Devins moster



Det var så underbar att min syster bara smsade mig igår att hon kommer till Skåne och besöka oss, jag blev såå lycklig. Jag har ej träffat henne på en år, och Devin får äntligen träffa sin moster. Det var så mysigt att ha dem här, vi åt tacos tillsammans. Hon kom hit med hennes pojkvän Patrik, vi har promenerat mycket ute å vi snackade om allt. Jag känner mig så glad, jag bor mycket långt från min familj. Jag känner mig ibland ledsen att alla kan inte komma när de vill, för att det är ej billig resa. Men jag orkar ej bry mig om det, jag blir bara glad om de kan "offra" att komma hit någon gång i alla fall..

Aje, min syster. Du är så BÄST och jag älskar dig!

Gratis bio eller presentkort?

Vill du också få gratis biobiljetter och/eller presentkort? Gå med i GratisBio och samla poäng. Det är enkelt! Du får 50 poäng när du registrerar dig och ytterligare 25 poäng om du värvas utav mig.

Jag testar också, hoppas att få gratis presentkort.. Bra sätt att spara lite pengar..

Devins personlig tecken



Hallå alla kära läsare!

Jag och David har pratat om att ge personlig tecken till Devin, det var riktigt svårt för att vi tyckte att Devin är för liten att få det. Men Älvan träffade Devin och sa att hon har redan vant sig att använda den persontecken som jag visade i filmen. Men jag ville först vänta att se vad det passar honom bäst, men vi säger alltid bokstava D-E-V-I-N på tsp varje gång, det blir bara jobbigt. Då tyckte Davve att vi ska ha den personlig tecken pga han har ju mycket hår, OKEJ så är han "döpt" den personlig tecken :) Sött va?

Tack Älvan! :)

P.S, ni får ursäkta min hemska utseende. Jag var ganska nyvaken å håret var okammat men skitsamma! D.S

Devin tränar..



Han tycker det är så roligt att ligga på mage så han kan träna.. Sött :)

Vitlök



Jag ville också skriva, min kära bästa vän "Vitlök" Eva har blivit mamma till en pojke!
Pojken kom till världen samma dag som min sons två månaders dag 16 juli.

Jag grät som fan när jag fick sms, jag blev SÅ lycklig och glad för deras skull. Hon har väntat å väntat i 12 dagar övertid då kommer hennes son äntligen ut. I'm so happy!

Jag tänkte på ifjol då flyttade jag tillbaka från Örebro till Stockholm då träffades jag å Eva verkligen ofta å festa tillsammans som en tok tills en dag berättade jag för henne att jag är gravid. Sedan fick jag veta att hon blev också gravid, det var något öde som gjorde oss att festa tillsammans som en tok sen är vi gravida. Våra mage växte och vi snackar om allt och förstår varandra sen födde jag min son. Två månader senare föder hon sin son.. Underbart! :)

Jag längtar att få träffa er! ♥

Sjöbo Marknad

Igår var vi där, kikade runt. Devin fick present av Sofi, söt t-shirts och shorts med tryck "Liten men tuff". Vi kikade runt och jag köpte present till en god vän, men tänkte se om det finns fler men vi hittade ej så bra. Devin blev lite gnällig pga han blev hungrig, så jag kände mig lite stressad. Vi gick tillbaka till bilen så jag kan amma honom i lugn och ro, sen åkte vi hem till Nettan och sedan kom de andra och vi hade riktig kul. Vi snackade å snackade och sociala med varandra. Det behöver jag verkligen eftersom jag är ofta hemma. Vi åkte hem runt kl två på natten, när vi är hemma lyckas jag få Devin somna. På sistone nätter var Devin så pigg runt kl elva-halv tre på natten medan jag var så trött, visst bebisar har inte dag å natt rutin än.

Jag fick fästing på min ben, eftersom jag har varit hos Henke och Joa. De bor ju på landet och det är inte konstigt att jag fick fästing, det blev fjärde gånger för mig. Bläh! Jag var hemma och surfade i internet och det började klia på min ben så jag kollade och blev skraj när jag såg fästing. Jag hatar ju dem, jag klarar ju inte röra på den och nu fick jag på min egen ben. Uhh, bad min svärmor att ta bort. Hon gjorde så gott hon kunde med pincett och det blev huvudet kvar och vi kämpade att ta bort. Men pincett var inte så bra, äsch. Sen köpte jag pincett på apoteket och försökte igen, lyckas ta typ halva huvudet sen är det bara pyttlitet svart prick kvar men runt bettet var rodnad hud. Jag å Davve och Devin åkte till Hörby vårdcentralen och sjuksköterska lyckas ta bort och nu vårdar jag den med aslosprit och plåster.. Kul va? Jag är LIVRÄDD om jag skulle smittad av Borrelia då måste jag äta pencellin då får jag inte amma Devin. Jag grät av oro i vårdcentralen.

Davve sa "Men det är viktigaste att du skulle bli frisk!" Jag blev lite arg "Men jag VILL EJ sluta amma Devin och börja ge moderersättning! Jag vill ju fortsätta amma honom!"


Men sjuksköterska har förklarat vad för tecken om jag får borrelia att runt där platsen bettet blir större rodnad rött hud som handflata och om jag får ont i kroppen eller feber. Jag bytte plåster imorse och det fanns inget ngt rött hud kvar, hoppas att jag slipper det och fortsätter må bra och njuter av amma Devin :D

Håller tummarna för mig!

BVC

Idag har vi varit hos bvc två månaders kontroll, det gick bara fint. Devin har vuxit rätt mycket, jag blev så förvånad när han väger och det blev  hela 6140 gram och blev 62 cm. Det betyder att han har vuxit 675 gram från förra gången vi var på bvc då var han runt 6 veckor gammal. Han var 59 cm förra gången så han har växt 3 cm. Min stora kille! ♥

De vände också att Devin skulle ligga på mage så stiger hans huvudet upp och tittade runt med sina stora ögon och hade sina fötter uppe.. Bvc sa "Oj oj!" Haha.. Det är jättebra sa de! Jag tänkte bara "Fan, jag skulle ha kamera med. Men skitsamma!" :)

Det är så kvävt luft här i Skåne, inte roligt. Vi är beroende av fläkt att det skulle bli lagom svalt härinne.

Jag känner att idag är min dag, jag känner mig pigg och glad och lyckligt :)

Två månader..

Jösses, Devin är två månader gammal idag. Tiden har bara rullat för fort!

Men det har funkat utmärkt, det är så härligt att vara mamma till Devin. Han har utvecklat så mycket, det är så mysigt.

Skriver nog mer imrg, han ska va på bvc :)



Bilden togs idag :)

Ville också visa er filmen som togs idag :)

Mm..

Det har inte hänt så mycket, vi har haft gäster här. Det har varit så lugnt här i Skåne.

Igår kväll var vi hos svärföräldrar och grillade, ingen slår svärfar Mats kött. Jag njöt som fan av deras mat, det var mysigt också. Henke å Joa var där, de har varit på sommarhus i Blekinge och Henke berättade att han har lyckas få napp 3 kg gädda.

Devins dop är bokad, det blir 21 september. Men jag vill bara tala om att jag kommer inte bjuda så många kompisar eftersom jag å svärmor har pratat och hon vill inte ha för mycket folk i deras hus efter dopet. Det respektar jag, så ni vet att jag kommer inte bjuda. Jag kommer bjuda några vänner, men bli inte besviken och säga att det är orättvist eller nåt likande. Jag kommer ordna ett eget litet fest efteråt så ni kompisar är välkommen då bjuder jag på fik å gott..

Devin har utvecklat så mycket, mer kontakt med ögon och han ser bättre å bättre. Han ÄLSKAR att lyssna på andra sjunger för honom även om JAG sjunger. Jag kan ju inte sjunga men han blir lugn när jag sjunger nåt konstig sång.. Haha.. Jag får träna några barnvisor, men jag blir helt slut att sjunga för att jag använder nästan aldrig min röst.

Devins nacke blir mer å mer stadigt, och tycker om att titta omkrets runt sig.

Om två dagar blir han hela två månader, fan vad tiden har gått för fort..



Skicka från mobil

Jag ska få ny mobil imorgon eller på tisdag precis samma som David har just nu. Det är t650i jag kunde inte låta bli att ta Davids mobil hela tiden och forskar den.. Skönt för David när jag får egen sen. Haha.. Jag skriver mer senare..

Fan?

Vad händer med min blogg, ser ni nåt konstigt min profilbild är långt ner i sidan.. Men jag har ej ju rört dem??

Help me??

Jävla skit!

Jag har krånglat med min blogghemsidan så jag måste fixa igen snyggt på sidan.. det tar lite tid :P

Leende



Leendebild på Devin gjorde mig att bli mer lyckigt!

Han är så himla söt i bilden :)

Älskar dig!

Devin





Devin James David


Du är absolut den bästa som har hänt mig, jag fick bära dig i 9 månader och vi delade våra kärlek under utveckling i magen. Den dagen kom du ut fick jag se hur du ser ut, du är min barn delad av min kött och blod. Min kärlek brinner för dig, jag är så lycklig att jag är mamma till dig. Jag kommer alltid ta hand och bryr mig om dig för evigt!


Jag älskar dig, min son! ♥

Sommar

Skönt att det är varmare nu igen, men det var bra att det är inte lika hett som förut. Det är inte roligt att ha bebis när det är för varmt..

Det känns som jag har inte lika mycket att berätta, annars blir det bara samma sak hela tiden. Jag skriver ofta om Devin, kanske ni har tröttnat på? :)

Igår å idag har vi marknad här i Hörby, jag köpte klänning och plånbok och solglasögon.


Men det var underbar med väder så jag får lite färg. Vänner kommer hit och vi åt jättegod kasslersallad med pasta och tzatzikisås, åkte lite tivoli. En utländsk kille som jobbar en av tiovili försökte skrämma Joa med falsk spindel men tur att hon blev ej skrämd utan bara ge tillbaka spindel till killen, haha misslyckad! :D

Hoppas att ni har bra i veckan :P

RSS 2.0