Glad Valborg!


Bilden togs förra året! Vackert eller hur?

Vi alla önskar er en mysig valborg idag!

Måste också gratta Saras och Nicos söta dotter Alice fyller 1 år idag!

MEN HERREGUD, DEVIN GÅR UTAN STÖD!!!



Förut kunde han gå utan stöd max 3-4 steg, men idag lyckas han gå många steg. Jag blev såå chockad och är jättestolt så att jag spricker!!!!!!!!!! :D Han är inte modig att släppa bord eller vägg att gå utan stöd än, men tror att det blir snart!! Han är bara SÅ duktig!!!

Devin, mamma och pappa älskar dig, Viggo också! ♥

Lilla huset på prärien del 1

Jag älskar denna serie sedan jag var liten, jag är ganska rastlös och jag tänkte visa bilderna. Jag tittar ju dvdbox säsong 1-4 av en god vän. Det finns hela 9 säsong men dvd har inte kommit till Sverige än. En dag ska jag se ALLA 9 st säsong dvdbox!



Charles Ingalls (Michael Landon) Han har gått bort den 1 juli 1991 cancer i bukspottskörteln.



Caroline Ingalls (Karen Grassle)



Mary Ingalls (Melissa Sue Anderson)



Laura Ingalls (Melissa Gilbert)



Carrie Ingalls (Lindsay Greenbush) Hon har tvillingsyster som brukar byta med henne i serie. Hon heter Sidney Greenbush.

Jag skriver nästa inlägg med andra personer! Är det visst kul att se dem? :)

Åhhh

När vi försöker lära Devin att gå utan stöd, han lyckas med några steg med våra hjälp att uppmuntra honom. Jag längtar att han släpper i taget och tar några steg på eget hand då kan jag skriva i hans bok. Nu försöker vi uppmuntra honom att tycka det är jättekul och spännande att lära sig gå. Han skriker alltid när han tar några steg, det är bara glädjeskrik det är så kul!!

Han är lätt slut nu när han börjar lära sig gå, förut brukar han bara sova en gång om dan men nu vill han sova två ggr om dan men han sover även bra under nätter. Inte hela natt men han sover bra enligt mig ialf :) Förut vill jag gärna sluta amma honom under nätter, men jag kan inte bestämma mig. Jag trivs att amma honom, jag struntar i andra om de tycker jag är konstig att amma en 1 åring. Jag bryr mig inte, Devin är min barn och jag ammar honom och det känns bra. En dag kommer det ta slut, jag har varit nära att sluta men jag ändrade mig sista min. Jag säger inget mer när jag ska sluta amma honom, den dag kommer bara! Men en sak kan jag säga att jag kommer inte amma honom hela livet.. Haha!

Ledsen att jag har ej visa bilderna på sistone eftersom jag hittade inte batteriladdare här i lägenhet, kamerabatteri har dött och jag kunde ej ta bilderna. Men idag är det vårt städ-dag här i lägenhet så hoppas jag hittar den då!

Jag älskar min son, det är så ofattbart att han blir snart 1 år. Jag som minns hur ont det gjorde att få honom ut, jag andas fort och andas genom lustgas och allt vart snurrigt och kämpade och fick se nykläckt kladdigt och blodigt Devin i sin famn och jag blev bara SÅ paff när jag såg min son hos mig. Det finns inget ord hur det känns. Ibland tänker jag "HUR HELVETE har han verkligen varit I MIN MAGE och växer under dess 9 månader.." Härligt!

Jag är också glad att jag är tjej, vi tjejer FÅR uppleva graviditet även om det var smärtsamt och skitjobbigt men ändå är det spännande och vi får dela tillsammans under 9 månader. Det är ju jättespeciellt tycker jag!

Hoppas att ni har haft bra helg även den har tagit slut än! ;)

Hungrig och trött!

Just nu är jag skithungrig och trött, ska ordna fram frukost till mig snart. David jobbar idag med sin pappa, bra med lite extra pengar. Jag ska jobba idag också kl 13-22. Kl 12 ska jag lämna Devin hos svärföräldrar men då Devins faster Emma ska passa honom, hoppas att Devin är jättesnäll och börja bajsa en massa så hon kan få byta flera ggr.. Hihi.. Nu är jag lite taskigt ;)

Jag letar hylla till Devin sovrum, så jag kan ha hans böcker + leksaker i den.. Men har inte hittat nåt bra på Blocket..
Men jag vet att vi kan hitta snart så vi kan köpa!

Tråkig inlägg va?? :/

Sök jobb



(Det är klickbart format)
Sök jobb som jag gör!! :)



Devin



Devin, mamma hjärtar dig!

Han har stort intresserad att gå och gå hela tiden med stöd, kanske han börjar gå utan stöd? Det är så spännande, snart får jag börja jaga honom! :)

Jag har tyvärr lite bloggtorka just nu, jag tillbringar mycket tid med Devin eftersom han behöver mycket uppmärksamhet. Jag kollar också på "Lilla huset på prärien" gammal klassisker tv-serie som jag älskar när jag var barn. Lånat säsong 1-4 av en kompis ;)

Hoppas att ni får en bra vecka! :)

Söndag

Det är en lugn dag idag, jag fick sovmorgon och det var jätteskönt. Vi var hos svärfar och åt middag hos dem, Devin lekte helt vilt och han vill bara gå HELA tiden. Stackars min och Davids rygg. Haha..

Davids pappa har köpt en ny bil (beg) men hela kvällen kunde han inte låta bli att skryta om det. Volvo V70 D5. Så han ska lämna sin röda volvo 855 som har varit hans i 11 år men den har blivit kass på sistone så skönt med en nya bil. Henrik är trogen med sin gamla röda volvo 245 som är finast bil :) Jaa, Davids familj är en trogen volvoälskare!!

På onsdag ska jag + babycafe drar till Köpenhamn å se hur deras babycafé sen tänkte jag gå runt i stan men det blir nog bara jag och Devin ensam.. Eller hoppas att få någon sällskap ialf!

Hoppas att ni har haft en bra helg!!


Hungrig?



Beställ pizza på nätet??
Måste testa någon gång, prova ni!! :)


(Ruta på beställ pizza är klickbart)

Ang förra inlägg

Jo, det är klart att jag kan ta buss eller tåg å sånt.. Men denna jobb jag jobbar på helger ligger ju på en byhåla och buss kommer bara två gånger om dan.. Det funkar ju inte :) Det är typ en måste att ha bil att kunna komma dit..

Men kanske jag får hitta nån annan jobb, men denna jobb jag jobbar VILL jag bli anställd men de har krav att ha körkort när man ska bli anställd hos dem. Men när jag har skaffat mig körkort får jag stå på knä å be min chef att bli anställd.. Men under tiden får jag hitta annan jobb som jag kan åka buss eller tåg till..

Det löser sig, det är bara hoppas att jag får jobb SNART!!!!!


Förskola

Devin har fått plats hos förskola här i Hörby, gissa hur glad jag blev :)

MEN nu börjar jag oroa mig lite eftersom jag har ej hittat jobb ännu, jag har en jobb men svårare när jag inte har körkort. Vem kan köra mig till jobbet typ.. Men jag måste fixa körkort, jag är TYVÄRR alldeles FÖR lat att sätta igång.. Suck..

Hoppas att det ordnar sig med jobbet ialf..


Grattis Selin



Grattis min kära Selin, på din 25 årsdagen!

Jag har många fina minnen med dig, du å jag har gått samma klass i hela 10 år i Manillaskolan. Vi tog student samtidigt och vi stod i samma flak och skrek av lycka!

Du följde med oss till fjällen då fick du åka slalom för första gång, minns du när jag råkade inte kunnat stanna av is och träffade dig och skadade dig? Minns du att vi hade fula silver skor, men vi tyckte att vi var snyggaste i klassen att ha såna skor. Det finns massor mer men det behåller vi för oss själva, eller hur? :)

Jag vill önska dig ha en toppen dag idag, hoppas att Sasa behandlar dig som en drottning idag för att det är ju DIN dag!!

Bilden däruppe var Devin 1 månad gammal, Selin var hos oss då. Hoppas att vi kan ses igen snart! Devin tackar också när du skickade hans 1 år present. Puss på dig ♥

Nallen

Jag och Sara och våra ungar var på en stor leksakaffär i Lund, när vi gick in då pekade Sara en söt nalle med coola kläder. Idag var jag ganska rastlös och kollar runt och hamnade hemsidan den leksakaffär i Lund och kollar lite på deras hemsidan och såg denna nallen och blev chockad..



Skulle ni köppa denna nallen då?? :D

BilligaBabyKläder



Det är bra guide till olika hemsidor till era barn, det är alltid kul att kolla in barnkläder och kanske beställa fina kläder? :)

Disneyfilmer



Jag såg filmen hos en av storbloggerska och jag som älskar disneyfilmer och har inte tänkt på att flesta filmer visar mest samma sak.. Kolla ni också!

Ben & Jerrys

Jag har smakat Chunky Monkey..

Den är jättegod, den passar folk som älskar banan,valnötter och choklad!!



Fundera att testa ALLA smaker.. De är dyra men när man är sugen kan man alltid unna sig lite. Har ni testat andra smaker, skriv gärna till mig då testar jag också!

Devin skrattade under middagen!



Det var jättekul vid matbordet idag, David började larva sig så Devin skrattar lääänge. Vi satt bara där och skratta för ingenting, jag började gråta av skratt. Devin såg bara så kul ut :) Här måste vi göra ofta, att skratta mår man bra av!

Tack mamma!

Det var så skönt att min mamma är här hos oss då fick jag flera och långa sovmorgon, det behöver jag! Idag ska hon åka hem, det är tråkig. Men vi kommer snart upp Stockholm sen i maj kommer mina föräldrar hit till Skåne för att Devin fyller 1 år då. Efter Devins födelsedag så kommer vi åka upp till Örebro, Aimees dop. Det blir mycket resande men det är bara kul!

Vi har fixat mer och mer här i lägenhet, jag vet att många är jättenyfiken i våran lägenhet men jag är inte redo att visa än eftersom det är inte 100% färdigt! :) Men jag lovar att visa.

Det är så varmt här i Skåne, ibland kan det bli riktigt varmt som sommar. Härligt.. Jag behöver lite färg på ansikte och kroppen, jag är ju blekfis just nu! :)

Vänner, ni är så saknad!

Devin kryper..

Devin har börjat krypa mer, men inte alltid. Han ålar hellre fortfarande men han kan krypa ibland. Det är bara så gulligt att se honom krypa mer och mer, undrar när han börjar gå. Det är spännande, jag gissar att han börjar gå runt 1 år gammal. Han närmar sig snart till 11 månader. Tiden har visst gått rätt fort!

Devin, du är så bäst!



Skönt!

Devin har slutat att äta medicin, skönt över att tvinga att ge honom medicin. Jag och David har fixat härhemma men vi är fortfarande seg av oss. Men någon gång ska det bli färdig och vi börjar inhandla en del saker till lägenheten och sätta upp tavlor. Vi vill gärna ha nya soffa men få väl se om våra pengar räcker..

Jag trivs jättebra här lägenhet, så stort!!

Mina kära skånsktjejer, kan vi träffa en kväll hos mig snart???? :)

Påskafton igår

Vi har varit i Lund och mamma köpte en fin gardiner till Devins sovrum, jag köpte lampa till hans sovrum. Lovar att visa er senare..

Davve köpte en snygg skjorta från Jack och Jones som han har hittat presentkort på 300 kr under flytten.. Haha.. Vi köpte också två snygga solhattar till Devin, men ska fixa snör så Devin ska inte kunna ta bort hatt själv.. ;)

Både min mamma och David har sagt till mig att jag FÅR INTE köpa kläder som är svart, jag har nästan bara svarta kläder hemma. Davve vill gärna se mig ljusa och vackra färger, då får jag väl vara snäll och leta andra färger istället :)

Igår kväll firade vi påsk hos svärföräldrar, Devin fick en stoor påskägg av mamma och svärföräldrar. Det är inte godis, Devin är för liten att äta godis så han fick kläder. Mössa av min mamma men otur att den är för liten. Mamma ska byta den senare.. Sen snygg new england body och byxa. Devin fick också body + byxa av sin gudmor..



Denna body + byxa fick Devin av sin gudmor Helly! :) Snyggt va?

Glad påsk!

Långfredag

Det är så skönt att min mamma är här i Skåne, nyss gick hon ut med Devin och ska ta en långpromenerad då får Devin också sova sin rutinmässig tid. Jag är ensam hemma, det har jag inte gjort sedan vi flyttade hit. Det är bara SÅ skönt, jag plockade upp rena från diskmaskin och ska plocka upp sakerna. Det känns att jag har fått tillbaka min kraft, Devin kan nästa suga alla mina kraft. Jag känner mig bara såå ofräsch, jag behöver fixa på mig. Jag har inte plocka min ögonbryn eller fixa mig att se fräsch, det är så äcklig. Jag skrev när det blev bara för mycket för mig att jag inte orkade göra nåt.. Men här helgen ska jag fixa mig, ta ansiktemask och ta en varmbad med skum. Det skulle jag behöva!!!

Imorgon blir det påskafton, jag längtar efter påskbord. Jag älskar det!

Jag hoppas att ni får en bra påskhelg! :)


Babys horoskop



Vill du kolla din barns babyhoroskop
Klicka här :  Babyn.se

Glad Påsk



Devin vill hälsa alla, GLAD PÅSK!! :)

Svettigt!

Idag känns jag mig lite trött och förmiddag kände jag som lite yrsel, så jag, Devin och Viggo gick ut och få friska luft så kände jag mig bättre men jag känner fortfarande mig trött och har ingen ork att fixa härhemma. Jag önskar att vara rik att kunna få städhjälp att fixa hela lägenhet rent och fin!! Devin är också lite hängig och extra gnällig och vill ha bara min uppmärksamhet hela tiden men faan han väger runt 11 kg, stackars min ryggen!!

Det är inte så fint väder idag, men det är såå varmt och fuktigt. Jag har takfläkt och öppet ytterdörr men ändå är det så varmt här..

Jag har lite bloggtorka just nu, förut skriver jag gärna lång inlägg men inte just nu. Igår grät jag och fick bara nog när det känns bara allt blev för mycket, flytten och allting småsaker. Jag blev bara rasande mot David, han förstod inte på mig och jag slog honom på hans armen. Jag vet inte varför jag gjorde det. Han frågade mig varför jag gjorde så då hade jag ingen svar. Men det gick över, ibland kan det känna när allt blev bara för mycket. Man blir bara så stressig av allting. Jobbigt.. Det blir nog skönt att min mamma kommer över påskhelgen så har jag mer tid att fixa härhemma medan hon kan umgås med Devin i lugn och ro.

Reklam



Jag är medlem där, man kan tjänar lite extra pengar genom att sätta olika roliga annons på sin bloggsida. Det räcker med att klicka på annons och titta om man hittar nåt intresserant får man betalt att visa annonser för andra. Det funkar.. Bli medlem Double.net.. :)

Kaos!

Igår städade vi i våran gamla lägenhet, det är äntligen klart och hoppas att besikten godkänner det. Jag tycker mycket om våran nya lägenhet jättemycket men det är såå kaos här och det känns som det är svårt att börja att packa upp när alla är i vägen.. Haha men ska se genom ikväll med David och en del ska vara i förråd.. Det är lite svårt när Devin vill ha så mycket uppmärksamhet av mig, skulle önska kunna dela av mig :)

När vi har packat upp klart så ska jag och David börja planera vad behöver vi handla till lägenheten, som skötbord och saker i Devin sovrum. Vi byter blöjor på golv, stackars min j-vla skoliosryggen!!! :/

Jag vill inte visa lägenhet för er just nu, senare när vi har packat klar och fixat snyggare så kommer jag visa lägenhet för er OM ni vill! ;)


Flytten!

Vi har flyttat till nya lägenhet, men våra gamla lägenhet är ej klar men ska fortsätta städa imorgon men det var helvete jobbigt att flytta. Nu är det bara kaos överallt, men vi fixar hela vecka att packa upp och fixa ordentligt allt..

Jag återkommer senare..

Svinkoppor



Devin har tyvärr drabbats av svinkoppor, först trodde jag det var vattenkoppor och svärmor kom över och tittade och sade direkt att det är svinkoppor så vi var hos BVC igår eftermiddag och fick träffa läkaren och titta på Devin. Fick receptremiss till medicin som Devin ska få.. Vi måste se till att tvätta såret ofta med vatten och tvål och se till att undvika att möta mycket folk eftersom det smittar. Inte roligt!!

Vill ni veta mer om svinkoppor så klicka här !

RSS 2.0