Yeeeeees!

Jag är sååå lycklig! David har praktik hos Honda, Mårtenssons Bil AB och de hade möte idag och David fick provanställd hos dem. Han kommer vara provanställd i 6 månader, vad glad jag är!

Jag längtar tills imorgon, shoppa! :)

BVC 6 månaders kontroll

Det är en lugn dag för vårt del idag, snö har förvunnit. Det känns lite tråkig för det är mysigare med snö. Jag längtar till imorgon så ska vi åka till Löddeköping på köpcentret Center syd och shoppa julklappar och jag har fått presentkort på Gina Tricot så hoppas jag att hitta en jeans där.

Igår var vi på bvc och läkaren kollade på Devin, han är helt frisk säger läkaren! Vägde och mätade honom, 9230 gram och 70 cm.

Jag planerar också en sak, men jag säger inget ialf! Det blir hemligt! ;)

Hihi..



 


Igår



Jag ska berätta lite om igår, jag och David bestämde att prova lämna Devin på passning hos sina farfar och farmor medan jag och David äter ute själv. Det är första gången för oss, restaurang ligger inte heller så långt. Vi lämnade honom runt sex tiden och jag ammade honom där sen stack vi därifrån kl halv sju. Vi åt restaurang Hörnan, jag åt Black & White och Davve åt schitzel (urs, jag kan ej stava det) med stekt potatis. Vi åt också vitlökbröd som förrätt, vi blev jättemätta efter huvudsrätt.. Vi fick inte sms av farfar, så vi handlade läsk och godis och åkte hem och smsade och frågade Mats hur det gick med Devin, han svarade att han sover.. Så vi satt oss på soffan och tittade på en film, vi såg hela filmen helt lugnt och ro.. Sen kl runt tio tiden åkte vi till svärföräldrar och Devin var glada att se oss och vi åkte hem och det funkade bra hos dem. Mats sa att han har blivit ledsen pga han var övertrött så vaggade Mats honom i vagnen tills sömns.. Mysigt!

Så jag är jättenöjd med min födelsedag igår, det var lugn å mysig. Men jag har visst varit liiite orolig och jag bad Davve smsa dem oftare och fråga hur det går, men han sa "Sluta, pappa skulle smsa direkt om det är något!" Hihi..


Tack, Mats, Susan och Robin för ni passade Devin i några timmar!

My birthday today!



Jag fyller år idag, 24 år gammal!

Det är inget nåt speciellt, men det är min första födelsedag som mamma! :)


Julgardiner



Jag har hängt upp dem i köket, det ser så snyggt ut nu! Vi vet att vi är jättetidigt med att pynta julgran, ja vi har redan julgranen uppe i vardagsrummet men jag kan skylla på David som ville ha den i tvrummet redan.

Jag kan säga att våra lägenhet är mysig nu när julsaker finns överallt!

Imorgon ska jag och David äta ute och fira min 24 årsdagen, vi ska kanske lämna Devin hos svärföräldrar men vi har inte bestämt oss än.

Tredje tanden



Tänkte visa bild på den tredje tanden, vi har också märkt att två däruppe är också på väg. Gulligt!

Ny header



Titta vad jag har gjort, blev det visst fint???

Ärligt ;)

Fotografi

Idag har vi varit på fotografi med Devin, de har erbjudning gratis bilderna så jag gick dit och tog söta bilderna.. Jag längtar att få cd med bilderna så vi kan välja på :)

Jag är ensam hemma med Devin, det är så mysigt..

Trevlig helg!

Det snöar här!



Vi tre vaknade samtidigt och David steg upp och gick ut från sovrummet men sen kom han tillbaka och sa "KOLLA!!" och öppnar gardiner och persinner för oss så såg vi att det är snö här i Hörby. Äntligen första snö vi såg! :)

Det är så mysigt, vi ska äta frukost snart tillsammans sen går vi ut på promenerad men jag måste byta däck på vagnen.

Three photos



Jag kan inte fortfarande fatta att Devin är 6 månader, jag tänkte bara att det är bara halvår kvar till han blir 1 år. Det är roligt att han utvecklar och växer men ibland vill jag kunna stoppa tiden och njuta mer.

Devin har härlig strålande gläjde som han kan ge oss alla. Devin är mycket glad unge, gapar stort. Han är jättepigg också som vill vara med om hela tiden. Mysigt! Han utvecklas hela tiden, idag såg jag att han kunde nästa nå saker som finns på soffbord då nu gäller det att ha mer koll på honom. Han tog ner våra gamla vhsvideo från tvhyllan, det är roligt att se honom utvecklas. Jag och David bör börja fixa mer säkerhet i köket innan Devin börjar dyka in i lådorna :)

Jag har också märkt att det blir fler å fler som har mig i sina bloggkoll, betyder att jag har blivit bättre att skriva?  

Tredje tand har kommit!

Imorse såg jag den tredje är redan ute, den är nere bredvid vänster tanden. Sött!
Jag TYCKER att jag såg en på väg däruppe men jag känns inte nåt vasst men litet prick där.. Vi får väl se några dagar om den kommer också..

Devin har också lärt sig att hoppa på stolen i gåstolen, det gör han när han är jätteglad. Han älskar också tomt läskflaskor, han kastar den och tyckte kul att höra det ljudet från flaskan :) Haha..

Jag har inte fått bilderna ännu så det får vänta att jag skriver vad händer under helgen å så..


Igår blev Devin 6 månader!

Kan ni verkligen fatta att han är 6 månader, det kan jag inte!

Halv år sedan log jag på förlossningssängen och skrek av smärta att få ut Devin, herregud!

Jag kommer skriva senare då bjuder jag roliga och härliga bilderna och samtidigt berättar jag vad jag har gjort under helgen! ;)

Måste gå, Devin vill ha tutte!

Borta under helgen



Vi, lilla familjen ska resa till Grebbestad imorgon. Det blir jätteroligt och skönt att få åka bort. Devins kompis Trond ska ha dop där därför kommer vi och vara med och titta på dopet och umgås under helgen också :)



- Vad har ni för plan inför helgen??

Han somnade..

Vill visa en rolig bild, jag hittade Devin sova själv på golvet. Jag blev förvånad eftersom han kräver nästan alltid att amma mig innan han somnar. Han har sprungit runt med gåstolen och ville ej vara kvar länge så flyttade jag honom till golvet och han log och lekte med sin älskling spegel, jag satt vid datorn och kollade runt lite och kollade igen på Devin så såg jag honom sova där på magen. Jag blev chockad och skrattade och tog två fina bilderna på honom och ringde till David och visade honom genom videosamtal.

Har ju aldrig sett honom somna själv, det är bara så gulligt! Jag tog upp honom och lade honom i sängen och han sov gott fortfarande!




Söt va? :)

Jätterolig film på Devin

Jag vill visa er en rolig film på Devin som jag har gjort, det är från 3 olika tillfället som var spännande för Devin!


Titta och njut! :)




Mina föräldrar


Nu har mina föräldrar åkt hem, det är alltid tråkig när de åker så det blir tomt härhemma. Det var så mysigt när de var här och de blev så glada att se sin barnbarn efter lång tid. Jag skulle kunna önska att de skulle komma hit oftare men jag vet att det är hemsk dyr med resor. Devin tyckte det var jätterolig att ha sin mormor och morfar här, han log och skrattade hela tiden. Jag lät dem ta hand Devin så mycket som möjligt eftersom de kan inte träffa och umgås så ofta med Devin så min mamma har matat honom och bytt blöja och klädde på honom och tog hand honom. Mysigt! Min pappa blev irriterande och sade "Devin borde inte ha körkort eftersom han bara körde på andras fötter och det gjorde ont!" Men han skrattar alltid åt det :)

Vi har provat att ge välling till Devin, han accepterade men han orkar inte dricka upp allt 100 ml. Men det är ingen brådska, vi tar dagar som kommer. När vi ger välling sen ammar jag honom så han somnar mycket snabbare än vad det brukar vara. Det händer att jag kämpar att få honom somna i flera timmar innebär jag ligger i sängen från kl åtta.. Haha.. Vi får hoppas att det går bättre med välling och att han suger ordentligt. Han kan ibland tro att flaska är en leksak, vi måste visa att den är att dricka och inte leka typ :) Det börjar bli bättre i alla fall.

Vi firade också farsdag för David, min pappa och svärfar Mats i går med tårtor och fik. Det var mysigt, David fick tuff keps av mig och Devin och min pappa fick fin svart pike t-shirt av mig. Vi tittade också på Sanningens ögonblick och det var såå kul och spännande! :)

Jag längtar till helgen så åker vi bort - till Grebbestad! :)

Devin och Viggo



David filmade dem tillsammans för några dagar sedan.
Devin tog Viggos favoritleksak och Viggo vill ha den så tog han från honom..
Jag och David var där och hade koll på dem.

Min mamma



Bilden togs när min mamma var ung, visst var hon så vacker?
Hon är alltid vacker!

Jag vet att mamma har börjat läsa min blogg, hon som är mycket SENT med använda internet men hon har börjat använda internet och skicka mail och titta på min blogg, jag tycker det är bara så gullig.

Jag vill skriva om dig, min mamma!
Du är mycket underbar mamma, du är mycket stark kvinna i en ung kropp. Du jobbar och sliter ut dig men du ser aldrig äldre än din eget ålder. Jag är glad att du är MIN mamma, det finns inte bättre än dig. Du ska bara veta att jag och Devin älskar dig som våra mamma och mormor.

Du är bäst, Barbro! ♥


Söndag



Idag har vi varit hos Familj Seyffart, de bjöd på äpplepaj och annat gott. Vi tog en lång promenerad innan fiket, det var jättemysigt!! Devin fick smaka första gången majskrokar, han tyckte den smakade konstigt men sedan gillade han den :)

Bjuder på några bilderna som togs idag :)


  


RSS 2.0