trötta och orkade ingenting igår. Vi tog det lugnt och tittade på filmer tillsammans och njöt av grönsaker med dipsås. Mums!

Devin springer runt med gåstol som han har inte gjort på länge, men han har visst utvecklats. Han kan åla till soffan sen tar sig upp tills stående. Men han är inte så stadigt än så han kan trilla, man måste ha koll.. Han är fortfarande lika mammig och gärna följa efter mig och klösa på min ben.. Uhh :)

Men nu får ni ha en bra dag! ♥

Herregud, David friade mig!!!!!!

Jaaaa, ni läste rätt!

Idag kom jag och Devin hem från Stockholm till Skåne, jag visste redan att jag skulle få överraskering av David men jag har funderat på vad.. David hämtade oss i Lund och åkte till mataffär och handlade mat till ikväll..

Allvar, det är så skönt att vara hemma igen. Vi tar det lugnt hemma tills runt fem-tiden åkte vi till svärföräldrar och lämnade Devin så jag och David får vara oss själva. Vi åkte hem, och David log och kramade mig och sade vi ska gå till sovrummet.. Visst vi har ej varit med varandra i över 2 veckor.. Vi gick in i sovrummet och.. ni fattar ;)

När vi var klar så sade David "Jag har något till dig!" Jag log och frågade om vi ska klä på oss, David sa nej vi ska vara kvar i sängen helt nakna, jag blev lite fundersam.. Han gick till våra klädkammare och hämtade då såg jag att det var röd ros, jag blev glad och han gav mig kortet så jag läste och BLEV CHOCKAD



Jag började skaka hela kroppen och GRÄT och var sååå GLAD och sa direkt JA!!!!!

David förklarade eftersom jag har sagt att jag VILL det ska vara han som ska fria mig och jag sade till honom också att jag vill gärna ha något unikt frieri... Det blev perfekt.. Haha

Jag var för glad så jag vill berätta nyhetet direkt, nu ska jag gå och mysa med min blivande make ;)

Vi önskar en toppen dag på Allas Hjärtans Dag! ♥

Vinterkräkssjuka

Hmm, jag har drabbat av det. Igår log jag i sängen HELA dan och kräks hela tiden. Det känns som jag var döende och har ingen kraft.. Min mamma hjälpte till med Devin, hon kom bara in med Devin när han vill amma men annars är han med sin mormor hela tiden tills kl halv 3 stack mamma och jobba då kom min pappa över och passa Devin medan jag bara log i sängen hela dan.. Jag åt ingenting alls.. Försökte dricka vatten men då spyr jag ut det.. Jobbigt!!

Idag känns det bättre men jättesvag fortfarande... har ätit lite ialf..

Idag skulle jag egentligen åka hem, men jag har ej kraft för det. Så min mamma ska ringa till SJ och hoppas att ordna och ändra tiden ialf.. Hoppas..

Nää, nu ska jag gå å vila mig..


Devin är sjuk..



Devin har visat sig att vara sjuk, han hostar och är lite förkyld. Min lille pojke, stackarn.. Vi har längtat att åka hem och pussa våra älsklingar därhemma!

Vi har varit hos en vän som har studio i hans lägenhet så vi fick vara "modell" och det var roligt, skratt och kul den kvällen och det är alltid roligt att få fiiina bilderna. Jag kommer nog förstora några av dem, jag visar bara 3 st men det finns fler i bilddagboken, en del har redan sett :) Jag vill tacka Patric för att du tog bilderna på oss, jag hoppas att vi kan få ställa som modell igen nästa gång? :)

Igår åkte jag och Devin till Norrby utanför Gnesta, det var 2 timmar för oss att åka dit. Vi övernattade där på en bondegård då fick Devin se hästar, ko och hundar och katter.. Det var roligt! Jag längtar att få bilderna av Helen, då kan jag visa hur Devin hade så kul då :)

Imorgon blir det sista hela dag i Dalarö sen far vi heeeem..

Jag saknar dig, David ♥

Såå trött!

Herregud, jag känner mig himla trött. Devin tar hela min kraft! Idag är min syster och hennes make hos oss på besök idag så just nu är de ute på promenerad runt i Dalarö så får jag ligga här på sängen och vila och surfar lite i lugn och ro.

Igår var jag hos Jennifer, hon har visst kommit ikapp till min ålder och vi firade hennes födelsedag. Med goda kladdkaka med grädde och hallon, social med vänner och Jennifer fick jättefin lång halsband med nyckel som är klocka. Jennifer blev nöjd med den, tack och lov. Jag var nervös innan, det är typiskt mig. :)

Nu luktar det kyckling, vad hungrig jag blir.. Molly (mammas katt) kommer och myser med mig.... Gäässp! :)



 



Jag snodde bilden av Selins blogg :) Men Devin är så himla söt!

Inte sant? :)

Torsdag!

Det är kul att många gillade bilderna som jag har tagit på Dalarö, jaa det är därför jag är stolt över att jag växte upp här på Dalarö vackraste plats.. (på sommar) ;) Många tror Dalarö är en ön, men det är inte det. Jag åker inte nån färja/båt till Dalarö, jag åker med vanlig buss från Haninge till Dalarö :)

Men att bo i Dalarö ÄR HEMSK dyr, en hus kan kosta från 2-5 miljoner här. Helt sjukt.. Mina föräldrar bor i lägenhet nu men de är också dyra men de vägrar flytta från Dalarö :)

Inte många vet att skärgårdsdoktor har filmat i Dalarö, i serien visar det många olika öarna i skärgården men det har visst filmat massor ggr i Dalarö.. Häftigt va? :)



Idag har jag varit hos Selin, det var så kul att vara med henne. Köpte söta presenter till henne, "tycka synd om" presenter.. Hon får berätta det själv sen ;)

Chockad att hennes lillebror har visst blivit stor.. Men annars han är sig lik på nåt sätt :) Selins mamma, alltid lika underbar gullig och glad mamma :) Mysigt!!

Selin, tack för idag! ♥

Dalarö del 3



En gullig strandhus



Gulliga detaljer där, hjärtor :) Huset är gjord av kärlek!



Vägen upp, trångt väg. Besvärligt med barnvagn :)



En av min drömhus, jag har alltid stått där och stirrar på den vackra hus.. Jag älskar de småa detaljer där uppe vid taket! Så vacker!!



En annan hus har också vacker detaljer vid taket.. Gillar det!!



Gulliga hus där tycker jag :)

Nu avslutar vi med alla bilderna, KOMMENTERAR gärna och säga vad ni tycker?? :)

Dalarö del 2



Den lilla huset är en sommarhus, söt hus eller hur?



Den huset är jättefin!



Deras badhus :)



Fin bild



Utekrog som öppnar bara på sommar :)



Minns ni serie?


Hamnen



Dalarös berömda vandrahem, gullig va?



Bredvid vandrahem finns det våffelstugan, hemgjord våfflor med olika sylt och grädde. MUMS!!




Dalarö del 1

Visar er bara bilderna som jag å mamma å Devin var ute i över 1 timme, jag har hunnit ta en massor bilderna som typiskt Dalarö :)




En glad mormor :)



Där är en ön som en del bor där :)



Många som har hus vid hamnen har eget lilla badhus/strandhus och eget bryggan.. :)



En drömhus!! Jag blev kär i huset, mamma sa att det är en sommarhus. Jag tänkte "Herregud, en hus med 3 våning och undra hur stor hus de äger som är inte sommarhus :D



Strandbacken :)




Tisdag

Imorse steg vi upp kl sju, jag var såå sjukt trött. Jag är ju inte en morgonmänniska! Haha. Min mamma var underbar att fixa färdigt frukost åt mig, lyx va? Efter frukost fixade jag håret med plattång och sminkade mig och klädde mig och fixade Devin klar så drog vi till bussen och åkte till Haninge, jag bråkade med en jävla skit tönt kärring (ursäkta språket) som jobbar att sälja pendeltågbiljetter.. Hon är såå trög, så att jag missade tåget. Grr.. Mötte min vän i tåget sen sällskap tillsammans till Öppna förskola i Jakobsberg med döva föräldrar. Det var roligt.

Devin tyckte det var jätteroligt att träffa andra barn i nära ålder, tiden rusade visst för snabbt. Åkte hem runt halv 3 och Devin var helt slut och sov hela vägen hem och det tar lite över 1 timme resa hem. Jaa, Stockholm är ju stor!

Typiskt jag hade kamera med mig men tog aldrig nåt bilderna på Öppna förskolan, jag snackade ju en massa med andra mammor :D Det är alltid skönt att umgås med andra mammor så jag känner mig ej ensam, de förstår ju mig. Jag berättade att när jag fikade med Antonia igår så upptäckte hon att jag hade Devins spyafläck på min axel på koftan, jag berättade hur fan generad jag blev.. De mammor skrattade och sade att det har hänt med dem också.. Haha.. Vi mammor med småa bebisar får visst allt skit på sig... Haha!

Imorgon min mamma har ledig fram kl 2 och jag ska HA sovmorgon imorgon bitti sen ska jag och mamma ta lång promenerad så lovar jag att ta bilderna runt i Dalarö.. Hoppas att solen skiner då!!

Idag var en riktig bra dag! ♥

Måndag!

Det var så mysigt, jag å Devin gick upp vid åtta tiden och fixade oss och åkta till stan och träffade Sandra. Vi satt oss och fikade hos Wayne´s och jag njöt av deras morotkaka och Sandra bagelbröd med plockmat. Devin fick katrinplommon som han ÄLSKAR. Tiden rusade jättesnabbt, vi gick ut å hon åkte iväg pga hon skulle jobba. Så drog jag till Skanstull och träffa Antonia och hamnade i Skarpan, vi satt oss på en café jag åt god lunch Lasagne och Antonia tog bara kaffe.

Det är så mysigt idag..

Bjuder några bilderna..






Tack Sandra och Antonia för idag :)

En skön söndag!

Idag har vi bara softat, jag fick sovmorgon och min mamma tog hand Devin imorse. Sen gick mamma och Devin ut så passade jag på att dammsuga hela mammas lägenhet och softat och surfade och kollade på tv. Det är SÅ skönt med lite eget tid när Devin är såå mammig just nu..

Devin gillar mer och mer hemlagat mat, jag är visst lat att laga mat utan ge oftaste burkmat men jag upptäckte att Devin gillar hemlagat mat bäst då får jag börja laga mat mer hemma i Skåne!! :) Min mamma är proffs på som olika grytor och köttbitar är såå mjuka och lätt att tugga det är ju perfekt för Devin. Han älskar också kokt morötter, idag åt vi köttgryta med morötter och ris.. Devin åt upp allt + efterrätt..

Igår kväll var vi hos Devins gudmor Helly och vi åt tacos, Devin fick smaka tacos igen och han gillade det.

Det var så lugn söndag idag, så skönt!! Jag hoppas att ni har också haft en riktigt skönt Söndag? :)

RSS 2.0