Test

dsc00197 (MMS)

Testar om mobilblogg funkar.. Ja, den funkar!! Yeah!!


Devin

Ledsen, jag har inte orkat att lägga ut bilderna här i bloggen. Ledsen men en del är i facebook ialf och bilddagboken.

Men jag bjuder på två roliga bilder på Devin som togs i fredags medan jag var på jobbet. David tog bilder :)





David berättade att Devin tog våra fleecefilt och lade den på bordet sedan somnade han där stående!! David tyckte det såg kul och tog bilderna sen tog han upp Devin till sin säng :) Så gulligt!


Våra semester

Jag och Devin har haft underbar semester i Dalarö/Stockholm i en vecka men det är alltid tråkig när tiden bara rinner alldeles för fort. Nu är vi tillbaka till våra vardagsrutin igen.

Vi bodde hos min mamma, så Devin fick eget sovrum med sin kära resesäng. Denna resesängen som har "dörr" som kan stänga och öppna så Devin kan krypa in genom och lägga sig typ. Devin sover fortfarande spjälsängen här hemma men det verkar som att han börjar bli stor för det. Vi har växa-säng men den måste slipas och måla!

Devin har varit sjuk i 2 dagar, otur. Så missade vi vissa aktivitet som vi skulle dit. Men sånt händer, jag har fått besök av söta Tea och Jia som jag bjöd på hemlagat köttfärslimpa med morötter och lök och kokt potatis och eget sås. De gillar middagen! Men Devin åt inget, han blev sjuk istället, fick feber och hosta. Otur!

Sen blev han frisk och vi har åkt till inne i stan Stockholm och umgås med Fanny, Tea och Jia. Vi fikade och umgås och jag köpte en skitdyr cover mix in all från make up store. Men jag blev ändå glad efteråt! ;) Devin lekte fullt så tjejer "jagar" efter honom hela tiden. Tjejer var så söta att ta hand om Devin jämt ;)

Vi har ätit på en fin restaurang i Dalarö Mysigen, en av min gamla favorit restaurang. Vi åt god kycklingfilé med klyftpotatis och sås smak lite av lime. Jättegod. Pappa var med oss.. Sen fikade vi hos pappa lite stund..

Vi firade påsk hos min äldst bror Peter + hans familj i Haninge, min två andra bröder var där och brorsson Christoffer och min moster Ulla. Vi åt potatisgratäng och lammkött, jättegott. Devin vill inte äta nåt alls utan bara äta knäckebröd och dricka vatten/mjölk. Jag försökte "bjuda" på olika mat men Devin vill inte.. Ahaa.. :) Efteråt följde jag med min brorsdotter Jessi till hennes lägenhet och vi började förfesta lite. Mae kom över lite stund innan vi drog till en pub Debaser (stava det så?) i Slussen och mötte de andra döva. Jessi pluggar ju till tolk på 3 året, så hon fick umgås med mina vänner men hon känner några ialf.. Det var jätteroligt denna kvällen. Roligaste att en del blev förvirrad för att de trodde jag och Jessi är systrar för att vi är bara 1,5 år skillnad i våra ålder. Vi måste alltid förklara att jag är en sladdbarn och min bror Peter är äldst (vi är typ 20 år skillnad) och när jag var 1,5 år gammal fick Peter och hans fru Jessi då blev jag redan faster vid 1,5 år gammal. Men det är ändå kul att förklara, det kan låta lite lustig att jag är faster till Jessi, Jessis farmor är min mamma och Devin och Jessi är kusiner.. Det kan låta konstigt.. men det är så :)

Bilder kommer dröja lite, jag har ej fått bilderna av Jessi ännu och mina bilderna i den andra data men nästa inlägg blir det endast bilderna. Hoppas att ni har lite tålamod ;)


GLAD PÅSK!!



Jag och Devin önskar er Glad Påsk!!

Jag kommer uppdatera med flera bilderna och berättar vad vi har gjort under vårt semester här..

Ha det så kul ikväll, ni alla!


RSS 2.0