Ny bloggdesign igen



Först vill jag tacka er alla ärliga svar på den förra inlägg, jag försökte fixa ännu bättre idag och ändras om allt nästan!

Nu vill jag ha ärligt svar igen, är den bättre? :)

Header



Jag har ändrat lite, jag vet inte precis vad jag skulle velat ha.
Är den fin eller ful? :)

Var gärna ärlig! ;)

Helgen + Devin går med gåstol på film



Gulligt va?



Vill berätta vad jag har gjort under helgen. 

I fredags var vi hos Lilla Anna hemma hos hennes föräldrars hus. Hon bjöd oss på middag, ris med kassler och chilisås i ugn. Det är så mysigt! Det är alltid skönt med social med vänner. Tiden gick bara så fort så vi åkte hem runt tolv-tiden. Tack Lilla Anna för kvällen!

Lördag tog vi mest lugnt hemma, sedan på kvällen var vi på födelsedagfest hos Devins gammelfarmor Doris. Davve var sjuk så han stannade hemma men jag och Devin gick dit själv. Vi tog ca 40 min promenerad innan festen så Devin fick sova ut lite, det var skönt ute och vi kom fram kl sex hos Doris och folk var redan där och en del av Davids släkt har ej träffat Devin så han blev poppis den kvällen. Men det var lustig när de fick veta hur väger Devin eftersom en av Davids kusins dotter som är 11 månader och väger bara 7,8 kg medan Devin närmar sig till 9 kg, jag skrattade när jag såg deras ansikteminer när de bär Devin som "Ååheej, han är jättetung!!" Doris bjöd smörgåstårta och massor fikkakor och dryck. Älvan fick också följa med Henke och Joa till festen så jag blev inte ensam. Sen gick jag hem runt tio-tiden på kvällen, handlade lite godis till sjuking David också :)

Söndag kom Tilla och Tea hit från Lund. Jag städade hemma och handlade mat innan de kom. De kom hit vid tre-tiden, bjöd på te och social med dem i tvrummet och det var rätt lugnt. Massor skvall och snack blev det! Sen började vi laga kycklingtaco, jag som har längtat att få äta det. David är inte förtjusit i det så vi lagade inte det hemma. Sen satt vi på matbordet allihopa och åt. David åt annat mat som jag har fixat till honom. Men det var roligt på matbordet och det var en massor skratt å så. Sen sent på kvällen körde vi dem till Lund pga buss fanns inte senare på kvällen.. Det är roligt att ni kom till oss och umgås med oss. Tack Tea och Tilla!

Måndag kom Älvan hit halv åtta på morgonen. Hon frågade om man får låna data som hon har ej kommit in på flera dagar.. Visst får hon det, då passade jag på att sova lite till.. :) Sen vaknade jag och vi åt frukost och softa lite och vid två-tiden gick vi över till Davids jobb och vi tog bilen och vi åkte till Lund Nova, jag köpte lite kläder till Devin på rea och Älvan köpte nya jeans och skor till oss båda. Sen åkte vi till babysim, det har gått jättefint på babysim och Devin blev lycklig och plaskade som en tok. Efter babysim åkte vi till min kompis som jag fick låna gåstol av. Sen åkte vi hem och jag var hemsk trött. Devin hade haft kul. Sen lade vi oss och Devin sov som en stock hela natten! :) Tack Älvan för dagen! Det var askul!

Jag hoppas att ni har haft också en bra helg!

Vilken underbar morgon

Vi vaknade imorse men jag var fortfarande så trött så jag bad David att ta Devin så jag kan få sova mer, jag vaknade igen efter nästan 2 timmar efter och gick ut till tvrummet och jag frågade Davve "Var är Devin?" Han pekade till ytterdörren så jag såg Devin sov så gott i barnvagnen.. De har tagit långpromenerad och sedan sov Devin fortfarande i balkong.

Jag känner mig bara så glad, jag känner mig piggare idag. Det behöver jag!


Tack älskling! ♥

Babysim från måndags





Det var jätteroligt på babysim, barnen älskar och de bara plaskar hela tiden. Vi fick lära oss olika teknik hur vi håller om dem i poolen.. Det var så kul att tiden går bara så fort så vi måste redan gå upp ur poolen! :/

Bjuder på två bilderna! :)

Babysim + Vänner

Yes, det blir idag som jag och Devin ska delta med babysim och jag ser verkligen framåt det för Devin får uppleva i poolen! Men det är så dyr med babysim, men jag skiter i det och delta ändå så Devin får också träffa andra bebisar. Jag längtar att åka ikväll! Jag har också köpt en jättegullig badbyxa till Devin, jag kan visa sen på bloggen!

Jag tänker också på mina kära vänner, ni är så saknad av mig. Ni vet vilken ni är, det känns jobbig att bo långt ifrån er och jag vill kunna sticka när jag vill och umgås med er men det är inte alltid lätt. Men jag är jättetacksam att msn finns så vi kan alltid prata men det räcker alltid inte. Jag har er i mina tankar - hela tiden!!

Kram & Puss!


Booooring!

Varför är det alltid såå tråkig när det är kass väder, jag som är jättesugen att ta en lång promenerad med min familj. Men jag och David ska mysa och se på filmer snart. Mysigt!

Det är ganska dött här i Skåne, det har gått ryktet att jag och David har tänkt flytta till Örebro. Jaa, det stämmer! När vi var i Örebro senast sade Davve att vi ska flytta så snart men han och jag har pratat och vi får inte ha bråttom. Vi är jättesugen att flytta tillbaka till Örebro eftersom vi saknar den sociala livet som finns där, våra vänner och allting. Men jag har sagt till David att jag vill inte flytta så snart när Devin är så liten, jag blir bara stressig av tanken att fixa förskola åt honom och David har precis fått jobb och hoppas att få anställning. Jag orkar inte med nåt krångel igen, så det blir bättre att David ska jobba och få anställd och Devin kan börja inskola i nån förskola här först när vi är mer beredd så kan Davve börja söka efter någon jobb där och jag också. Vi får väl se, jag vill inte att ni tror att vi ska flytta så snart. Vi säger till om det blir bestämt att vi flyttar.. Det är bara våra dröm typ ;)

Äh, nu ska vi se på film! :)

Bjuder på en rolig bild på Devin som togs igår



Devin 5 månader + BVC



Min lille älskling är 5 månader idag!

Devin har utvecklats så mycket, det är alltid kul att se men
varför går tiden bara för FORT??

Jag uppdaterar igen eftersom vi har varit hos BVC idag
Han fick sin andra vaccation och jag blev jätteförvånad när bvc skulle sticka in nålen medan Devin hade leksak och han vände sig och tittade på Gun och struntade och fortsätter leka med leksaken utan att gråta.. Åhh, såå duktig kille! :)

Han är 69 cm och 8565 gram och huvudet är 43,6 cm :)

Johanna



Min kära finaste Johanna!

Grattis på din 25 års dagen idag

Jag är glad att vi har hittat varandra, och att vi har kommit närmare så mycket. Du är mycket fin tjej och dig kan jag alltid lita på. Det är alltid mysigt att vara med dig även vi slappar och pratar nästan ingeting på en kväll men ändå mysig att ha dig nära! :)

Jag älskar dig, min fina vän Johanna!

Puss!

Devin, min lille prins!









Visst har Devin speciell ansikte min, han är bara så underbar! ♥

Örebro



Vi ska resa till Örebro imorgon kväll, vi har längtat att åka dit och träffa vännerna. Det blir nog jättemysigt!

Vi stannar där till söndag så kommer jag bloggas efter helgen!

Vi ses! :)

Före och efter bild



Davve fick fria händer att välja en hårfärg.
Det blev mörkbrun
Vad tycks? :)

Devins två tänder



Tänkte visa er bild på Devin som har fått två tänder underkäken, sött va? :)



 

Devin hade också roligt under täcken :)




Namnet Devin

En del har undrat varför jag valde namnet Devin, jag har sett namnet rätt längesen men jag minns inte var kommer den ifrån. Men jag har alltid gillat den namn rätt länge men sedan när jag visste det skulle bli en pojke så vill jag ha namnet Devin men David vill "James", men vi tog beslut att vänta tills sonen kommer ut till världen. Vi tittade på honom och tyckte Devin passade honom bättre men han fick också James som andra namn.

Idag tänkte jag på hans namn men det kändes lite dumt att jag inte visste vad hans namn betyder så jag googlade efter hans namn och läste här..

Från Wikipedia, den fria encyklopedin


Den manliga eller kvinnliga namn Devin \ d (e)-Vin \ uttalas DEV-i. Det är irländska och gaeliska ursprung, och dess innebörd varierar från "Bard", "poet" och "Savant," till "gudomlig", "perfekt" och "unga rådjur.

Namnet är gaeliska ursprung och används vanligen som en pojke namn. Femininum stavning är vanligtvis Devon.

Namnet kan också stavas Devan, Deven, och sällan Devyn.

Det har föreslagits att namnet "Davinia" får en kvinnlig variant av Devin, men det är allmänt anses vara en variant av "David".

Hihi..

jag upptäckte en lustig sak nyss, det finns en stad Devin i Bulgarien men kolla nu. Deras huvudstaden heter ju Sofia. Undra om det finns stad eller by David där på landet också??? :D


Lite skumt va?

Vet ni vad?

Jag hittade min hemnyckel som har varit spårlöst förvunnit sedan i december - 07, jag som var gravid och blev riktig glömsk och slarvade bort min eget hemnyckel. Jag minns att jag fattade inget HUR helvetet tog den vägen?!?!

Men idag klädde jag varma kläder på Devin så tänkte jag passa att ta ner lådan från hyllan som fanns allt mössor och vantar. Hittade min nyckeln i lådan!!! Herregud.. Hur kom den dit??

Skönt att få den hittad så jag å Davve slipper gömma våra enda nyckeln i hemligställe, vi har reservnyckeln hos svärfld. Nu har vi alla 3 nycklar, tack och lov!


Bloggdegisn

Jag har gjort snygg bloggdegisn på photoshop, äntligen! Så jag gjorde en bloggdegisn åt Sweetlady, ibörjan var det förvirrande men jag kämpade och försökte lära mig själv och lyckas till slut. Det blev bra, tycker jag. Jag hoppas att hon är nöjd!




www.sweetlady.webblogg.se

RSS 2.0