Skååååne!

Såå är man i Skåne just nu, jag återkommer med flera bloggar + bilddagboken då kan jag äntligen ladda ner massor bröllopbilderna + bland annat också!

Nöjd?? ;)

Jag och Davve

image19

Är vi visst söta?
Bilden togs innan vi gick in i kyrkan :)

Paret Gedda

image17



Grattis paret Gedda
Bennie och Martina

Bröllop var såå vacker, jag grät när jag såg Marran kom in i kyrkan med sin pappa.. Jag blev såå lycklig för deras skull och jag fick dela deras glädje och det betyder mig mycket.

Efter kyrkan var det en lokalfest och det var skitkul, vi söp och hade roligt ihop och jag började gråta igen när jag tittade på Marrans och Bennies första dans. De är såå fina, sen började vi alla dansa, jag hade alltid svårt med par-dans men de flesta lyckas att övertala mig och jag fick dansa med Bennies pappa *pinsamt* Jag fick också dansa med Bennie å Davve fick dansa med Marran =)=)

Bilderna kommer senare till min bilddagboken =)

Torsdag



Jag var ute med Helena igår och köpte lite till min kläder som jag ska ha till bröllop. Sen frågade en killkompis mig om jag vill komma till hans hem för att firas hans avslutning på lumpen så jag å Helena åt på thairestaurang och njöt sen skyndade oss till tunnelbanan och sminkade oss därinne sen hem till Patric å festade.. Drack en massa glas vin, spelade kortlek.. Riktig kul var det :)

Imorse vaknade jag med liiiite baksmälla, men klarar mig bra..

Orkar inte skriva :)

Kommer skriva mer senare ang bröllopet å annat också..

Före och efter..

image13

Så jag har klippt mig och färgat slingor..
Fint va? =)

Mmm..

Jag vet att jag är så kass på att skriva blogg på sistone, jag har ingen ork att skriva.. Men jag kommer skriva när det dyker något intresserant att skriva :)

Det är många som undrar vad jag jobbar med, så länge har jag 3 st småjobb. Jag är kontaktperson åt två tjejer och ledsagare/personligt assistent åt en dövblind (bara vikarie).
Det är inte på toppen, men något iallafall än ingenting, nää det är inte lätt att söka jobb men jag kämpar fortfarande men en vacker dag SKA jag ha en fast jobb och snygg hem med Davve här i Stockholm! =)

Jag trivs toppen här i huset, men ensamt utan Davve.. Det saknas större säng och bäddsoffa så vi ska ändra lite så det blir mer trivsamt och välkommande för vänner som kan komma typ. :)



I onsdags hämtade jag t-shirt från 360 =)
Stockholms skönaste klubb, det stämmer bra! =)



Huset


image10

http://redlip.bilddagboken.se/

Fler bilderna finns på bilddagboken
Det är bara att kolla på :)


Dalarö, Rålis och Örebro

image8

Som ni undrade var jag och Davve flyttar in i ett huset, det är kära Dalarö som vi ska bo över sommaren.

Igår var jag på jobbet sedan drog jag till Rålis där fanns min hörande kompis och hennes polare. Vi firade för Sverige så jag fick smaka Helenas vin och det var så gott :) Det var rätt roligt :)

Nu sitter man i bilen å är väg till Örebro, imorgon tar alla student. Men fan det är ofattarbart att det var 1 år sedan tog student.. Skulle velat uppleva det igen :)


image9

Jaaaa!

image7

Jag och Davve har tackat JA till ett litet sommarhus, som vi ska bo hela sommar. Sen letar vi mer seriöst hem, men vi passade på att bo i huset över sommaren med bara 2000 kr i hyran med havutsikt + bryggan som man kan hoppa å bada eller sola på bryggan!

Huset är typ 30 kvm eller mindre eller mer, vet inte :D Rätt litet iallafall!

Happy happy!

Bilderna kommer...

RSS 2.0