Snyft!

Min kära dumsöt Madi ska åka hem idag från Skåne, jag kommer sakna dig jättemycket.

Puss puss på dig!


Min födelsedag idag!













Ja, jag fyller 25 år idag.

Det är lite konstig att säga jag ÄR 25 år, har jag levt i 25 år men i min sinnet är jag runt 20-23 år gammal men inte en partyprinsessa längre ialf ;) Men när man tänker bakåt i tiden då har jag upplevat ganska mycket men det finns massor mer man ska uppleva i livet.

Jag har hunnit resa med kompisar, den första var i Nice, södra Frankrike och sen flyter det med flera länder och det finns många härliga och dåliga minne men det tillhör i livet. Min bästa resa med kompisar var i Brasilien, vi var 7 tjejer med olika personligheter. Det var en underbar resa, vi alla har funkat toppen tillsammans även vi umgås inte lika mycket längre men ändå vet jag att vi alla har varandra i tankar som man ska aldrig glömma.

Jag är glad att få träffa min man som jag vill dela med hela mitt liv och vi får våra första barn tillsammans. Devin är den absolut bästa som har hänt för mig i min liv.

Det finns massor som har hänt helt underbart i mitt liv men det behåller jag för mig själv ialf :)

David har smsat och skvallat att jag fyller år idag till Devins dagis så när jag kom och hämtade Devin så fick jag en fin grönt kuvet och jag öppnade och såg en armband som Devin har gjort (självklart med hjälp av nån) Armband finns den på sista bilden :) Sååå gulligt :)

Puss på er!♥


Devin busade imorse



Han var glad och bushumör imorse. Han älskar leka med denna gardin, tack o lov att han aldrig drar ner gardin men han älskar att leka med ansikte. Ni får se själva :):) Min lille gullunge!


Devin hjälpte till i köket

Mamma tjatar att jag har bloggtorka, jag förstår mamma att jag borde uppdatera ofta om Devin så att hon skulle kunna följa Devins utveckling. Men jag ska försöka för mammas skull + er läsare om ni också vill :)

Jag har filmat Devin när han hjälpte till i köket, ibörjan blev han lite förvirrad hur man ska stoppa in i kylskåp, jag fick att visa honom under filmen sen klarade han själv.. Nu vill han ALLTID hjälp till att ta in varor in kylskåp varje gång vi har handlat. Gulligt :D


Grattis Devin



Devin har blivit 1 och halv år idag, 16 nov! Min lille pojke!!
Mamma saknar dig otrolig mycket!!

Självklart saknar jag min kära sambo och knäppa Viggo :)


Måste också gratta min gubbjäveln Steffy igen.
Hoppas att du får en toppen dag!


Mot Sthlm



Sitter nu i tåget från Uppsala till Stockholm, ska träffa mamma och Helly. Det ska bli riktig härligt att åka till Stockholm och träffa min nära och kära. Kanske kolla på en ny jacka, har ju presentkort på H&M från gratismakeup :)

Ny trend, kanske??



Ni vet att det är mycket vanligt att man tar bilder på sig själv med kamera eller mobil. Jag är i Uppsala på Scandic hotell men rastlös som fan. Jag glömde ta med min kamera och mobil sladd som kan överföra bilderna till dator. Jag tog bild på mig webcam.. Ny trend?? Hahahaha..

Jag vet att jag BÖR gå och lägga mig, men vad kan jag hjälpas att jag är en nattuggla just nu :/ HAHAHA

I tåget mot Uppsala



Jag sitter här i tåget mot Uppsala just nu, men ska också byta i Stockholm sen vidare till Uppsala. Det blir en lång resa, jag kommer vara framme i Uppsala kl åtta tiden ikväll. Men funderar på att ta kvällspromenerad och bekanta mig lite i Uppsala. Imorgon ska jag vara på AF kl 10 och hoppas att jag inte slutar så sent så kanske jag kan åka till Stockholm och kolla runt lite. Jag har ju saknat min hemstad och kära vänner.

Men jag ser verkligen framåt för härlig frukost imorgon, det brukar vara underbar frukost på hotellet :)

Jag saknar mina älsklingar redan - David och Devin. Hoppas att ni får kul grabbdagar tillsammans :D


Gris sprutan!

I onsdags gick jag och David och vaccinerade oss gris-spruta! Efteråt fick vi konstiga biverkningar, jag blev mest trött och jävla ÖM på armen. Man kände sig handikappad med armen, men det är bättre nu. Men jag blev lite glömsk, min hjärna är inte i min skalle utan någontans annan plats. Jag blir bara förvirrade. Men äsch det går över ialf! :)

Nu på söndag ska jag resa upp till Uppsala, Arbetsförmedlingen för döva där ska jag göra några tester och se vad jag passar in för arbete. Af betalar min resa, hotellet och tågbiljetter och det kostar runt 4000 kr och det är gratis för mig! Då ska jag passa på att träffa min kära Jia på tisdag. Vad jag längtar. Jag reser på söndagen och stanna där till onsdag. David får vara kvar med Devin helt själv och Devin får gå på dagis hela dag, jag kan tänka mig att Devin kommer vara helt utmattnad! Han brukar ju gå bara 15 timmar i vecka :) David jobbar ju kl 7-17 då Devin ska vara på dagis 6.50-17.15 på måndag-onsdag. Men det är bara roligt för honom!

Ohh, en sak jag måste berätta. Igår kväll övningskör jag med Henke (Davids storebror) jag tränade med högerregler och sånt.. Sen fick jag köra i en stor rondell, jag var sååå nervös och klarade det och sen vill jag stanna och vila och andas och körde till en parkningplats och vet ni vad? Jag såg fel och jag kör ner på en vägkant som är runt 20 cm djupt. Åh jag "hoppade" ner.. Henke började asgarva åt mig, jag satt där och var helt RÖD på ansikte och skrattade. Fan vad pinsamt.. Jag såg inte vägkanten!! Tur att bilen klarar sig fint.. Haha vad fan pinsamt!!!

Nu får det räcka! ;)

Trevlig helg, ni alla!

Dagens foto



Absolut en av bästa bild på honom, min lille pojke!
Mamma älskar dig ♥


Devin äter själv!!



Han åt helt själv gröt imorse, han är så duktig. Han har fortfarande svårt att äta med vanligt mat med sked, han vill hellre äta med händer. Men det är lättare äta med sked för gröten.

Han är glad när han åt gröt och tecknade "gott" två gånger! Så sött!


Jag AVSKYR att vara sjuk!

Men fan, nu har jag blivit sjuk igen, feber och halsfluss. Pallar ju inte att vara sjuk, jag har inte heller råd att vara sjuk.. Det är så skit..

Jag känner mig så svag, trött och fryser medan jag var varm. Jag sov på jobbet i natt och vaknade som en iskall naken eskimå under igloohuset mitten i nordpolen. Även jag hade tjock täcke, usch.. Ändå jobbade jag fram till kl 12, jag blev bättre efter alvedon sen sämre igen och sen bättre igen. Alvedon är min bästa vän just nu..

Imorgon kväll ska jag också jobba, hoppas att jag blir bättre. Jag ska se till att slappa och njuter av coca-cola och chips när Devin har lagt sig, jag tänker också ta en varm bad. Jag tycker ju SÅ SYND om mig själv..

Att vara sjuk suger skit.. :/


Om den förra inlägg! :)

Jaa, jag vet att det finns medicin mot ögoninflektion. Men jag tog kontakt med vårdcentralen och de sade att vi behöver ej nån medicin till Devin, bara badda med ljummet vatten på ögon. Nu är han bättrevägen i alla fall.

Det har varit lite segt här, när Devin är sjuk och jag är irriterande på min herpes/munsår på övreläppen, den går ont när jag ler. Blääh. Tråkig väder på sistone så det har påverkat oss, men det blir skönt att vi i familjen ska resa iväg början av december till Gran Canaria. Jag vet att det blir inte så hett därborta men bättre än här i Sverige ändå! :)

Jag har varit dålig att ta bilderna eftersom batteriladdning till kamera har gått borta i lägenhet, vi har ej hittat den så länge är kamera "död" :/ Får ta bilderna med mobil, men det är svårt att ta bilderna på Devin när han har såå många myror i rumpan!! :D

Snart är det fars dag, ska ni fira nåt?
Jag och Devin planerar något fint till David ialf! :) Klart glömmer jag inte min kära pappa också! :)


Devin är sjuk igen! :(

Jag vet att jag är inte "blogg-glad" på sistone.

Devin har haft feber på 2 dagar och imorse upptäckte jag att han fick ögoninflektion så ringde jag till vårdcentralen och väntade i 45 min långa kö, men vi slipper gå till vårdcentralen eftersom det finns inte någon särskilt behandling för ögoninflektion så jag ska badda Devins ögon med ljummet vatten ofta. Men tråkig att det smittar jättemycket, då jag måste vara extra noga med handhygien. Tur att jag har flaska handdesinfektion härhemma.

Vi får väl se om jag eller David blir smittad, vi får väl hoppas att slippa det men man vet ju aldrig!

Nu får vi ta annat ämne ;)

Snart fyller jag 25 år, det känns konstig att bli 25 år. Det låter för vuxen, jag känner mig fortfarande så ung! Jag ska i alla fall ha fest i Malmö hos en kompis för min födelsedag, hoppas att många kan komma. Jag ska kolla med mamma och se hur vi ska firas med mina släkt men det är lite svårt när de bor runt över 60 mil härifrån. Men jag vill att min dag ska firas, 25 år är ju stort ialf!

Mina kära vänner i hela Sverige, ni är SÅÅ saknad!! :)

RSS 2.0