Morotkaka

image6

Se, Morotkaka!
Jag har blivit besatt!
Vems fel???
Eva (Vitlöken)

Den första morotkaka som jag fick smaka av Wayne´s, delade med Eva och jag blev besatt och varje gång jag går till där fiket tar jag ALLTID morotkaka.. Guuuuud så gott, ingen slår Wayne´s morotkaka!!!!!

Åt en idag med en halv jordgubbe på :)
Mums!

Jag är ej arg på dig, Eva..
Retas bara lite här!!






p.s ang den förra inlägg om hårprodukter, jag har ej koll vad det kostar.. jag fick ju dem gratis men jag kan kolla mer senare om ni är VERKLIGEN intresserad.. Eller gå runt olika frisör å kolla om de har dem också?? :)

Crush - you are beautiful

Jag vill skriva lite om hårprodukter - Crush som jag fick av mammas jobb (Frisör).
Jag gör ett litet reklam åt mamma om de hårprodukter :)
Jag blev så kär i de hårprodukter - Shampoo, Balsam, Multi Styler och Wax Creme.

image5

Crush 1 : Shampoo Feeling Blue (Super Melon)
Crush 2: Conditioner Green with Envy (Guarana/Ginger)
Crush 3: Multi Styler Orange u Curious (Strawberry daiquiri)
Crush 4: Wax Creme Purple Prose (Bouncing Blueberries)

När jag första gången testade shampoo å balsam, blev min hår som av lyxighet - jag märkte direkt på en gång att håret blir så vacker och fullt av glans och de doftade så gott som att jag vill bara lukta på håret hela dagen. Men jag har bara testat Wax Creme en gång, jag har inte hunnit testa den ordentligt men mamma använder den just nu och det ser bra ut på henne. Hon har kort hår så det är lättare att använda wax creme än på mig när jag har så lång hår. Men mamma tipsade mig att använda den när jag vill ha håret rakt eller locklig så kan det hålla längre tid :)

Men jag måste berätta om Crush 3 Multi Styler, den är en MÅSTE ha - jag använder ALLTID den på fester, de kan användas både vått eller torrt hår för extrem frisyrkontroll. Jag kan bestämma exakt hur frisyr ska se ut om jag vill med den multi styler, alltså jag menar att det blir lättare att fixa håret med den flaskan.

Det är VÄRD att testa - tro mig!

Enligt mig är de världens bästa hårprodukter som finns!

Måndag

Jag var i Solna Centrum idag å gick på arbetsintervju ang kontaktperson åt en tjej, jag fick jobbet så nu har jag två jobb som kontaktperson. Men jag kämpar fortfarande för att få ännu bättre jobb men det här får vara börja med.

Jag å Eva kollade lite runt också i Solna C å jag hittade en supersöt klänning, så jag köpte den. Den är från Vero Moda =D


Bild 1 : Beredd - Bild 2 : Oberedd

Inte precis perfekta bilderna, jag är jakt på snygga leggins + skor
att kunna passa mina nya klänningar.
Kanske få några tips av er? =)

RSS 2.0