Stockholm/Örebro veckan

Tänkte blogga och berätta vad vi har gjort under de två veckor i Stockholm och Örebro.

Vi åkte upp till Stockholm, vi åkte kl 18 på kvällen och kom fram vid midnatten hos min mamma. Resan var lång men gick bra ialf. Jag har hunnit besökt min bror och hans fästman Pernilla på deras husvagn ställe i Gålö som de har sin husvagn där hela året, vi grillade mat och umgick. Devin fick mycket uppmärksamhet av husvagngrannar och sin kusin Christoffer medan vi vuxna slappar och njuter av kvällen. Mamma var med oss också..

Vi har varit på strandet med Jessica och Linda, mina äldst brors döttrar med Davve och Devin och min mamma. Vi var där hela dag, Devin badade hela tiden och det var jättemysigt!!

Vi besökte Ek och Nettan och deras vilda ungar, det var rätt varmt den dagen vi var ute och umgick och det var roligt. Devin fick försenad present av dem, 3 söta cars glas. Vi gav dem också present till pojkar, en luftbåt - gissa hur glada de blev.. Puh, det är alltid svårt att köpa presenter till barn :)

Vi har också varit på Skansen med min syster, det var SÅ varmt så vi kämpade att gå mycket i Skansen, såg en del djur men synd vissa djur gömmer sig :) Men det var mysigt att få umgås med min syster. Sen åkte vi hem till henne och träffade hennes make Patrik, de bjöd oss på middag. Sen promenerade vi genom skogen och min syster tog en dopp men vi hade ej badkläder men det var vacker plats. Över havet kunde man se Haga Slott som Viktoria och Daniel ska flytta in..

Vi besökte också min bror Mikael och hans fru och barnen Emil och Filip. Jag och min bror har haft missförstått varandra så att vi hade ej kontakt på några år men nu är det allt glömt och jag blev SÅ glad att få träffa dem efter 3 år tror jag. Devin fick träffa sin två kusiner som han har aldrig träffat tidigare.. Jag fick stor chock att se mina fina brorssöner, de är SÅ stora! Emil är längre än mig, herregud! Men de är SÅ fina pojkar och de är glada att umgås med Devin. Vi åt glass och jordgubbar. :)

Sen den sista helgen åkte jag, mamma, Davve och Devin till Sågskär - min mammas sommarhus. Jag har inte varit där kanske 8 år sedan sist, lite dumt men jag är glad att vara där igen och Davve fick se hur ser ut stället :) Vi var där över helgen, mysigt. Devin gillar vara nära vattnet och kastar allt som finns på market in i havet typ sand, stener, kottar och träpinnar.. :) Han hade flytvästen hela tiden och min äldst bror Peter och hans fru Monica bor i lilla huset medan vi bor i stora hus.. Vi har åkt båt med Peter och Monica och tittade på när de lägger ut fisknät i havet. Vi har umgick, grillat, tog promenerad vid hamnen runt ön. Jag och Davve gick genom skogen att kunna hämta vatten vid brunn. Mysigt.. Viggo är lycklig att vara ute fritt hela dagar..  Devin fick sin första getingstick som är mitten av Devins örat och ögat och han fick inte nån allgeriskt tack och lov :)

Sen på söndagen åkte vi hem sen efteråt åkte vi till Örebro..

    
(Klicka bara på bilderna)

Vi bor hos Martina och Bennie och deras söta Aimee. Vi tog mest lugnt hos dem, vi har varit på Mosås och badat en dag, vädret var inte det bästa varje dag. Tjejskväll i Hellas, vi var 5 personer och åt där och pratade hela 5 timmar därinne, tiden gick fort. Sen gick vi till Gottis och åt glass, jättegott. Varit på Marieberg och shoppade lite till Devin. Träffat också Julia, Jimmy och deras dotter i Marieberg och vi åt buffe, gott. Vi har varit på stadparken med Sofia och hennes dotter Astrid, det var mysigt men Devin är inte SÅ intresserad av tjejer eftersom han vill hellre klättra på lekplatsen och springer runt.

Vet ni vad? När jag och Marran och barnen var på mataffär i Kumla, upptäckte jag Devin har fått fästing bakom hans ena örat. Jag blev chockad, vi åkte hem och Marran tog bort den utan problem sen oroar jag om Devin skulle bli sjuk av fästing så jag kollade hans örat massor ggr om dag.. Pricken blev ej större utan läkt som den ska.. Tack och lov.. Jag minns själv som har blivit bett av fästing på min ben, usch..

Aimee och Devin funkar bra ihop ibland men annars kan de bråka som en syskonpar. Devin är inne i perioden att allt är hans! "MIIIN MIIIIN MIN MIN" skriker Devin för Aimees leksaker. Aimee vill också ha sina leksaker för sig själv ibland.. Haha tokigt :) De leker bäst ute på sandlådan än inne i huset.. Devin har provat åkt på Bennies lille cross, Devin åkte med sin pappa. Han tyckte det var jätteroligt.. Det finns massor mer men jag kan ej komma på allt ialf :P

 

Sen åkte vi hem i söndags, tråkigt men samtidigt har vi saknat våra hem. Men det var kanon två veckor. Nu är jag tillbaka till arbetetslivet igen medan Davve har 3 veckor till på semester :P Men jag har haft 4 veckor semester, det var skönt :)

Tack till alla min familj/släkt i Stockholm för veckan och Marran och hennes familj att vi fick bo hos er en vecka :) ♥

Dalarö ikväll :)



Det är min mamma på bilden när hon var ung :)

Vi längtar att åka iväg till Dalarö ikväll, vi kommer bo hos mamma som vi brukar alltid gör. Devin har tjatat efter sin mormor nu på sista tiden. Vi ska nog stanna i Sthlm ca 10-11 dagar sen drar vi till Örebro och stanna ca en vecka sen åker vi tillbaka till Skåne.

Nej, nu måste jag klä på Devin. Han har tagit av blöjan själv och sprang här helt naket med en fotboll boll :)


Fegis!



Du, anonym!

Det är onödigt att kommenterar sådär när du inte vågar tala vem du är, fegt av dig. Du behöver ej säga nåt alls om min blogg, här bloggen är MIN och jag skriver vad jag vill. Om jag inte gillar nån blogg kommenterar jag inte och säga att det är larvigt. Omoget gjort!!




Framtidens nya musiker??



Imorse hittade han sin leksak munspel, jag hade lagt den på annat ställe förut pga han var för liten för det men idag fick han testa den för första gången. Jag visade först hur man gör.. Sen härmade han mig :)

Hörde ni honom? :)


Devin slår pappa på film

Det var bara på skoj, bara ni vet ;)

Devin fick lufthammare av farbror Henke som vann på Dart på Hörby Marknad :)



Devin skrattade mycket, han älskar leka med pappa som kan spela vad som helst ;)

Bilder på Devin

Jag har fått typ över 300 bilderna från campingen, visar dem senare i Bilddagboken istället..

Men bjuder på två härliga bilderna på Devin som togs under Midsommarafton :)





Mamma ♥ Devin


RSS 2.0